Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe kredki

dostałam mandat!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kolorowe kredki

za palenie papierosa na terenie szkoły, tylko ze ja nie paliłam!!!!!!! nigdy nie miałam papierosa w ustach, od dymu sie dusze!!! poprostu poszłam z kolezanką za szkołe, gdzie było.. z 20 osob i tam tylko stałam! nagle pojawiła sie straz miejska, i wszyscy palący jak ją zobaczyli sie zmyli, a ja jakoze nie miałam nic na sumieniu, poprostu sobie pewnie dalej stałam i miałam juz wracac do szkoły, a oni nagle mnie bach! i mandacik! czy ja moge sie jakos odwołać?? no bo sory.. napewno mnie z papierosem nie widzieli, a chyba nie jest prawnie zakazane stanie sobie pod szkoła wsród osob palących.

Gość trzeba było nie przyjąć
jeśli przyjęłaś, to po herbacie....

mnie spisali z pieć razy gdy stałam pod gimnzajum z papierosem jakies sto lat temu:)nie przejmuj się to nic takiego a z odwołaniem to raczej nie liczyłabym na nic. im nie przemówisz do rozsądku, nie wykłocisz się raczej....

Gość kolorowe kredki
a jakie to ma znaczenie ile??? :o :o :o

Gość nie było cię przy tym czy co
? skoro podałaś swoje dane do mandatu, to teraz płać :) za swoją głupotę :D

Gość kolorowe kredki
kurwa.. spisać a dostac 50 zł mandatu to jest róznica prawda.. zwłaszcza ze ja nic nie zrobiłam!

no właśnie trzeba było nie przyjąć mandatu i sie z nimi kłócić!

nie klnij dziecko:o 50 zł to nie majątek.trzeba było wtedy pomyśleć

Czlowiek uczy sie na błedach. Na drugi raz jak wszyscy zwiewają to nie zostawaj jako jedyna na placu boju. Teraz to juz po ptakach :O

Gość kolorowe kredki
to fajnie. boshe... Polska-panstwo prawa.. aha.. jasne :o :o :o za stanie mandat! :o :o :o ekstra.. jeszcze przed rodzicami będe sie tłumaczyc musiała :o

Gość kolorowe kredki
eh.. ale chodzi juz o sam fakt :o nie widzieli mnie z papierosem, ale i tak mandatcik wystawią :o

Gość głupota nie boli
za gwałt też dałabyś sie zamknąć?

Gość powiem ci tylko tyle
ze smeierdzisz mi niezla gówniara.nie rycz na forum tylko idz sie rodzicom przyznac ze jestes glupia i do tego palaczka

Gość kolorowe kredki
juz pies srał 50 zł, ale teraz w szkole u dyrektorki jestem na "czarnej liscie" i rodzice poprostu chyba w szoku będa.. :o zwłaszcza ze ja trenuje i w ogole :o

Gość kolorowe kredki
no cięzko sie domyslic w jakim jestem wieku, skoro pisałam ze przed szkoła ten mandat dostałam :o aaaaaaale Ty jesteś mądra.. no naprawde..

Gość ja pieprzę nie gadajcie
z tą idiotką. widzicie że ma gówno zamiast mózgu.co ty wogóle piszesz dziewczyno?zastanów się nad sobą

Gość kolorowe kredki
eheheh a po czym to wnioskujesz?????? :o bo napisałam "kurwa" esu.. straszne!

Gość Pani Mądralińska
Z punktu prawnego przyjmując mandat juz nie możesz go oddać. Głupaiś, żes go przyjęła. Po tym, co napisałaś (czarna lista u dyrektorki, sranie psa, mandat) trzbea stwierdzić, iż nie grzeszysz mądrością.

Gość kolorowe kredki
a pozatym.. nie zgrywajcie ze jak ktos przeklina to odrazu gówniarz. wiele razy słyszałam w srodowisku dorosłych jak się przeklina...

Gość Kryptomeria
Rozumiem Cie bardzo dobrze. Jak byłam w liceum i psy zrobiły nalot na szkołe szukając narkotyków. Ktoś mi podrzucil strzykawke do plecaka. Zwykla strzykawke, nawet nie używaną. Dla żartu czy nie wiem po co. Zostałam dyscyplinarnie wywalona z sekcji siatkarskiej po 8 latach grania w siatkówke za zażywanie dragów :( O reakcji starych nawet nie wspomne. Jedynie nauczyciele i moja klasa okazali mi zrozumienie i uwierzyli w moja niewinnosc. a jednak niesmak pozostal :O

wnioskuje ze jestes idiotka z tego że piszesz jakies suchary i bredzisz o jakimś mandacie jakby to kogoś obchodziło:o do tego przeżywasz jakby koniec świata nastąpił.zachowujesz się jak jakaś debilka. zapłac i skończ z tym pierdol.eniem głupot bo łeb aż mnie rozbolał.

Gość kolorowe kredki
no tak bo oni mnie spisali, wystawili mandat i poszli do dyrektorki zgłosić kogo dzisiaj złapali, i teraz dyrektorka i mój wychowawca będą myslec ze pale-przynajmniej takie "procedury" sa w moim liceum i tak sie własnie robi, a potem wychowawca napomni moim rodzicom-wszystko spoko gdybym była winna, ale teraz mam byc odbierana przez wychowawce, a w dodatku przez rodziców jako palaczka, w dodatku kłamczucha, BO JAKIŚ KRETYN W MUNDURKU MIAŁ PRZYWIDZENIA???? o to mi chodzi... jak mozna wystawiac mandat komus na podstawie.. no własnie nie wiem czego.. bo sobie stałam a obok mnie tam ktos se popalał.. eh.. szkoda gadac poprostu

fajnie że twoj przypadek jest porównywalny z przypadkiem tej gówniary:o

Gość Pani Mądralińska
Prosze nie wyzywac Panów policjantów. Poza tym. Policjant miał prawo się do Ciebie przyczepić i do twoich kolegów, bo a) nieletnim nie wolno palić w miejscach publiczynych, na terenie szkoy i w pobliżu b)stałas się podejrzana stojąc w miejscu z palaczami. proste jak budowa cepa.

Gość kolorowe kredki
co z tego, ze zapłace, skoro rodzice sie na mnie zawiodą, o to mi głównie chodzi :o dobrze sie ucze, trenuje, po szkole zadne szlajanie sie miedzy podwórkami tylko dodatkowe języki itp, a tu nagle bum! nasza kochana córka pali papierosy.. moze nic to dla was strasznego... ale dla mnie ogolnie palenie to totalny kretynizm itp itp zawsze głosno mówiłam o tym w domu, szkole jakie to szkodliwe i głupie i ze nigdy w zyciu...a teraz będzie mi koszmarnie głupio i wstyd!

Gość Kryptomeria
może faktycznie nie da sie ich porownac ale chodzi mi o sam fakt, jak to jest byc oskarżonym o ocs czego sie nie zrobilo i jeszcze ponosic tego konsekwencje. Ja jej w kazdym razie wierze.

Gość kolorowe kredki
jestem pełnoletnia to po 1. po 2. to chyba jest cos nie tak skoro za stanie dostałam mandat po 3. to nie policja a straz miejska mi ten mandat wystawiła (policjanci są pod tym względem b. spoko)

Gość kolorowe kredki
no dokłądnie! kryptomeria widze ze mnie rozumiesz! :)