Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorrrr

trzeba uwazac na dziewczyny

Polecane posty

Gość obserwatorrrr

one sa teraz cwane szukaja facetow a jak sie im jakis spodoba to robia sobie z nim dziecko i sie kaza zenic 😭

Gość Naprawdę
?? odkrycie:P

Gość bedd
Co to znaczy robia sobie z nim dziecko? Jesli sam bedziesz uwazal, to dziecka nie bedzie

Gość obserwatorrrr
nie jestem gejem ale nie odpowiada mi to ze dziewczyna za wszelka cene chce miec faceta a teraz to sie zdarza dosyc czesto one chca sie od razu mlodo zenic i miec dzieci

Gość Naprawdę
Ja mam 23 lata i nie myśle o dzieciach i o mężu -> chłopaka mam ślub może za 3-4 lata o ile ze mną wytrzyma;) Także jestem ideałem:)

a faceci chca za wszelka cene jakas przeleciec...tez do kitu :( Trzeba wyluzowac i zauwazyc ze tak jest i koniec. Szukac czegos wiecej a nie tylko dupci i malzenstwa. Co do dziecka to przyznam, ze jesli facet na tyle glupi ze nie wie kiedy plodzi potomstwo...to mi go nie szkoda :p

Gość bzzdury wypisujesz
nie powinienes tak uogólniać.To,ze Ty masz taki punkt widzenia,nie oznacza,że tak jest w rzeczywistości.

Gość Naprawdę
A jeżeli mówisz o kobietach 30 letnich to wiesz lata lecą, pora na dzieci - męża :)

Gość bzzdury wypisujesz
dotyczy to autora tematu. Ja np zauwazyłam,że sporo kobiet boi się małżenstwa=rozczarowania.Tak duzo mówi sie o kobietach po 30 będacymi pannami(singielkami) Takze stosunkowo pózno decyduja sie na dziecko.

Gość bzzdury wypisujesz
będąc singlem jest im poprostu dobrze. A co do wieku... Sporo kobiet po 30 roku zycia wyglada na znacznie mniej.Na miłość i małżenstwo nie jest nigdy za późno.Aby być szczęśliwym mężęm/żoną należy opierać bycie ze sobą na miłośći,szacunku i tego typu wartosciach anie tylko na seksie.Żal mi dzieci z takich patologicznych związków-one cierpia najbardziej. Bardzołatwo jest sie obudzic z ręką w nocniku a czasu sie nie cofnie.