Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinkaaaaa

naturalne przedłużanie rzęs

Polecane posty

Gość luna666
ja przedłużania nie polecam. Efekt może i jest spektakularny (mi też się na moich rzęsach bardzo podobał) ale nie wart tego co będzie potem - gdy chce się wrócić do rzęs naturalnych. ja po 3 chyba aplikacji dostałam strasznego uczulenia na klej - efekt: spuchnięte zaczerwienione oczy, sucha skóra wokół mimo pakowania kremu emolientowego, swędzące powieki i drobne krostki dookoła. uczulenie może sie więc pojawić w każdym momencie, nie tylko na początku. i żadna claritine, wapno, hydrocortizon tutaj nie pomoże. po takiej reakcji na klej natychmiast zmieniłam stylistke. początkowo udałam się do niej jedynie na ściągnięcie tych rzęs. naturalne rzęsy po 1,5 miesiąca (tak - miesiąca) wygądały strasznie - krótkie, poupalane i niewidoczne - tak jakbym nie miała ich wogóle na górnej powiece. nowa stylistka zaproponowała założenie norki - że delikatniej, naturalniej itp. że klej dla alergików. reakcja uczuleniowa - ta sama. obecnie mam spuchnięte oczy, swędzenie minęło i zastanawiam się co robić dalej. że ściągnę je to 4 sure. pytanie do tych dziewczyn co zdejmowały sztuczne rzęsy i wracały do naturalnych - jak przetrwałyście okres tych swoich krótkich poupalanych rzęs? da się to jakos zakamuflować?

Gość Perfectart
Lunna666, rozumiem Twoje rozczarowanie i rozżalenia ale to, ze Twoje oczy zareagowały alergia to nie jest wina stylistki, chyba, ze złe to zrozumiałam.... Myśle, ze bardzo niesprawiedliwie oceniałas ta sytuacje. Być może jej błędem było to, ze nie wykonała przed aplikacja żadnego testu klejow na Twoich oczach, choć przyznamy sie ze, z mojego doświadczenia nie zawsze wykonanie testu przynosi odpowiedz czy dana osoba jest uczulona na substancje zawarte w kleju, gdyz wykonując test dostarczamy oku zaledwie 10% kleju ( doklejajac ok. 20-30 rzes na oko podczas gdy cała aplikacja to ok. 200 rzes). Bywa czasem tak, ze test niczego nie wykaże, aplikacja przebiega bez żadnych niepokojących objawów, klientka wraca do domu, mija 4 dni i nagle oczy zaczynaja reagować. Nie da sie przewidzieć takich sytuacji i olbrzymia niesprawiedliwoscia jest obarczanie za taka sytuacje stylistkę. Zawsze informuje każda dziewczynę o skutkach jakie może wywołać aplikacja, każda jest świadoma i ponosi ryzyko. To jest organizm nie można przewidzieć w stu procentach jak zareaguje. Jest wiele kobiet, które uwielbiają przedłużać swoje Rzesy i niestety sa alergiczkami i na to tez sa sposoby miedzy innymi kleje dla alergikow, które sa bardzo delikatne i swietnie nadają sie dla alergikow, niekiedy jednak to proces długotrwały by dobrać odpowiedni klej gdyz nie każdy klej dla alergikow nie będzie wchodził w reakcje. Jesli już mowa o błędach stylistki, byc może zle oceniła kondycje Twoich Rzes i dobrała niewłaściwa długość i ciężar stad osłabienie. Jesli martwisz sie ch obecnym stanem oczywiście moge polecić Ci odżywkę z górnej polki taka jak Revitalash ( koszt ok. 320 zł) i z pewnością będziesz mogła zobaczyć efekty już po kilku tygodniach a jesli masz ograniczony budżet, to polecam olejek rycynowy, ewentualnie maść z apteki L'biotica ( koszt ok. 20 zł). Jest jedna rzecz, która mnie zaniepokoiła w Twoim poście, " poplupalane Rzesy" ... Mogą byc krótkie, delikatne ale populalane - to jakim klejem miałaś je przedłużane? Z różnymi dziwnymi dziwactwami przychodzą do mnie dziewczyny po nieudanych aplikacjach sklejone Rzesy, powykrecane w rożne strony, tony kleju na powiece, długości aż po brwi, totalnie szpecące stylizacje ale populalane Rzesy jeszcze mi sie nie przytrafiły... Może kiedyś jeszcze zmienisz zdanie o przedluzanie Rzes wiele kobiet jest bardzo zadowolonych i robią to od kilku lat bez uszczerbku na naturalnych rzęsach. Ważne jest by trafić na odpowiednia osobę, której celem będzie nie tylko zarobek ale i dbałość o stan Rzes klientki. www.perfec-art.com.pl

Gość Perfectart
Oczywiście chodziło mi o słowo poupalane. I poprawiając adres strony www.perfect-art.com.pl

Gość wesoła dziewczyna
Ja swoje rzęsy przedłurzałam w salonie Perfect Glamour we Wroclawiu. Niesamowity efekt,rzęsy wyglądają na naturalne i są równomiernie rozmieszczone. Przede wszystkim długo sie trzymają, co mnie bardzo cieszy, ponierwaz jak poprzednio przedłurzałam to po dwóch tygodniach mi odpadły.

Gość Annetkaa
Ja przedłużałam ostatnio w Black Pearl, efekt jest niesamowity. Nie jest to tani zabieg, ale uważam, że warto zainwestować.

Gość monikalondyn
Witam serdecznie! Jeśli są tutaj Panie z Londynu, które są zainteresowane przedłużaniem i zagęszczaniem rzęs metodą 1:1 to zapraszam! :) Z wykształcenia jestem kosmetyczką. Od ponad 4lat przedłużam rzęski, a także jestem instruktorem stylizacji rzęs. O szczegóły proszę pytać :) kosmetyka@fejm.pl LONDYN . . . .

Gość Menago Orange
Przedłużacie te rzęsy bo macie rzadkie, czy po to żeby było widać że macie kasę?!

Gość gość
Kogo możecie polecić z Wrocławia?

Gość gość
Witam.W tej chwili jest super promocja zabiegu przedłużania i zagęszczania rzęs 1x1 nalepszej firm Xtreme Lashes tylko 250 zł.Gorąco polecam p.Małgorzata Zajączkowska www.studioelixir.pl Rzęsy sa boskie!

Gość gość
Witam.W tej chwili jest super promocja zabiegu przedłużania i zagęszczania rzęs 1x1 nalepszej firm Xtreme Lashes tylko 250 zł.Gorąco polecam p.Małgorzata Zajączkowska www.studioelixir.pl Rzęsy sa boskie!

Gość RoksanaEM
Zapraszam na przedluzanie rzes metoda 1;1 .Stosuje kosmetyki najwyzszej jakosci dlatego efekt utrzymuje sie do 6-8 tyg .Cena 150 zl Mozliwosc takze wykonania paznokci zelowych lub akrylowych na formie badz tipsie a takze hybrydem. POSIADAM WSZYSTKIE SZKOLENIA KOSMETYCZNE .MOZLIWOSC DOJAZDU DO KLIENTA. Częstochowa i okolice. Zapraszam 661 070 579 Podaje e-mail roksa0@vp.pl mozna pisac w celu zobaczenia moich prac:)

Gość Joasia85
Od jakiegoś czasu mieszkam we Wrocławiu i dość długo szukałam godnego polecenia salonu. Po przeczytaniu wielu pozytywnych komentarzy w internecie zdecydowałam się na przedłużenie rzęs w centrum estetyki dr Kulczyckiej i efekt jest niesamowity! Nawet przed sylwestrem nie było problemu z dostępnością terminu, a pomimo napiętego grafiku rzęsy zostały bardzo starannie wykonane.

Gość demkowa_kk
Ja jesli mam zdecydować sie na przedlużenie rzęs to jednak w profesjonalnym salonie. Dlatego tez jak większość z Was wybieram taki salon jak Pani Kamili Żbikowskiej, bo wiem że jest to pewne i sprawdzone miejsce.

Gość PatkaakRK
Ja z czystym sumieniem moge polecić Black Pearl w Krakowie. Też profesjonalny i sprawdzony salon, oprócz przedłużania rzęs korzystałam wczesniej z innych usług i dlatego zdecydowałam się na ten zabieg własnie tam.

Gość Emcia24
Czy Któraś z Was była w My Lovely Lashes w Warszawie na Lwowskiej 9 ? Może jakieś opinie ? :)

Gość gość
Ja przedłużałam rzęsy tu: http://www.strefa-piękna.pl/ jestem bardzo zadowolona z efektów, rzęsy są bardziej gęste, dłuższe, ale wyglądają naturalnie, a takiego właśnie efektu oczekiwałam.

Gość Justyna Białystok
MEGA PROMOCJA !!!! Oczaruj spojrzeniem swego mężczyznę i nie tylko! Zapraszam na przedłużanie i zagęszczanie rzęs metodami: 1:1 2:1 3:1 Posiadam ukończony kurs potwierdzony certyfikatem. Posiadam różne długości, grubości oraz profile rzęs (J, B, C) przez co każda z Pań znajdzie coś dla siebie. Nie czekaj ! Zapisz się już dziś Napisz i uzyskaj więcej informacji. Zapytaj się o możliwe promocje. Zapraszam !! Więcej informacji na mailu: justa.i@wp.pl lub pod nr 508681246

Gość julia23456
Gdyby ktoś szukał stylistki od rzęs z Katowic to ja polecam Panią Dorotę Orzechowską - PerfectEye. Trafiłam do Pani Dorotki z polecenia koleżanki, byłam dość sceptyczna bo już miałam raz zakładane al było paskudnie zrobione. Pani Dorotka to Mistrz i mówię serio, jest szalenie delikatna, dokładnie przepytuje klientkę aby jak najwięcej się dowiedzieć o jej potrzebach. Zabieg pod kocykiem, aż wstyd się przyznać ale spałam :D. Rzęski jakie mi zrobiła były prześliczne, idealnie oddzielone, kocie oczko, grubość i kształt dokładnie dopasowała do mojej twarzy i oka. Skusiłam się na rzęski dolne i nie żałuję. Ogólnie rewelacja i serdecznie ją polecam. :)

Gość gość
Miły dziewczyny ja dyplomowany maister po Przedłużanie rzęs: -Przedłużanie rzęs-100 zl -uzupelnieni rzes po 2 tygodniach - 60zl,uzupel. po 3 tyg - 70zl -Dekorowanie rzęs kamieniem Swarovskiego-5zl -Usuwanie-40zl. Jest możliwy wyjazd do domu, Wyjazd do domu jest bezpłatny 725902408 Julia

Gość KkKatarzynkaaa
Czesc dziewczyny jezeli ktoras szuka sprawdzonej stylistki rzes z wawy to moge wam polecic p.Sylwie rzesy wykonuje w domu na profesjonalnym lozku, sam zabieg to przyjemnosc a efekt koncowy super. Polecam nr 504476889

Gość allinka34
Ja Wam powiem tyle- ze jesli zabieg jest naprawde dobrze wykonany to tutaj na pewno nie ma mowy o tym ze coś nam bedzie wypadac i ze potem same nie bedziemy miały swoich rzes. Dlatego warto znalezc dobra kosmetyczkę tak jak ja znalazłam w salonie Elegante i tylko w takich miejscach decydujcie sie na taki zabieg.

Gość gość
Witam. Nie cały miesiąc temu zrobiłam sobie rzęski ale cały czas odklejają się i już do poprawki chodziłam ze 4 razy . Jaka może być przyczyna takiego stanu. Pomóżcie

Gość gość Eliza
Ja na Woli mogę polecić p.Anię ze Studia Prestige przy szpitalu Wolskim.zabieg u niej to czysta przyjemność , usypia swoją łagodnością.Rzęsy trzymają się świetnie - może to kwestia dobrego kleju a co najważniejsze wyglądają bardzo naturalnie.Rano nie muszę nić robić aby dobrze wyglądać

Gość gość
Witam, jeżeli szukacie profesjonalnej stylistki z okolic Warszawy to w czystym sumieniem mogę polecić panią Agatę z Ząbek. Wykonuję u niej rzęsy już od dłuższego czasu, efekt jest zawsze przepiękny, utrzymuje się do 5 tygodni, a i czas trwania zabiegu nie jest długi ( założenie ok 2 godzin, uzupełnienie ok 1 godzina). Dodatkowo wykonuje manicure hybrydowy, który utrzymuje się ok 2,5 tygodnia więc bywam u niej bardzo często i wiem, że ma wiele zadowolonych klientek. Szczerze polecam! Telefon do niej 507-715-144

Gość gość
W Katowicach pani Ilona Boćko bardzo naturalnie przedłuża rzęsy. I nie wypadają po dwóch tygodniach, a muszę przyznać, że zdarza mi się dosyć często szaleć na imprezach. Przedłużałam dotychczas tylko raz rzęsy więc trudno mi cokolwiek powiedzieć o tym, że osłabiają moje naturalne rzęsy.

Gość AnetaKraków
A ja przedłużałam ostatnio w Krakowie w Black Pearl, efekt jest rewelacyjny, z czystym sumieniem mogę polecic ten salon.