Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusia 25

facet z patologicznej rodziny zero uczuc!!

Polecane posty

Gość alusia 25

mam faceta ktorego ojciec jest alkoholikiem..Czasem wydaje mi sie ze moj chlopak w ogole nie ma uczuc!! jestesmy ze soba 3 lata a on nigdy nie powiedzial mi "kocham"!!! w ogole jest jakis dziwny ostatnio mi oswiadczyl ze on nigdy nie ma zamiaru miec dzieci ani zony i tyle!! co mam z nim zrobic? Czasem wydaje mi sie ze on jest psychiczny... facet ma 25 lat a nie wie czego chceee

Gość alusia 25
wlasnie nie nie przytula w cale w ogole jest oziebly i taki skostnialy..

Gość tika
Nie spopdziewaj sie uczuc od kogos kto nie wie co t6o znaczy. pwnie nikt go nie nauczyl kochac. Jesli zdecydujesz sie z nim pozostac to potrzebujesz duzo wytrwalosci i wyrozumialosci. Zastanow sie czy warto!

Gość on jest wyjalowiony z uczuć
nie gnęb go, niech idzie na terapię grupową i indywidualną

Gość toze jego ojciec
pije-nie ma nic do rzeczy,że nie potrafi okazywac uczuć,mój mąz nie pochodzi z patologicznej rodziny,a tez ma z tym problemy

No, tak najprościej pomyśleć o kimś ze jest psychiczny... A może problem tkwi nie w tym ,z jakiej rodziny on pochodzi, tylko w tym, że on najnormalniej w świecie nie jest z Toba szczesliwy. Nie kocham-nie mówie ze kocham, nie przytulam, itp... Chyba logiczne... Wiem, ze to przykra ewentualność, ale może powinnas popatzreć na problem z tej strony...

Gość alusia 25
juz sama nie wiem wczesniej bylo ok byl w miare mily no i czasem jest mily i mozna z nim prozmawiac o problemach a na terapie nie chce isc mowi ze wszystko jest ok

Gość cięzkie życie
czeka Cię z takim partnerem. Zastanów się czy podołasz, a z pewnością bez terapii się nie obejdzie.

Gość cięzkie życie
Zapewne broni się rękami i nogami przed terapią, bo zaprzecza problemom, ale uwierz, że bez tego sam sobie nie poradzi. Jest strasznie pokaleczony, bez dobrych wzorców, z poczuciem krzywdy. Namawiaj go, bo nieświadom nieczego zniszczy Ciebie.

Gość poszukaj topikow dla DDA
jest wielu DDA na kafe - poszukaj tylko dobrze