Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinkaaaaa

naturalne przedłużanie rzęs

Polecane posty

Gość Baba z Olsztyna
ponawiam pytanie, o dobre stylistki rzęs z Olsztyna :) nie wyobrażam sobie, jak dziewczyny mogą same sobie przykelić dobrze rzęsy! klej paruje i podrażnia oczy, do tego trzeba mieć dużo cierpliwości i precyzji. można odżałować i sprawić sobie taki zestaw, ale zakładanie sobie rzęs - narobicie sobie tylko problemu. moja kumpela stwierdziła, że skoro robi paznkocie już kilka lat (z zamiłowania, robi sobie i koleżankom, żaden salon czy stała praca) to i rzęsy sobie sama założy. skończyło się tak, że dzwoniła do mnie w nocy z płaczem, że ma posklejane rzęsy, powieki i poparzone klejem oczy i prosi o nr tel. do stylistki, która jej to naprawi...

Niestety nie znam nikogo z Olsztyna, kogo mogłabym polecić. Najlepiej jest wykonać kilka telefonów w różne miejsca, zadać kilka pytań, sprawdzić na innych forach. Dobra stylistka rzęs bez problemu na nie odpowie. Ważne żeby zapytać na jakich rzęsach pracuje stylistka, gdyż poza umiejętnościami od tego zależy również jak rzęsy będą wyglądały i czy będą się dobrze nosiły. Jakby któreś z Pań były zainteresowane, to znam kilka sprawdzonych salonów lub domowych stylistek z Trójmiasta lub Poznania. Naprawdę zachęcam do sprawdzenia wczesniej miejsca, ponieważ czasem rzęsy po nieumiejętnym przedłużeniu wyglądają tragicznie. Pozdrawiam, Anita Studio Oprawy Oka http://studiooprawyoka.blogspot.com/ studiooprawyoka@gmail.com

Gość Baba z Olsztyna
@Anita - dziękuję za odpowiedź. będę szukać dalej :)

Wiatm!!! Przedluzam rzesy metada 1:1 i 2:1 u mnie w domu lub w domu klientki posiadam certyfikat i pracuje na sprawdzonych produktach jesli jestescie z okolic jasla, gorlic to zapraszam wiecej na priv pozdrawiam

Gość OneMillion
Przedłużam rzęsy regularnie już od dwóch lat, ale najbardziej zachwycona byłam wykonaniem w Centrum Estetyki dr Kulczyckiej. Jak ktoś chce to mogę wysłać zdjęcia na maila :) http://www.kulczycka.pl/pl/wydluzanie-rzes/

Gość Perfect-art
Przedłużanie rzęs Warszawa - BEMOWO-WOLA-ŻOLIBORZ-TARCHOMIN www.perfect-art.com.pl

Gość vtt.maz
Zapraszam do kontaktu w sprawie przedłużania i zagęszczania rzęs metodą 1:1 klientki ze SŁUPSKa. Zrobione przeze mnie rzęsy wyglądają naturalnie, dają nieoceniony komfort i piękno na co dzień. Zabieg wykonuje u siebie lub u klientki w domu. Po wykonaniu aplikacji zostawiam niezbędne gratisy do pielęgnacji... tel. 605 115 903 lub mail vtt.maz@gmail.com

Gość Perfect-art
Przedłużanie i zagęszczanie rzęs naturalnymi rzęsami 100% włosia norki. Zapraszam Warszawa Bemowo, Wola, Tarchomin, Żoliborz...... www.perfect-art.com.pl

Gość Lallalala
Baba z Olsztyna. Ja znam dobra w Olsztynie. Sama u niej robię juz od kilku miesięcy. Założenie to 80-100 zł. Mam maila bo tel nie chce podawać na forum. rzesy.olsztyn@gmail.com

Gość Justa-Endemol
Istnieje wiele zewnętrznych sposobów na „poprawienie natury od farbowania włosów, regulowania brwi i nakładania tipsów przez makijaż permanentny, laserowe ingerencje na skórze po botox czy liposukcje i inne ingerencje chirurgii plastycznej. Czy poddałaś się jakiemuś zabiegowi a jego efekty Cię rozczarowały? Wręcz zrujnowały Twój wizerunek na stałe lub na jakiś czas? Poszukujemy osób zarówno zadowolonych z zabiegów jak i tych kompletnie rozczarowanych, by podzieliły się swoim doświadczeniem poleciły lub odradziły dane zabiegi. Program dla jednej z wiodących kobiecych stacji TV. Program o charakterze dokumentalnym. Skontaktuj się z nami niezobowiązująco, dowiesz się więcej!

Gość nosiłam rzesy 1:1
Nosiłam rzesy 1:1 efekt super na 2 tygodnie żadnych problemów z noszeniem ,problem był po zdjęciu rzęsy krótkie,słabe ,rzadkie więcej tego nie chce nie warto marzenia o pięknych rzęsach jednak są szukałam alternatywy i znalazłam info o czymś takim jak MYscara to innowcyjny profesjonalny semipermanentny tusz do rzęs czy któraś z was z tego korzystała? jaki efekt czy warto i najważniejsze jak wyglądały rzęsy później po rezygnacji z tego zabiegu? proszę o szczere odpowiedzi nie chciałabym kolejne pol roku jak po metodzie 1:1 regenerować rzęs i czekać parę miesięcy aż odrosną :(

Gość Baba z Olsztyna
@Lallalala - dzięki za namiary :) Byłam ostatnio w bardzo renomowanym salonie kosmetycznym w Olsztynie (w podziemiach H&B, zainteresowani będą wiedzieli o kim piszę) zapłaciłam kupę kasy (130 zł za uzupełnienie po 2 tyg.!) i niestety nie polecam tego miejsca. po tygodniu musiałam iść na poprawkę do sprawdzonej wcześniej stylistki rzęs. założone rzęsy były proste jak druty (pewnie J a nie o jakie prosiłam, czyli C), ogromne ilości kleju na rzęsach, które zostały posklejane ze sobą i do tego dopiero naklejona rzęsa sztuczna. do tego bardzo malutko ich było i wyglądałam kiepsko bez zrobienia oka. więcej tam nie pójdę! mega rozczarowanie, a niby salon renomowany, certyfikowany i ceny z kosmosu :( jak widać nie zawsze cena idzie za jakością wykonanego przedłużenia...

Gość Kagome
Hej, mam już poraz trzeci założone rzęsy i w sumie za każdym razem miałam ten sam problem: gdy oko mi załzawi np od wiatru albo przy myciu, gdy spłukuje twarz wodą to strasznie mnie szczypią oczy i mam je zaczerwienione. Czy to może być od kleju? Ten trzeci raz mam je przyklejone dosyć nisko i za każdym razem byłam u tej samej dziewczyny. Pozdrawiam

Gość Baba z Olsztyna
@Kagome - sądzę, że to od kleju. ja również mam podobny problem: zawsze po założeniu rzęs mam podrażnione oczy. pieką i są okropnie czerwone. ale na drugi, trzeci dzień mija. przy stosowaniu kleju hipoalergicznego, jest lepiej, ale zawsze oczy są trochę "wymęczone". używasz jakichś kropli do oczu? ja polecam Starazolin (ok.10 zł), ale jeśli to nie wystarczy, musisz iść do lekarza po krople na podrażnione oczy. nie pamiętam ich nazwy... coś na "D..." :) dzień po założeniu, staram się nie moczyć rzęs, żeby klej dobrze zasechł, nie chodzić na basen i zbytnio się nie malować i noszę okulary przeciwsłoneczne. co znaczy, że masz je założone trochę nisko? zbyt blisko powieki przyklejone?

Myślę, że takie podrażnienie może być od kleju. W zasadzie większość klejów najnowszej generacji jest hipoalergicznych, mogą jednak powodować podrażnienia przy bardzo wrażliwych oczach. Przez pierwsze 24-48h od zabiegu klej najbardziej wiąże. W dniu zabiegu jego opary mogą powodować łzawienie i zaczerwienienie oczu. W kolejnych dniach objawy te powinny ustąpić. Zdarza się również, że jeśli dziewczyny pracują na słabej jakości rzęsach syntetycznych, mogą one powodować alergię i swędzenie oczu. Rzęsy sztuczne powinny być doklejane w odległości około 1mm od nasady rzęs naturalnych. Proszę spojrzeć w lusterko na rzęsy od spodu. Żadna ze sztucznych rzęs nie powinna przekroczyć linii naturalnych rzęs. W przecinym wypadku mogą podrażniać oczy i prowadzić do łzawienia. Pozdrawiam, Anita Studio Oprawy Oka http://studiooprawyoka.blogspot.com/ studiooprawyoka@gmai l.com

Gość Kagome
Mam dość blisko powieki przyklejone, ale ten 1mm chyba jest zachowany... Następnym razem poproszę o przyklejenie trochę dalej. Dzisiaj już było lepiej, nie łzawiły mi oczy, ale przy kontakcie z wodą jest nieciekawie. Spróbuję te krople do oczu. A rzęsy mam z włosia norek, więc są leciutkie, mam nadzieję, że nie będą tak obciążać moich rzęs jak syntetyczne

Gość Justyna Białystok
MEGA PROMOCJA !!!! Oczaruj spojrzeniem swego mężczyznę i nie tylko! Zapraszam na przedłużanie rzęs metodą 1:1 Posiadam ukończony kurs potwierdzony certyfikatem. Posiadam różne długości, grubości oraz profile rzęs (J, B, C) przez co każda z Pań znajdzie coś dla siebie. Nie czekaj ! Zapisz się już dziś :) Napisz i uzyskaj więcej informacji. Zapytaj się o możliwe promocje. Zapraszam !! Więcej informacji na mailu: justa.i@wp.pl lub pod nr 508681246

Gość Karolina z Karolem
Ja miałam różne przeboje z rzęsami i stylistkami w Bydgoszczy. Pomijając umiejętności niektórych stylistek , największe kłopoty miałam przez kleje, to mi popaliły naturalne , to spuchły mi powieki jak po "za słonej zupie" , strach się bać . Dobre założenie jednak musi kosztować,bo płacimy za bezpieczeństwo . Od pół roku chodzę do Eli z Gigi i jakoś nic mi się nie przytrafia ...

Gość madzia55
Jeśli chodzi o sztuczne rzęsy to polecam z http://sklep.mink-lashes.pl/, ja sama zamawiam te z norek i nie mogę powiedzieć nic złego.

Gość Clarisss
Serdecznie polecam panią Anię. Solidna, zawsze uśmiechnięta i przede wszystkim świetna w temacie rzęs. Plus dojadz do domu klientki bezpłatny. Tutaj namiary http://mobilebeauty.eu/index.html

Gość Gosiackz
Dziewczyna która mi przedłuża rzęski bardzo chwaliła tą Panią Elę z salonu GIGI. Z tym, że Pani Ela robi w Bydgoszczy, a p.Marta Dudzik w Lublinie. Więc nie jest to jedyna pozytywna opinia , a kto jak kto ale ta dziewczyna która robi mi rzęski zna się na tym co robi bo to widać :)

Gość Perfect-art
Serdecznie zapraszam wszystkie czytelniczki na przedłużanie rzes w promocyjnej cenie 200 zł tylko do konca marca 2013 r. Wiecej informacji na stronie www.perfect-art.com.pl Warszawa Bemowo, Wola...

Gość IrminaSz.83Wro
Od kilku miesięcy przedłużam rzęsy w Centrum Estetyki dr Kulczyckiej we Wrocławiu i nie zauważyłam, żeby po zabiegu moje rzęsy były osłabione. Efekt jest olśniewający a atmosfera w gabinecie bardzo przyjazna. Warto zapytać o promocję, pierwsza aplikacja rzęs jest już za 200 zł, a kolejne uzupełnienia w cenie 100 zł. http://kulczycka.pl/pl/wydluzanie-rzes/

Gość charlotte1991
Ja robiłam rzęsy w Pure Diamond. Mają cudne rzęsy z futra norek! Bardzo długo się utrzymują i są baaardzo delikatne cuda po prostu:)

Gość alaa098o
hej, ja Wam powiem dziewczyny, że od roku czasu chodze do jednej dziewczyny na Gaju we wrocławiu. Fakt że mam długie rzesy swoje, więc przykleja mi 12stki, 13stki. Ale jestem mega zadowolona bo : robi wszytsko bardzo delikatnie, dokleja rzęse do każdej rzęsy mojej, dzięki czemu są bardzo zagęszczone. podczas zabiegu nic nie piecze, bo tak z klejem sie delikatnie obchodzi. najważniejsze że rzęsy trzymają mi sie prawie 2 miesiące!! ( to też dlatego ze moje mi tak wypadają) tak po 3 tyg, jakaś mi wypadnie, ale to dlatego ze po prostu moja mi wypada, a tamta razem z nią. a jak mi zostanie już kilka to ide, ściąga mi tamte i zakłada nowe, bo ja nie chce wypełniać. cena to 100 zł ;/ widziałam taniej, ale widziałam też dziewczyny na mieście które miały tak fatalnie zrobione, ze nie chce ryzykować. co zabieg daje mi szczoteczke do czesania ich po wstaniu, nie wiem jaki ma klej, ale mówicie ze was piecze po kontakcie z wodą, mnie w ogóle nie piecze, już prędzej szampon jak mi sie dostanie do oka :) na prawde ją polecam, teraz po roku czasu to już moja znajoma, ale też pierwszy raz szłam i nie wiedziałam co mnie czeka. jakby ktoś chciał nr to podam :)

Gość monikacaramida1@gmail.com
ja przetestowalam kilka klejow i rzes. i wywalilam tyle pieniedzy i was ostrzegam że: IB lashes ze sklepu LASH EXPERT i klej ultra bonding są rewelacyjne i przystepne cenowo. Natomiast kleje alegrowe za 60 zł trzymaly sie tydzien na praktykantce , firmy DESIGN LASHES , RZESY DLA CIEBIE a wlasciwie to tylko sklep, nie maja swoich rzes , sa do dupy. !!!!!

Gość Klaudi88
Dlatego ja wole wydać trochę więcej i zrobić rzęsy w profesjonalnym salonie. Do tego trafiłam jeszcze na promocje i od wczoraj jestem posiadaczką pięknych rzęs :) sprawdźcie sobie cennik: http://kulczycka.pl/pl/cennik/

Gość monikacaramida1@gmail.com
super salon! tylko tak daleko od warszawy. ktos poleci cos w warszawie albo do 200 km od niej? a moze cos kolo krakowa

Gość króliqś22
Ja miałam raz sztuczne rzęsy jedwabne i były spoko. Miałam je bodajże ze strony sklep.mink-lashes.pl nie były jakieś drogie i nic mnie na szczęście nie piekło ani nic.