Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boje sie

czy to przepuklinajelito? gruba rurka pod skórą

Polecane posty

Gość Boje sie

blagam pomozcie mi, mam same problemy ze zdrowiem(mam nerwice, bezsennosc, teraz jescze swinke) jescze teraz podejrzewam u sibiebie przepukline: otocz wyczuwam(juz od jakiegos czasu) po lewej stronie brzucha(tam gdzie jest okreznica) wyrazne zgrubienie, wystepujace zaraz pod skora, czesto mam zaparcia i im dluzej one trwaja tym twardsze jest to jelito, gdy wyproznie sie calkowicie wszystko wraca do normy, caly czas latam po lekarzach i moi rodzice juz o malo co mnie nie chca zabic z tego powodu :( blagam pomozcie

Gość hmhmhmmmmmmmmmm
to hipochondria

Gość Boje sie
to nie jest hipochondria!! bylam z tym u lekarza (rodzinnego) i stwierdzil ze to jelito, to sobie tego nie wymyslilam!!!

Gość nastepna
hipochondryczka na tym forum!!!! Normalnie roi tu sie od nich!!Czlowiek mysli, ze to 80 latki pisalyby takie posty :D a tu prosze kolejna dwudziesto kilku latka. Za malo sexu laski dlatego takimi bzdurami sie przejmujeciei szukacie sobie wiecznie chorob ;)

Gość Boje sie
:( czemu taki stosunek macie do mnie? nigdy nie bylam hipochondryczka

Gość Boze dziewczyno
wez przestac zachowywac sie jak idiotka!! Sama piszesz, ze wiecznie latasz po lekarza, a rodzice sie wkurzaja wiec przestac skupiac uwage tylko na sobie!!!Zajmij sie czyms hipochondryczko!!!

Gość ojejku jejku
dlaczego mowicie ze autorka jest hipochondryczka?? świnki czhyba sobie nie wymyslila.... a co do "tej rurki" to ja tez tak mam, bo cierpie na bardzo mocne zaparcia, no i najnormalniej w swiecie jelito jest tak napelnione ze mozna je wyczuc przepuklina to zupelnie cos innego

Gość co -ś-ka
cos w tym jest ,z ta hipochondria nie z powodu swinki czy jelita -jesli lekarz stwierdzil...ale sama autorka pisze ,ze ma nerwice ,bezsennosc....stad przeczulica na kazda dolegliwosc a czy ta przepuklina nie jest do leczenia -jest napewno to nie rak a Twoj blagalny ton swiadczy o histerii,dziewczyno psychoterapia i leki na nerwice by sie przydaly oczywiscie od psychiatry,przestaniesz stopniowo sie w siebie wsluchiwac ...Pozdrawiam!Tez nerwicowa cośka

Każdy ma jelito.I to w dodatku kilka róznych odcinków:P to normalne , ze mozna je wyczuc przez skórę , jesli jest wypełnione masami kałowymi i jesli nie posiada sie grubej warstwy tłuszczu.Leki są wiec bezpodstawne.

Gość Boje sie
:( ok przyznam sie, kiedys wydawalo mi sie ze mam wiele chorob ale juz mi to przeszlo, z tym jelitem sie martwilam bo to naprawde dziwne gdy czujesz taka rurke, ktora sie powieksza i zmniejsza na zmiane

Gość co -ś-ka
A leczysz nerwice? wiesz ,ze przy niej nawet blacha sprawa moze urosnac do wielkich rozmiarow,do nakrecania sie...

Gość Boje sie
lecze lecze i wydaje mi sie ze juz sie nawet wyleczylam, jestem spokojna, serce mi juz tak nie wali i jest ok :) zaczelam sie cieszyc zyciem a tu przyszla swinka echhh i znowu sie zaczelo, no i to jelito mnie zdolowalo ale chyba wiekszosc osob ma racje ze poprostu wyczuwam to jelito, bo jestem szczupla i nie jest to jakas choroba

Gość co -ś-ka
swinka przejdzie wkrotce...nie nakrecaj sie tym jelitem skoro slyszysz ,ze tak inni maja- wyczuwaja ,ja mam tluszczyk wiec nie wyczuwam a co do nerwicy to ona zawsze gdzies sie tam za nami czai ,czeka na chwile slabosci wiec odpedz zle mysli....trzymaj sie dziewczyno i sie nie nakrecaj!