Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Porche

dzis sobie uswiadomilam...jestem z moim chlopakiem tylko dla sexu..

Polecane posty

dzisi sie nie spotkalismy bo on dluzej pracowal, i uswiadomilam sobie ze wcale tego nie zaluje.. ze nie chcialoby mi sie z nim gadac, bo zaraz bysmy sie pewnie sprzeczali. ostatnio sama specjalnie, chyba podświadomie, prowokuje kłutnie. Z jednej strony, nie chce go krzywdzic, i oszukiwac z uczuciami, i czas juz chyba odejść. Ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie ze go nie ma.. ze nie bedzie pocałunków, przytulanek, sexu itp. Nie chodzi tylko o to, ale jak narazie to sex utrzymuje mnie przy byciu z nim.. fakt ze nie mieszkamy razemi, i raczej jest on sporadyczny (2,3 x tydzien) ale wogole jest.

Gość kup sobie wibrator

hmmmmmmmmmmmmmm no to brawo!!!!!!!!!!! gratuluję............... jeśli oczywiście sex z nim jest dobry:) i tak uważam, że każda kobieta powinna mieć kilku facetów: między innymi jeden idealny i tylko do seksu, drugi jako niegroźny przyjaciel (najlepiej gej) do pogadania, trzeci do super extra wypadów i imprez, czwarty do posiedzenia w domu i do poprzytulania, piąty do wkur...nia i robienia awantur (żeby podnieść opadające przy czwartym facecie ciśnienie) szósty - najlepiej super przystojny z wyglądu i zadbany, ze średnią inteligencją - do pokazania rodzinie i wścibskim koleżankom, aby nikt już nie gadał, że jeszcze nikogo nie znalazłaś, siódmy ............. w sumie to po co - no chyba, że któryś nawali, więc się przyda koło zapasowe.......:) oto mój światopogląd:) no i najlepiej, gdyby każdy z nich myślał, że jest tym jednym jedynym oczywiście.............

Gość onka222
konstantynopolitańczykówna brawooo!!! coś wtym jest;)

a ja mam siedem w jednym i dobrze mi z tym :D i myśli, że jest tym jednym jedynym :) bo jest ;) czyli układ idealny :D

Konstantynopolitańczykówna -> idealnie ujełaś to do czego ja sama niedawno doszlam :D najlepszy światopogląd na męzczyzn :D

choć czasem jeden moze spełniac role dwa w jednym... zeby imion nie bylo za duzo, i zeby sie nie pomylić ;) idealnie byloby gdyby każdy mial tak samo na imie :D ps. mialam kiedys taki uklad ze poznalam prawie jednoczesnie dwoch facetów..jeden całkowitym przeciwieństwem drugiego , ale obaj o tym samym imieniu.. wiec problemów z pomyłką nie bylo :D

Gość a mówią że
faceci to świnie.....

Gość ALicja w krainie kasyy
nie takie jak kobiety ja jestem z vikusiem dla kasy. nikt mi nie da takiego opracia jak on. tylu rol i wtykow. ale talentu nie mam wiec tu jest boom:)

Gość ortografia sie kłania
:-0

Dobre rady dla facetów: 1. Facet powinien znaleźć sobie kobietę, która jest super w łóżku. 2. Facet powinien znaleźć sobie kobietę, która bardzo dobrze gotuje. 3. Facet powinien znaleźć sobie kobietę, która dba o dom, robi zakupy, sprząta itp. 4. Najważniejsze - pod żadnym pozorem te trzy kobiety nie mogą się o sobie dowiedzieć! :P

Gość aruss
wszystkie jesteście jebniete