Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halooooo

czy ktoś kupuje ciuchy SOLAR?

Polecane posty

Gość pewnie wiele osób
:o

Gość haloooo
no tak się zapytałam bo dziś byłam w tym sklepie,ciuchyextraaaa,,ale ceny :O...nie na moją kieszen

Gość kasia 23
moja znajoma i jej corka czesto kupuja ciuchy solar i bardzo sobie je chwala ale one maja kupe kasy to je na nie stac

Gość albo FANCY
ja mam wszytsko z Solara :)

Ładne, eleganckie... właśnie dla mnie zbyt eleganckie. Ja z dżinsów nie wyskakuję. :)

A. mam od nich super rękawiczki. kolorowe, do łokcia. uwielbiam. zima idzie, będę nosić :D

moja wspolokatorka tam pracuje i mam mase rzeczy z tamtad. naprawde bardzo ladne i eleganckie i niektore naprawde pasuja do dzinsow. ale mnie niestety nie stac na te ciuchy

Gość albo FANCY
Ubieram sie tam od kilku lat, drogie ale super ciuchy, juz mam kilka z nowej kolekcji :) Wcvzoraj kupialm spodnice , super, mimo iz 350 zl :(

Eee... tam naprawdę jest drogo? wydawało mi się, że to taka niższa część średniej półki... ciut drożej niż w Orsayu. ale może się mylę.

Aha. No to już widzę. :) Hm, nie wiem czemu mi się tak wydawało. Ich asortyment zawsze mi się kojarzył, że podobny do Simple, ale dużo tańsze i trochę ładniejsze rzeczy. I Simple nie lubię i bojkotuję, bo mają naturalne futra z biednych lisów i norek.

Gość albo FANCY
Nie no chyba jednak Solar jest tanszy niz Simple. Dla mnie Simle jest za elegancki.

Gość ja bardzo czesto kupuję
tam ubrania- zwłaszcza spódnice, spodnie, swetry oraz dodatki: czapki, rękawiczki, torebki.

Gość albo FANCY
OOo, nareszcie jakas kolezanka kupujaca w Solarze. Ja to juz nie mam innych ciuchow niz od nich,tylko jeansy, bo oni nie maja :P Super sa.

Gość haloooo
no wlasnie ja też się w Solarze nie ubieram bo drogo,ale.. jakbym kase miała to tak,bo tam jest owszem elegancko ale z pazurem,pomysłem,tak troszkę odlotowo a nie sztywne,nijakie garsonki i niby francja -elegancja

Gość niebieskoookaa22
mam jedną bluzkę ;) ale niedługo musze tam zajrzec, chociażby z ciekawości:P bo przyrzekłam sobie, ze już nic więcej nei kupię tym roku :o

Gość alleluja
tez lubie ten sklep, moze nie wszystko tam mi się podoba, ale zawsze jest cos co mi pasuje. A te długie rękawiczki tez mam, z taki szerokim szalem.

Mam bardzo duzo ubrań z solara nawet dziś kupiłam wełniany płaszcz super!!!!!!! ale od jakiegoś czasu zdradzam solara dla simple te ciuchy to masakra super eleganckie i nie sa babcine a solar trochę jest

Gość mitrywe
bardzo chetnie kupowałabym bym w Solarze, ale po pierwsze jestem za chuda na ten sklep, po drugie jest drogi...ale bardzo mi sie tam podobaja ciuszki, lubie wejść i poptrzec chociaż. No a Simple to juz wogle nie na moją kieszeń... Chociaż gdyby mieli malą rozmiarówkę to może bym sie skusila choć na jeden ciuch - lubie taki elegancki styl.

Gość gość
Kupilam sukienke w Solar ...taka z papaugami ,kolorowa ...i wiecie co ? Zrobila furore w Kanadzie ,gdziekolwiek pojde to wszystkie panie pytaja gdzie kupilam taka ladna sukienke ...ten sklep nie jest tani jak na polskie warunki ale gatunkowo te ciuchy sa dobre ,wiec kto ma pieniadze to jednak warto kupic ..