Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papajek...

Dobry balsam ujędrniajacy?jakies sugestie???

Polecane posty

ostatnio używałam balsamu tonującego (ma właśnie działanie ujędrniające) i kremu ujędrniającego z serii Oceans Algae Oriflame - oba b. dobrze ujędrniają, a skóra wygląda ładniej, bardziej gładko, już po nałożeniu.

Gość marzanna wodna
garnier jest lepiący

Gość anullka27
Polecam świeżą spermę? :)

ostanio wraz z gazetą Vita był balsam ujędrnający z Miracle, zaczęlam go stosować i muszę przyznać, że przynosi efekty.

Gość ja stosuje
cala serie ujedrniajaca z Avonu - Skin so soft Firm&Tone, skora jest wyraznie gladsza, kondycja skory wyraznie sie poprawila, a kosmetyki z tej linii nie sa drogie, szczerze polecam :)

Gość bez sensu kupowanie kredensu
Garnier zolty i zaden inny :) nivea okropnie tlusty, poplamil mi ubrania nawet :( Garniera stosowalam w najwieksze upaly i nic sie nie lepilo i nie brudzilo ubran po spoceniu sie a po nivea to zgroza. Lepil sie niesamowicie bleeeee.

Gość lemke
wpisz w google "damska torebka" tam wyskoczy bodajze pierwsza strona kaferi tam babeczki komentuja wszytskie kosmetyki kazdy pokoleji super stronka tylko nie wiem jak sie na nia wchodzi przez głowne www.kaferia.pl...

Gość lemke
wpisz w google "damska torebka" tam wyskoczy bodajze pierwsza strona kaferi tam babeczki komentuja wszytskie kosmetyki kazdy pokoleji super stronka tylko nie wiem jak sie na nia wchodzi przez głowne www.kaferia.pl...