Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biedak

sprzet na kompie

Polecane posty

Witam! mam komputer lecz chce sprawdzic jakie sa na nim urzadzenia (karta , procek) znacie moze jakies strony które umożliwiaja zobaczyc nam to:) Z góry dziekuje:)

wejdź w \"mój komputer\" po lewej w masz \"wyświetl informacje o systemie\" klik i masz \"właściwości systemu\" dalej klik na \"sprzęt\" a później na \"menadżer urządzeń\" i wszystko ci pisze, jaki procesor, karta dźwiękowa itd....

nom ! to \"taka jdna 30\" tez wiem:) Chodzi mi o to ze mam komputer na którym nie zgadza sie kilka rzeczy z tym co jest na kartce.I chce potwierdzic to jakimis zadaniami (miedzy innymi poprzez program który zaostał powyzej podany:) Jesli sie bedzie zgadzac to OK:)

\"taka jedna 30\" i bardzo pomogłaś Dziekuje Ci za To :) Dowiedziałem sie ze mam karde Radeon X740XL TEraz musze znaleźć taka karte na necie:)

\"taka jedna 30\" oj dziekuje dziekuje:) Tobe tez zycze wszystkiego wszytskiego:)

a jutro to chyba mnie raczej nie będzie:( i przez weekend też:( może się później znajdziemy w gąszczu tych wszystkich nickówhmm.......chciałabym.........