Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosy

STYLISTA szczecin

Polecane posty

Gość eliss
Wie ktoś czy salon keune jest czynny w niedziele?? i ile około zapłace za strzyżenie i prostowanie(nie trwałe tylko zwykle prostownica)

Gość koliberka
Ja trafilam do Pani Ewy z Okeya kolo GRocker Pubu.Jestem bardzo zadowolona.Zmienilysmy kolor.Wyszlysmy z rozjasniacza, ktory niszczy wlosy.Mam teraz sliczny naturalny kolor plus refleksy i ladnie pocieniowane wlosy.Super salon.niewysokie ceny. Zaplacilam 120 zl.POLECAM!!!Telefon do pani Ewy to 0602 36 17 13

Gość koliberka
Moja siostra miala dlugie czarne wlosy.Chciala miec brazowe.Zaden fryzjer nie chcial zajac sie jej wlosami.Mowili ze beda zielone.Pani ewa jedyna podjela sie tego.Nie chciala robic dekoloryzacji gdyz siostra robila wlosy farba sklepowa.Wyszla jej z czerni pasemkami.Potem pokryla wszystko brazem.Wloski sa sliczne, brazowe , blyszczace i ladnie wycieniowane.Zaplacila 130 zl.POLECAM w 100 %.Podaje telefon do salonu Okey 091/423 66 03

Byłam w salonie Evolution. Gdy byłam w salonie bardzo mi się podobało masaż głowy, Marcin wysłuchał mojej wizji i bardzo ładnie mnie obciął. Tak myślałam przynajmniej do momentu aż wróciłam do domu. Brat i rodzice zauważyli, że z tyłu jestem krzywo obcięta.!!! To pewnie była jednorazowa wpadka, ale trochę mnie to zraziło!!!! Nie polecam

Gość blondi89
Witam! dlugo zastanawialam sie do ktorego salonu sie wybrac po namysle postanowilam wyprobowac salon keune na malopolskiej a dokladnie do Przemka sie wybralam;-) i napawde nie zaluje!! takiej super fryzurki nigdy jeszcze nie mialam!!! wloski ukladaja sie idealnie a kolor dobrany perfekcyjnie. naprawde polecam;-) za ciecie kolor plus modelowanie 230zl zaplacilam duzo troche... ale naprawde WARTO!

Gość lollapop
Czesc, polecam Piotra Kmiecika ma salon na Jagiellonskiej nad Laser studio i butikiem Patrizii PEPE w tej odrestaurowanej kamienicy. Jest rewelacyjny tylko na wizyte czeka sie ok.3 mc-y ale warto bo wyjdziecie zachwycone. Cena za strzyzenie ok.130 zl jakos. Jest laureatem wielu konkursow a ja nigdy nie wyszlam zawiedziona. Polecilam mamie, wszystkim kolezankom i byly zachwycone. Powiem Wam ze najgorszy czas oczekiwania bo wychodzac z jednej wizyty mozna juz zapisac sie na nastepna:))) obsluga, wyglad salonu, kosmetyki, i atmosfera po prostu bosko!!! Od paru lat odwiedzam i zawsze wiedzial o co mi chodzi , konfrontujemy to z jego wizja i wychodzi zajebiscie:) A co najwazniejsze umyje wlosy wysusze i mam takie jakbym wyszla z salonu:)) Namiary: "Modern Design" Piotr Kmiecik Szczecin, ul. Jagiellońska 85 /5 tel. 091 4336699

sluchajcie, szukam dosc taniego fryzjera, który umie dobrze dopasowac/wymyślic fryzurę. orientujecie się może, gdzie jest taki fryzjer?

sluchajcie, szukam dosc taniego fryzjera, który umie dobrze dopasowac/wymyślic fryzurę. orientujecie się może, gdzie jest taki fryzjer?

Gość beta z polic
ach bo miałam odpowiedzieć jak było w keune.... mhm bardzo długo się bawią i tną i tna.... włosy fakt świetnie sie układały... nie farbowałam więc nie wiem jak robią.... w sumie byłam zawiedziona że nikt mi nigdy nie doradził jaka fryzura z dłuższych włosów by mi pasowała tylko najlepiej to chcą mnie obciąć bardzo krótko.... ja od 6 lat używam karbownicy by miec większą szopę na głowie bo mam berdzo cieniutkie włoy... i nawet oni nie umieli zaradzić by coś zmienić.... nadal ja używałam i używam.... pytałam czy można coś zrobić na stałe to nikt nic nie umie... troche byłam zawiedziona i wyszłam tak jak zykle... może o tyle lepiej że nie byłam zawiedziona... brak doradzwa....

Gość anastazja 22
Moja koleżanka była w kupcu. Adam z Bewerly Hills zupełnie zmienił jej kolor i cięcie. Nie poznałam jej:))))) (miała czarne włosy a teraz jest ruda ) efekt był mega, dlatego na dniach tez wybieram się do niego :DDDD Pozdrawiam

Gość afrodyta szcze
ADAM W BEVERLY JUŻ NIE MA!!!!! GDZIE ON JEST??????????

Gość kocurek24
Odradzam evolution na pocztowej.omijac z daleka!!!!!!

Polecam Pana Darka, wie czego oczekuje kobieta :):) od fryzjera :)

Gość KarolinaSzczecin
Macie jakies namiary na rajski salon?

Gość gosiasaomosia
DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYN CO SZUKAJĄ ADAMA Z BEVERLY HILLS!!!! TERAZ JEST W HOUSE OF BEAUTY UL.BOH.Getta. warszawskiego 4 tel.4343293 SAMA ZNALAZŁAM :)

Gość Kasia K.......................
polecam pania agnieszke z monte cassino 24:) ja osobiscie jestem bardzo zadowolona ........666361636 :)

Gość yeux1155
Szukalam dobrego fryzjera w Szczecinie.Czytalam , czytalam i... w koncu zdecydowalam sie na Pania Ewe z Okeya na Stoislawa 3/4.Wczoraj po 2 tygodniowym czekaniu / a warto bylo/ w kocu jestem zadowolona z tego co mam na glowie.Podjelysmy wspolnie decyzje o wychodzeniu z rozjasniacza/ a nie jest to latwe jak mi sie wydawalo/, od ktorego krusza mi sie wlosy!!! Ciagle pomimo odrostow mialy ta sama dlugosc! Mam tez teraz fajna fajna fryzurke do plowy szyi i wloski super mi sie ukladaja. Pracuje w handlu i wczoraj klientka zapytala mnie gdzie sie tak fajnie obcielam no i oczywiscie dalam jej namiary.Takze kazdemu polecam moja fryzjerke tel 0 602 36 17 13.

Ja byłam u Adama z House of Beauty, poleciła mi go siostry kolezanka i w 100% mogę wam go polecić. Zrobił mi piękny platynowy blond gdzie wcześniej mówiono mi ze jest to nie do osiagnięcia. Miałam już nie raz żółte włosy po wizycie w "profesionalnych salonach ". Adam jest cudotwórcą. teraz mam boski blond :)) POLECAM 100% ;)

Gość martusia_milka
Studio R&M Profesjonalna Stylizacja Wizerunku - gorąco polecam! Jestem prze zadowolona - ekipa profesjonalistów. Właścicelka studio stylistka mody przez koloryzacją włosów zrobiła mi analizę kolorystyczną i dobrała mi odpowiedni kolor włosów, a także określiła jakie kolory pasują mi w ubiorze i makijażu - super!Oczywiście dobrała mi również rodzaje fryzur/cięć do mojego kształtu twarzy i typu sylwetki poprostu szał-pełen profesjonalizm i wiedza na całe życie za jedyne 150zł analiza kolorystyczna. A stylista fryzur Pan Łukasz - mistrz poprostu mistrz osiągnął idealny kolor który dobrała mi stylistka (a zmiana była spora bo z brzydkiego blondu na piękną czekoladę), w ogóle jestem w szoku że tak idealnie mi dobrali całą fryzurę. strzyżenie extra! A jaki wspaniały masaż głowy....nawet mój facet był zadowolony ze strzyżenia i obsługi. I jeszcze jeden plus który mi się spodobał, klietnką byłam Ja i byłam potraktowana jak królowa - nie przewineło się w miedzy czasie full innych a stylisci poświęcili mi pełną uwagę. Jakość naprawdę wysoka! A podaję adres al.Wojska Polskiego 54 w Szczecinie oczywiście. Polecam ja tam jestem już stałą klientką!!!

Gość Przemko-Przemko
STUDIO R&M PRZY WOJSKA POLSKIEGO- POTWIERDZAM JAKOŚĆ USŁUG NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE I SUPER STYLISTA FRYZUR ŁUKASZ. TEL. DO STUDIA 91 820 17 61 NIE TYLKO DLA PAŃ PANOWIE JA JESTEM 100% ZADOWOLONY!

Gość beti103
Studio R&M stylista łukasz- totalna porażka jeżeli chodzi o strzyżenie. Włosy obciachane na " tzw. szczotkę " żle się układają. Niestety muszę szukać nowego fryzjera, który poprawi mi to fatalne strzyżenie. ( a cena wysoka ) ODRADZAM.

Gość anioleq
ja polecam salon MODERN DESIGN bylam i jest poporstu rewelacja bardzo fajny klimat salonu super wnętrze, sympatyczna obsługa a co najważniejsze ekstra styliści. Polecam Piotra Kmiecika rewelacyjnie ścina. Nie jest to ścięcie tak jak nauczyli się inni w zawodówce :) najpierw z Toba rozmawia jak Ty widzisz swoją nową fryzure a później mówi Tobie swoją wersje i razem ustalacie granice :) po prostu rewelacja :) jak zobaczyłam się w lustrze to było wielkie WOW!!! naprawde polecam jedyny minus to to ze czeka sie na wizytę 3miesiace, ale naprawdę warto :)cena tez jest warta tych przyjemnosci :)

Gość onyxxxx
p.Jacek z MODERN DESIGN - nigdy w zyciu nie bylam tak zadowolona!!!

DZIEWCZYNY!!! Polecam evolution na pocztowej!!!! fryzjerka ma na imię Gosia to miła dziewczyna i naprawdę wie jak powinno się robić pasemka!!! jestem bardzo zadowolona bo moje pasemka są w końcu białe! a nie żółte z plamami.... NAPRAWDĘ WARTO!!! POLECAM!!!!!

Gość dwsthjjnhjf
To wkoncu studio R&M jest dobre czy nie, jesli chodzi o sciecie wlosow? prosze o rade, bo jestem zapisana, termin sie zbliza, a ja nie wiem czy naprawde warto zabulic tyle kasy, i czy zrobia to profesjonalnie

Gość WIKSA
no a co powiecie o lorealu?? ja dzisiaj chce sie wybrac i zrobic duzo blond pasemek,bo ostatni fryzjer mnie pokolorowal na braz ;/ zawsze mialam u loreala robione pasemka wiec farby to farby-sprobuje .... jakos specjalnie nie chce sie czesac:P ile zaplace za sredniej dl wlosy - do ramion ale za to grube;/ pozdro:)

Gość MaryM
Witam wszystkie Panie! Przypadkowo weszłam na ten forum, lecz z wielkim zainteresowaniem przeczytałam wszystkie wypowiedzi. Zgadzam się całkowicie z opinią, ze trudno znaleźć dobrego fryzjera. Ostatnio często nazywają siebie stylistami i życzą za ten "tytuł" duże pieniądze, a tylko nie liczni z nich biorą udział w dodatkowych szkoleniach i konkursach. Ja z natury mam podatne i falowane włosy, miękkie, średniej grubości. Wystarczy, że mam "szczęście" i trafię do fryzjera, który ma dzisiaj "dobry dzień" mam spokój na dwa miesiące, ponieważ nie muszę dodatkowo układać włosów ( po umyciu i wysuszeniu nawijam na krótko na wałki rzepowe, a efekt jest zapewniony). Ostatnio nie modeluję włosów w salonie, potrafią tylko wysuszyć, nastroszyć, zlać lakierem (tym samym zamaskować błędy niezdarnego modelowania. Nazajutrz trzeba koniecznie umyć głowę i ułożyć po swojemu, ponieważ po wizycie u fryzjera nie ma śladu, a zostaje tylko niesmak i żal swoich włosów. Czasem zdarzyło mi się być bardzo zadowoloną, ale następnym razem już ten samy fryzjer "nie trafia" w mój gust. Odniosłam wrażenie, że jak przychodzisz do nich po raz kolejny, nie musi się starać, ponieważ ma już następnego klienta. Dlatego zmieniam często fryzjera i biorę ze sobą zdjęcie jakieś, aby pokazać i tego się trzymać. Dobry jest Michał na ul.Krasińskiego w ART&TOP i Jacek na ul.Śląskiej . Pozdrawiam

Gość alfaparf evolution
Chcialabym polecic Marcina z Evolution na pocztowej. Ma dobra reke do wlosow. Uwazam ze od czasu jak zaczelam do niego chodzic nie tylko kolor jest ladny, rowniez po strzyzeniu same sie ukladaja a poza tym wszystkim sa lsniace i zdrowe. Kosmetyki na ktorych pracuje swietnie dzialaja. Cena ok. Za kolor ciecie i ulozenie srednich wlosow place 160

Gość krmx
Hej, szukam męskiego stylisty w Szczecinie, w skrócie chodzi o to, żeby jakoś ogarnął moje siano na głowie, dobrał fryzurę i kosmetyki do zrobienia sobie jej na codzień w domu :) Dodam może, że mam 18 lat i chciałbym żeby to była osoba naprawdę w miarę dobra i nie jakaś mega droga :) mam nadzieje, że pomożecie, z góry dzięki :)