Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grażynka nie ta z klanu

Albo to był przypadek albo ...

Polecane posty

Drukowałam własnie e-booka "Wyznania Egzorcysty". Drukarkę mam nową, nigdy nie miałam z nia problemów, 2 tygodnie temu wymienialam w niej tusz, wiec jest nowiutki. Ostatnio troche drukowałam ale nie tyle, by już miał mi się skończyć. Innych problemów technicznych też nie było do tej pory. E-book obustronnie miał mi zapisać 33 kartki papieru. Zaczęłam drukować i wszystko szło ok... aż nagle ni z tego ni z owego drukarka się zaksztusiła, zwinęła papier tak w sobie jakby go ktoś zgniutł w pieści. Przestraszyłam się i natychmiast wyłączyłam ją. Usunęłam tą kartkę tak jak zalecała instrukcja, zresetowałam drukarkę i "kolejkę do druku" a jednak cały czas wyskakiwał błąd ,ze nie bedzie drukować. No to otworzyłam wnętrze, poprawiłam tusz, wszystko ok, nadal nie drukuje. Wyłączyłam drukarke i komputer, potem włączyłam ponownie.Włożyłam czystą, prostą, jedną kartkę dla testu i zaczęłam drukować. Poszło, ucieszyłam sie ,ze juz wszystko w porządku a ja patrze, kartka prawie blada, jakby tuszu brakowało, wkładam następną jeszce gorsza, praktycznie nic nie było widać,kolejna tak samo gdzieniegdzie paski. Pomyslałam, że chyba jednak tusz sie skończył... Dałam sobie spokój, ale coś mnie tknęło i własnie teraz wzięłam inny, przypadkowy dokument i rzuciłam go do druku... No i to mnie szalenie zdziwiło... wszystko, moc koloru druku - dokładność szczegółów jak przy dopiero co wymienianym tuszu... Jakby przed chwilą nie wypuściła mi 5 kartek całkiem pustych z gdzie niegdzie zaznaczonym małym paskiem... Strona ,którą jako pierwszą zmięło opisywała moc sakramentów odprawianych w imię Jezusa min. egzorcyzmów i to jaki wpływ mają na Demony, przykłady "odpowiedzi złego ducha" w czasie odprawiania sakramentów itd. Może to przypadek, ale w moim rozumieniu nic nie jest dziełem przypadku, bo gdyby tak, to mozna by było uznać, że dziełem przypadku było powstanie świata, tylko jaki to byłby świat z przypadku, całkowicie nieuporządkowany - a tak wciąż zadziwia naukowców swoją wielkością. Wszystko składa się z atomów... a kto te atomy stworzył. Skoro zaczęło sie coś od małej cząstki... to skąd pojawiła sie ta cząstka i czy to możliwe ,zeby dziełem przypadku było uformowanie sie takich różnorodności swiata...

Gość __s
Bywa ,że czasem niektórzy takie różne rzeczy bagatelizują. A za chwile czytaja horoskopy i wierzą ,ze coś im sie przydarzy - co on im zapowiedział. Nie wierzą w moc sakramentów ale wierzą w moc zawiązanej nitki na ręce, w moc różnych innych talizmanów... Ja bym nie był taki sceptyczny do tego, co sie stało. Dla Szatana, Ojca Kłamstwa - najlepsza jest niewiedza, woli sie nie ujawniac, woli by nikt nie miał go za tego kim jest. Owszem kusi bogactwem, pożądaniem, złudnym szczęściem, nieprawdą ... którymi łatwo udaje mu się łudzić ludzi i doprowadzać ich do niewoli grzechu. Być może za duzo czytasz ;) i "komuś" jest to nie "w smak". Być może wcześniej byłaś zagubiona a teraz szukasz odpowiedzi... Szatan lubi przeszkadzać w dążeniu do prawdy...

Gość grażka też nie z klanu
kobieto, to wszystko sprawa przypadku. skoro dokładasz kolejną partię papieru, rob to delikatnie. myslę, że wcisnęłaś ją na siłę. a na siłę, to i diabeł się może wściec :D 🖐️

Gość taaaaaaaa
wstrętne Diablisko już się po Ciebie zbliża..... :P

Gość kreconaola
dziwne...

Gość Rumianek polny
no to kochana idzie po Ciebie Szatan....:-D

Aj nie nie wkładałam kolejnej porcji papieru, samo pobierało tak jak trzeba. Papier z tych lepszych, przed drukowaniem "przekarkowałam" wszystkie by nie były sklejone, dokładnie umiesciłam papier w drukarce a nie niedbale. Drukarka dotąd ani razu mnie nie zaskoczyła w ten sposób, a drukowałam już sporo.

Gość grażka też nie z klanu
moja droga, zdarza się i nie widzę w tym niczego tajemniczego :) myślę, że za dużo czynności wykonujesz naraz. a wystarczy przecież...jeśli się zatnie działać z rozwagą ;)

Gość a może to kwestia
przykazania: nie kradnij? bo jak rozumiem nie był to płatny ebook?

Gość ojejku jejku
skad masz "wyznania egzorcysty"????? ja tez chce!!!

To nie są żarty, nie sądzę by "szedł" po mnie szatan. Ale np. dziwne zdarzenia opisują również egzorcyści, wskazujące na "złośliwe" działanie diabła. Często np. jesli osoba chce udać sie do pomoc do egzorcysty nękana jest przez różne dziwne niesprzyjające okoliczności. Sami egzorcyści, czy nawet są udokumentowane świadectwa wielu świętych, mówią o przeszkodach jakie zawsze towarzyszyły im na drodze poznania, szerzenia prawdy i pomocy innym ludziom.

Gość oooooooooooooooooo
ty kwestia jesli to nie byl platny ebook to komu miala zaplacic, co??

Nie wiem, nie znam się na tym, wzięłam go z jednego z portali- chyba z Opoki , już nie pamiętam. Ok, to przypuśćmy ,ze mi zacięło papier przypadkiem, a dlaczego potem nie drukowało niczego na kolejnych stronach? Druk był prawie niewidoczny, mimo, ze wszystko było ok. Tuż po tym jak zrezygnowana jeszcze spróbowałam raz na innym dokumencie - wszystko było ok, jakby nic wcześniej sie nie stało.

Gość gramatik
a czy mogę Cię poprosić o przesłanie mi tego e-booka na maila? Byłabym bardzo wdzięczna :)

To daj maila. Myślę ,ze warto się zapoznać.

Gość gramatik
ganara@wp.pl dzięki bardzo :)

Gość informatyk....
Sorki ale Cie musze sprowadzic na ziemie , sa programy ktore robimy , widzialem juz na stronie egzorcystow tez , ze czytasz wszystko okej w komputerze a jak chcesz wydrukowac wychodza niesamowite rzeczy , np. twarze diablow , rogi , biale kartki itp.

Musze cie zmartwić, nie jest to taki pic na wode fotomontaż. Do tego nic szczególnego nie wyszło, drukowało dalej, ale tak że prawie nic nie było widać.A przynajmniej nie do przeczytania bo przerywane. A zreszta- komu chcesz wcisnąć kita... mi ? Nie przejdzie - chyba raczej nie jesteś informatykiem.

Gość informatyk....
grażynka dobrze widze ze wierzysz w sily nadprzyrodzone i wlasnie ciebie uwazasz nawiedzily;)okej i niech tak zostanie:P Z drugiej strony na takich ludziach jak ty mozna zarobic , piszac tego typu programy...dals mi do myslenia;)

Nie ze mną te numery Bruner ;)... A tak wierzę w te siły, nie nadprzyrodzone, które wzywasz w seansach spirytystycznych. Wierzę w Boga oraz istoty anielskie oraz upadłe = diabły. Poczytaj Pismo Święte - a nie głupawe czasopisma. A jesli nie wierzysz - to twoja sprawa. Tylko czy równie mocy jesteś w tym ,zeby mi to udowodnić, że nie istnieją? Jeśli tak to zbyt mocne mniemanie masz o sobie :( ... zejdź z tonu, bo sam pewności nie masz. Co do programów, nie rozśmieszaj mnie. Tak sie składa ,ze co nieco sie w tym orientuje...nawet bardzo wiec - przestań sie popisywać. Piszesz proste stronki www, czy może przepisujesz dokumenty na komputerze i masz sie za informatyka... ?

gramatik - wysłałam

ok,możesz odebrać

Nie chodzi o to,że szatan może opetać książkę.;) Nie popadajmy w skrajności. Strona 121 i następne.U ciebie pewnie bedzie wszystko ok, bo to nie chodzi ,ze sam "martwy plik" jest jakiś opetany. Mozna powiedzieć,że ostatnio wychodzę z "dołka niewiary" i prawie ateizmu ... teraz duzo czytałam ale szczególnie Pismo Święte, Katechizm, myśli Jana Pawła II, no i inne książki sprawdzonych autorów a nie tylko entuzjastów, żeby mieć zdrowy pogląd na to - również teologiczny. Przyznaje, ze był czas,kiedy też powątpiewałam w różne rzeczy. W książce pare odniesień znalazłam i napełniła mnie optymizmem przede wszystkim dlatego co do tego, że w odniesieniu do Boga i Jezusa nie musimy się lękać Szatana. Doczytałam tylko do str.121, bo dalej mi nie wydrukowało :(.

Nie lauren - widze ,że nie zrozumiałaś o co mi chodzilo. Drukowałam "Wyznania Egzorcysty". Nie chodzi ,ze opanował przedmiot :O Szatan . Chodzi o to, że bardzo zależało mi na tym by to przeczytać, że dotąd niektórych rzeczy może nie uświadamiałam sobie itd. Drukowałam z zamiarem zapoznania sie z treścią, poznania jak wielka jest moc Jezusa.

Gość kobietka123
Bardzo proszę o przesłanie tego ebooka,interesują mnie takie rzczy i to bardzo. justis3@tlen.pl

:) no i masz racje, pomyliłam,bo jest tam dziwna numeracja,strona 40 ale pomyliłam się bo na górze jest 121 - to chyba numeracja stron oryginału, bo to jest w 2 kolumnach.

Gość informatyk....
Lauren musze przyznac ze niezle nas ubawiles :Dz kumplami stwierdzilismy ze moze powiec to grażynce troche delikatniej , bo ona nam nie wierzy ze diabel nie usiadl na jej drukarce:classic_cool:

kobietka123-przesłałam

A ty informatyk czytaj ze zrozumieniem.