Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyraze opinię

ten dział jest zabawny

Polecane posty

Gość dzial zabawny -
dla mnie nie byl on przejrzysty ... dlatego pytam

Gość a wasze teksty
w ogóle, to miałam nie wchodzić na takie topiki,po co sie stresować na 3 tyg przed ślubem?:D:D:DNo ale czasami to silniejsze ode mnie:D:D:DNo nic, spadam , zaraz pewnie będzie nagonka:D:D

od kiedy miarą szczecia jest urządzanie wesela z pompą lub bez .. ? Żałosne jesteście wy zakompleksione kocmołuchy , które kreują się na wyzwolone kobiety którym wsi ślub, małżeństwo - \" bo przecież życie bez slubu jest lepsze i takie cool \" - i wszelkie inne wartosci ( w tym szacunek do innych ludzi i toleracja wobec ich przekonań i życiowych wyborów ) są nie ważne i puste ...

Gość haaaaaaaaaaaaaaa
nie no największą wartoscią jest to jaki i na ile osób będzie slub i jakie wesele i suknia no i etykietka. Cóż - wiem że trudno jest to zrozumieć ale niektórzy potrzebują więcej do szczęścia i rzeczy bardziej górnolotnych - ale to chyba nie ten poziom u was to nie zrozumiecie.

do przedmówczyni o bardzo \"górnolotnym\" nicku : ja przynajmniej spędzam czas na kafe pisząc o czymś rzeczywistym , czymś co dla mnie akurat jest ważne ... a twoje wypociny są klepaniem w kółko o tym samym. Zajmij się czymś pożytecznym . Ogarnij się na poczatek to moze w końcu jakiś facet się tobą zainteresuje tak na poważnie ...