nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Nie wiem czy macie rodzeństwo ja mam siostrę w moim wieku i brata 2 lata starszego. Boże jak ja ich kocham , szczególnie moja siostra to moja kochana perełka , naprawdę taka kochana i szczera osoba, to jest taka milosc bezwarunkowa , niewymuszona , jak jej nie ma po 11 serduszko mi krwawi boze jak ja kocham to jest taka miłość nie wymuszona prosto od serca , zrobie dla niej wszystko wskocze w ogien . jak jakis dresiarz nawet cos do niej niemilego powie , boze zgine a wlasna piersia ją osłonie , to jest osoba którą kocham bezwarunkowo , pomimo jej wad i zalet , te jej wady czasami mnie tak irytują , że mam ochotę krzyknąć dość , stop , w iwelu życiowych i ważnych kwestiach ja muszę być stroną decydującą i wiecie co pomimo mojej nieśmiałości wychodzi mi to a dlaczego bo ją kocham , nie jest idealna często się kucimy , ale ma każde wspomnienie jej imienia mój świat się obraca do góry nogaami , zrobię dla niej wszystko a dlaczego bo ją kocham , jak ją po raz pierwszy na oczy ujrzałem z miejsca się zakochałęm , poczułem tą więź , wiedziałem , że ona jest częścią mnie na dobre i na złe nie zawsze się dobrze układało , ale każdą burzę przetrzymaliśmy , czasy kryzysu i prosperity , dni takei, że mi się żyć nie chciało , szara monotyonia życia dzień jak co dzień , praca szkoła , szarość życia codziennie rano jak wstawałem to się 2 razy zastanawiałem , po co mam wstawać nic mnie w życiu przyjemnego nie spotkało , każdy dzień był coraz gorszy , tak bardzo chciałem być szczęśliwy , niestety proza życia i to co mnie otaczało na to mi nie pozwalało , życie było ciężkie , czasami tak dobijające , że tylko dla niej , żyłem i wstawałem , każdy dzień przeżywałem , bo ją kochałem a teraz podożając do sedna mojej przydługiej i zapewne nużacej dla wielu wypowiedzi , czy taka miłośc jest możliwa , że dla kochanej osoby się zrobi wszystko , życie poświęci i nie w ramach wyrzeczeń , ale z czystej woli sumienia , odgłos serca ci dyktuje to jestr ta miłośc twojego życia i każda sekunda twojego szarego życia była pusta bo jej nie spotkałeś , nigdy się nie zakochałeś , a dobrze wiemy , że takie życie bez miłosci , szczęścia i radości to nie życie to wegetacja , jak byłem młody to miałem inny pogląd na te sprawy , kobiety mi się kojarzyły z seksualnym zaspokojeniem , mówiąc prostymi słowami myłslałem prąciem zamiast mózgiem , a;e im jestem starszy to się zmienia tak bardzo bym chciał jakaś ukochaną mi osobę przytulić , dzielić sie z nią smutkami i radościami , troszczyć się o nią , pomimo , że jestem młody taka formalizacja współczycia damsko - męskiego jest tak wspaniałą , niby jesteś ograniczony w ryzach , które cię ograniczają , ale z drugiej strony masz ta osobę , którą możesz obdarzyć miłością i starać się kochać bezwarunkowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale miałeś słowotok Napisano Wrzesień 14, 2006 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 kiedyś się zakocham ,wiele lat moze i to zajmie , ale będzie to warte 24 letnoego życia mojego bez ciepła kobiecego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złośliwa jestem Napisano Wrzesień 14, 2006 Fajnie to opisales...ja niestety nie mam az tak bliskich stosunkow z siostra, a szkoda:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 czy taka miłosć jest możliwa bezgraniczne odanie i zaufanie , czy są inne kobiety na tym świecie , które zawróca mi tak w głowie i je pokocham i nie dla tego bo je bede... chial czy cos , ale kazda chwila z nia bedzie bezcena podaruje jej serce i dusze czy tka milosc jest mozliwa wogole , chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Nocy 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 To piekne :) Milo wiedzieć,ze wiecej takich facetów istnieje :) Wkońcu potkasz odpowiednia kobietę,którą będziesz mógł obdarzyć miłoscią,bo nieraz na ta wielką miłosc trzeba niestety poczekać,nie szukaj na siłę-ama Cie znajdzie ;) Zycze powodzenia i duzo szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 czzekam na taką kobuete 24 lata , pozanje wiele kobiet , ale to nie to gdzie jesteś Julio chce cię kochac i być kochanym a każdy dzien razem będzie 100 krotnie więcej wart niż rok życia w samotności bez młości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Nocy 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 hmm moze jestes zbyt wybredny? Wiesz,zycie jest zyciem,a takie romanse niczy Romeo i Julia zdarzaja sie tylko w ksiazkach i filmach,chociaz niewiem,moze sie myle,moze istnieje taka bajkowa,czysta, piekna niczym nie zmacona milosc..ciekawe pytanie czy istnieje taka idealna milosc..ciekawe ;) W kazdym badz razie zycze ci wymarzonej Julii,napewno sie doczekasz kobiety przy ktorej poczujesz spelnienie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sopel 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Musisz mniec duze poklady milosci w sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brudna Muszelka 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 KURCZE A JA MYŚLAŁAM ŻE TY RŻNIESZ GŁUPA FAJNY GOSTEK Z CIEBIE JEDNAK POZDRO :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zkłopotka Napisano Wrzesień 14, 2006 No widzisz, Tomku jakie to proste :) Powodzenia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotka 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 nie jestem tomkiem to tak w kwestii wyjaśnienia , zaraz coś napiszę tylko nie wiem czy warto :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złośliwa jestem Napisano Wrzesień 14, 2006 Jaki Tomku?:O To autor się przedstawił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sopel 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Ale autor to nie Tomek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotka 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Skojarzyłam Cię z Tomkiem_1982, no coż, mogłam się pomylić...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 wybacz wiele nas łaćzy bo nie mieliśmy dziewczyny , ale jednak tomek pomimio tego , że jest bardzo wartościowym i wrażliwym człowiekiem jest mi bardzo odległy , mamusia miała na mnie zerowy wpływ jak jej potrzebowałem , jej miłości nie dostałem , ojciec tatuś się starał nadrobić raczej , nie wierzę w boga wierze w przeznaczenie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca jolka Napisano Wrzesień 14, 2006 ja tak kocham całą rodzine,brata,matke ,ojca,jestem na każde skinienie,jak jest źle wychodze z siebie żeby było lepiej,i skocze za nich w ogień,oni za mną też(no oprócz brata-bo on to chyba ma mnie w dupie:( ) z drugiej strony trudno sie usamodzielnić,odciąć pępowine w takiej rodzinie-mną trzęsą wyrzuty sumienia jak pomyśle o wyprowadzce....a co będzie jak sie wyprowadze...............:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotka 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Łączy Was jeszcze jedno: obaj jesteście bezradni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 ja mieszkam sam z bratem i siostrą od 7 lat a rodziców widuje raz do roku , ale ja chcę kochać tak od serca tak jak siostrę , chyba taka miłośc jest niemożliwa , ja nie wiem bo nigdy nie miałęm dziewczyny , w podstawówce raz byłęm zakochany , boze jakie to było wspaniałę , wciąz o niej mysłałem była tylko ona i ja , ale z biegiem czasu tak się zastanaiwam , że im człowiek starszy tym mądrzejszy i chyba już nigdy nikogo nie pokocham , nie mam styczności z płcią przeciwną tzn mam non-stop , ale to są dziwne kobiety , takie , które nie mozna obdarzyć miłością :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sopel 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Jak to..dziwne kobiety? Co z nimi jest nie tak, ze nie mozesz sie zakochac w jednej z nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca jolka Napisano Wrzesień 14, 2006 heh, przynajmniej wiesz że jesteś zdolny do miłości- a to jest plus:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Nocy 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 o ciekawie sie robi :D no właśnie co jest tak dziwnego w tych kobietach?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 seks , masz szluga , browara postawisz co wczoraj wciagałeś i kogo przedymaleś , chyba musze zmienić towarzystwok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sopel 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Hehe faktycznie...sa dziwne:O Te dziewczyny sa z pracy, z roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 nieśmiałę kobiety , skromne , wrażliwe i uczuciowe jak widze takie dziewczyny co 2 słowo mówią na k to mi się na wymioty zbiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Nocy 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 omg :D to gdzie ty takie znajome znajdujesz?:D jest mnostwo fajnych subtelnych kobiet,chyba faktycznie musisz towarzystwo zmienic:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca jolka Napisano Wrzesień 14, 2006 minusem jak dla mnie to kolejne zamartwianie się,ja jestem przewrażliwiona na punkcie zdrowia,prędkości(auto) itd mam powody:( więc nie dość że byłabym upierdliwa dla kogoś to jeszcze sama bym sie zadręczała:( ehhhh........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Nocy 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 czy aby przypadkiem obracasz sie w kregu małolatek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie mialem dziewczyny 24 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 dużo melabnżuje , mam wspaniałych przyjaciół których kocham , chodze na imprezy do pubów , ale one jakoś wolą tych głośnych i donośnych ja zawsze z boku stoje i wychodzę na tym jak zabłocki na mydle :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach