Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO TESKNIE

BARDZO TESKNIE ZA TOBA...

Polecane posty

a tak ten rodzaj tęskoty jest mi także znany...za kimś kogo już nie ma... ale wyszłam z założenia, ze na erotycznym raczej o innych tęskotach rozmawiamy... jeśli się pomyliłam - przepraszam znikam już z neta....

dziwne co piszesz, mężczyźni w tym wieku raczej nie tęsknią nie smuć się bo to nie powód 🌻

teskota to oznaka jakiegos uczucia.Czegos glebokiego...tesknota za kims lub za czyms...ja tesknie ale nadzieje wrocila...... i mam nadzieje , ze nie bede juz musiala tesknic

Gość samotnosc cieciu
błe mdli mnie

To już tylko wspomnienie ... czasami tęsknota ... ma_36 - myślisz, ze niemożliwe jest teśknienie za sexem? A do tego to forum jest jak najbardziej odpowiedznie ;-)

Barbarko ja się już niesmucę... Poradziłem sobie już dosyć dawno temu ... Czasami tylko wraca tęsknota, za dniami szczęścia ... Czy wiek ma znaczenie przy tęsknocie?

w moim wieku;) meszczyźni tesknią za wieloma sprawami , sytuacjami a czasami za marzeniami cojest najgorsze a mam nadzieję, że jeszcze długo będę mógł marzyć

Gość samotnosc cieciu
ale sie filozoficznie zrobilo, nie poznaje was:-O

za ciszą bezludnych plaż... chyba tak, więcej doświadczeń, widzisz,że to od Ciebie zależy, więcej możesz etc.

Gość Aamellllia
za kim tesknisz

wiek nie ma zadnego znaczenia,mysle ze z wiekiem inaczej sie czuje,bo ma sie juz jakies doswiadczenia.a czy sie teskni za miloscia,sexem czy przyjaznia to chyba nie wazne....zawsze sie za czyms teskni

marzenia jako wizje, owszem;) do zrealizowania jutro, pojutrze samotnosć a Tobie co? :P

samotnosc w sieci - więc nie tylko ja tak myślę ;-) I to jest ... piękne. Niemożna żyć bez wspomnień, tęsknoty ... Chociażby za wiatrem we włosach ...

ale To Twoja wina :D bez sensu takie myślenie tym sposobem ZAWSZE będziesz obok umawiasz się na sex a tęsknisz za wiatrem we włosach gdy czujesz wiatr chcesz seksu i tak w kólko

zawsze trzeba sie czyms cieszyc,choc nie zawsze sie udaje.ja sie staram:):):) a jesli kiedys przestane tesknic za tym ,za czym tesknie teraz ,na pewno znajdzie sie cos innegi o nowego. Wspomnienia sa cudowne ale nie powinno sie zyc tylko wspomieniami i przeszloscia:):):)