Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe kredki

dostałam mandat!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a nie możesz rodzicom
powiedzieć jak było, czy co? DLaczego zakładasz, że ci nie uwierzą, aż tak macie zły kontakt?

Gość kolorowe kredki
ponosze konsekwencje za cos czego nie zrobiłam.. to mnie boli, oraz to ze dla panów w mundurach nie liczy się jak było tylko aby jak najwięcej wypisac tych mandatów!!!

Gość kolorowe kredki
wiesz jak dostaną informacje od wychowawcy typu: martyna dostała mandat za palenie na terenie szkoły. a ja potem w domu powiem ze to nie prawda, ze im sie przywidziało, to pewnie mi uwierza, ale podejrzenie zostanie, bo przeciez mundurowi nie mogliby popełnic błędu, sie pomylić!!! tak zapewne będzie.. eh

Gość kolorowe kredki
ooo dyrektor szkoły to na 100% mi nie uwierzy, przeciez kazdy zawsze sie potem tłumaczy, ze jest niewinny :o

Gość a nie możesz rodzicom
A nie możesz powiedzieć, zanim dostaną powiadomienie ze szkoły?

Tak naprawde nauczyciele w wiekszosci dobrze wiedza kto w szkole pali a kto nie. Mimo wielkiej łazienkowej konspiracji. Tak mi sie wydaje.

Mhm, racja. Zresztą, to czuć. Nawet jeśli uczeń \'zagrywa\' zapach, to czuć. Chociaż oni nie czują. Martyno, usiądź, porozmawiaj z rodzicami, najlepiej dzisiaj, żeby dowiedzieli się przed listem od dyrektora (jesli taki będzie), wytłumacz im i będzie po sprawie.