Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hagnee

Wchodzę na jakiś temat...i psuje mi się połączenie sieciowe

Polecane posty

:( jak w temacie :( czy ktoś też tak ma? od wtorku mam problemy z połączeniem sieciowym... myślałam, że to provider, ale sprawdzili wszystko i nie :( dziś już to układa mi się w logiczną całość... jak wchodzę na jakiś temat to wywala mnie z sieci i dopiero reset kompa pomaga :O POMOCY!!!!

na moje oko to jest jakis wirus!!!! jesli masz XP,radze zajżec na tę strone www.poprawka.neostarada.pl

Gość to wirus
tez to mam :o

wirus???? :( skanowałam wszystkimi mozliwymi antywirami, z aktualnymi bazami i nic nie znalazłam :O strona poprawka.neostrada.pl nie wchodzi niestety, a mam xp, morelkaaa, możesz napisać co zrobić? a może jest jakiś błąd w samej kafeterii??

no ja klikam odśwież a wtedy mi się połączenie internetowe wywala... i nikt nie wie o co chodzi :(

Gość zwróć się o pomoc
do dostawcy netu zakładam, że masz złe ustawienia sieciowe

Faktycznie może masz w komputerze coś nie tak ustawione,ale ja tylko umiem ustawić nr bramki ! :o:o

Już dzwoniłam do providera, wg nich jest wszystko w porządku. A jeśli miałabym złe ustawienia w kompie, to jakby one mogły się zmieniać W TRAKCIE używania komputera?? jak zresetuje jest wszystko w porządku... do jakiegoś czasu. Potem mnie wywala :(