Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 w艂osy

STYLISTA szczecin

Polecane posty

Go艣膰 miladorka
Og贸lnie polecam Pani膮 Agnieszk臋 z salonu Escada na Pl. 呕o艂nierza. Fryzura d艂ugo dobrze si臋 uk艂ada. Mia艂am te偶 okazj臋 korzysta膰 z us艂ug chwalonego wy偶ej Pana Marcina z Evolution na Pocztowej. Niestety nie podzielam wcze艣niejszych zachwyt贸w. Strzy偶enie bardzo przeci臋tne, bez 偶adnego polotu, do tego w domu okaza艂o si臋 偶e niezbyt r贸wno. Za dwa dni by艂am na poprawce, ale fryzura i tak nie uk艂ada艂a si臋 nale偶ycie. By艂膮 to pierwsza i ostatnia moja wizyta u w/w Pana. Do tego do艣膰 drogo. Ja osobi艣cie nie polecam, co nie znaczy 偶e komu艣 innemu nie zrobi w艂osk贸w lepiej. U innych fryzjer贸w z tego studia nie by艂am, wi臋c nie mog臋 nic powiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 karem
Je艣li chodzi o stylist贸w w Szczecinie to zdecydowanie odradzam imperium wiza偶u. 艢cina艂a mnie tam Justyna Mielnik fryzjer. Kobieta ma gdzie艣 zdanie klienta i robi to, co jej si臋 podoba, ma kompletnie gdzie艣 uwagi klienta. Do swojej pracy te偶 niezbyt si臋 przyk艂ada: w moim przypadku bardziej by艂a skoncentrowana na telefonie kom贸rkowym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karem
Dodam, 偶e Pani Justyna Mielnik to m臋ski fryzjer/stylista. Z tego, co s艂ysza艂em to dobre jest hair factory. Wczoraj tam dzwoni艂em, 偶eby sie um贸wi膰 na nast臋pny dzie艅 na wizyt臋- wszystkie terminy by艂y zaj臋te. Z braku laku poszed艂em dzisiaj do imperium wiza偶u, kt贸re szczyci si臋 na swojej stronie internetowej, 偶e s膮 najlepszym zak艂adem fryzjerskim w Szczecinie - ca艂y grafik mieli wolny. Powinno to m贸wi膰 samo za siebie. Dam zna膰 jak trafi臋 do dobrego fryzjera. Tymczasem jeszcze raz odradzam justyn臋 mielnik - poca艂uj mnie w d*p臋 za te cztery dychy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciachciach
Aktualnie kto i w jakim ??? zak艂adzie fryzjerskim w Szczecinie jest przez Was godny polecenia, bez cenowego szale艅stwa. Potrzebuj臋 dobrze mie膰 pocieniowane w艂osy p贸艂d艂ugie, dobran膮 fryzur膮 oraz farb臋 kt贸ra nie sp艂ynie po pierwszym myciu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monkaa26
polecam wam studio evolution na Przyjaci贸艂 呕o艂nierza 51. Dziewczyny pracuj膮 na KEMONIE,robi艂am u nich farbe HD jestem zdumiona efektem.Maj膮 ca艂kiem fajny mi艂y wystroj,no i ceny bardzo sprzyjaj膮ce.Po pierwszym razie zdobyli we mnie sta艂膮 klientk臋.Polecam z czystym sumieniem. Maj膮 jeszcze dwa studia w Policach i czyta艂am same pozytywne opinie. tel.gdyby kto艣 chcia艂 to.91 307 00 90 www.evolutionstudio.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukaj膮ca..wci膮偶
pomocy!! Pani Joanna D臋bska.. Zapad艂a si臋 pod ziemi臋. Jestem za艂amana gdy偶 zawsze kiedy zajmowa艂a si臋 moimi w艂osami by艂am w 100% zadowolona , zar贸wno z ci臋cia jak i farby..od 5 lat kiedy opu艣ci艂a LOR mam jak膮艣 masakr臋 na g艂owie zgotowan膮 przez tych wszystkich wypasionych fryzjer贸w.. u 偶adnego nie by艂am wi臋cej ni偶 2 razy :/ Nadaremnie szukam namiaru na Pani膮 Asi臋. Kr贸lestwo za kontakt z ni膮!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukaj膮ca..wci膮偶
Mog臋 wypowiedzie膰 si臋 jeszcze odno艣nie Pana Darka z Ego, gdy偶 te偶 pokuszona pochlebstwami pobieg艂am do niego. Odwiedzi艂am tego Pana jeszcze kiedy pracowa艂 w Lorenie.. po 5 minutach chcia艂am ucieka膰... B贸l g艂owy jaki mi za sponsorowa艂 by艂 nie do opisania. My艣la艂am,偶e zaczn臋 wy膰 z b贸lu. Bardzo gwiazdorzy a co fryzury.. posz艂am bo panie go zachwala艂y ale bez rewelacji. Zapyta艂am co mi do zaproponowania bo chcia艂am zmieni膰 fryzur臋 a wysz艂am w takiej samej (zwyk艂e skr贸cenie ko艅c贸wek) kolor a raczej dwukolor.. od nasady g艂owy do poziomu oczu jeden kolor, reszta ciemniejszy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmore
Polecam nowy salon Inspiracja M&E ul. Jagiello艅ska 10/14. Dziewczyny maja indywidualne podej艣cie do klienta i znaja si臋 na swojej pracy. Jestem zawsze bardzo zadowolona z fryzury i koloru, dodatkowo oferuj膮 wspania艂e masa偶e. Polecam pani膮 Arlete i Sylwie oraz masa偶ystk臋 Ma艂gosie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosiaczekolada
A ja nie polecam pani Agnieszki z Escady na pl. 呕o艂nierza. By艂am dwukrotnie, dwukrotnie ze wzgl臋du na pozytywne opinie w sieci. Za pierwszym razem musia艂am prosi膰 o poprawk臋 gdy zobaczy艂am ty艂 g艂owy w lustrze a za drugim razem prze偶y艂am lekki szok po umyciu w domu. Mo偶e z w艂osami prostymi sobie radzi, ale z falowanymi i pusz膮cymi si臋 nie. Ci臋cie fatalne, u艂o偶y膰 bardzo ci臋偶ko. T艂umaczy艂am jak chc臋 i jakie mam ci臋偶kie w艂osy a w obu przypadkach ci臋cie by艂o takie samo niestety... Dalej szukam fryzjera...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zadowolona!!!
Witam wszystkie Panie!!! Chcia艂am poleci p.Gosi臋 z Evolution kt贸ra jako pierwsza zrobi艂a 艣liczne pasemka (bia艂e nie 偶贸艂te) i zero plam . Chodz臋 do niej ju偶 d艂ugo i zawsze jestem ZADOWOLONA. Polecam!!!!! teraz przyjmuje w salonie L'or ul:Rod艂a 8 telefon91 359 44 04

Udost臋pnij ten post

" 20:52 [zg艂o艣 do usuni臋cia] szymanek Polecam Monik臋 Su膰ko ze studio Indygo na ul.Kopernika,艣wietnie strzy偶e m臋偶czyzn,ale r贸wnie dobrze stylizuje i strzyze kobiety.Jestem klientk膮 od kilku lat i strzyze si臋 u nie moja ca艂a rodzinka wiec polecam" A kiedy ona sie urodzi艂a:classic_cool:?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ladykam
Najlepszy fryzjer to Piotr Kmiecik. Cala rodzina do niego chodzi. Jest bardzo drogi ale warty swojej ceny.Najbardziej polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beauti
Polecam Ernesta! Naprawde klasa. Strzyzenie utrzymuje sie przez dlugi czas i nie musze modelowac. Wiele moich kolezanek ktorym polecilam chodza do niego juz od lat. Tylko jednej nie pasowalo bo wycial jej za duzo wlosow. No ale nie kazdemu mozna dogodzic. Ciagle nowosci przywozi ze swiata bo wiem ze prowadzi szkolenia za granica.Tylko jes niestety drogi :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Shirly
Jacek 艁ukasik z Modern Design , raz p贸jdziesz i zawsze b臋dziesz tam wraca膰 , zawsze ma jakie艣 propozycje co do fryzury, zmiany koloru, 艣wietnie farbuje, ma bardzo dobre ci臋cie. Bardzo zdolny i nowoczesny stylista. Polecam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam we wtorek ide do stylisty pana przemka wolskiego czy ktos wie jaki on jest w robieniu ombry??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 On 35 lat
Witam, szukam stylisty od fryzury oraz ubioru. Mo偶e kto艣 poleci ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty, jadrolinia, bezczelna wypowiedz normalnie szok jak ludzie potrafia byc aroganccy,a z tym salonem musi byc naprawde cos nie tak bo czytalam wiele niepochlebnych wypowiedzi niezadowolonych klientek:(I oczywiscie polska rzeczywistosc jak cie widza tak cie pizza jak nie masz markowych ciuchow ,wypasionych to jestes gownem ale czy od tego twoje zycie zalezy jak wygladasz I co posiadasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moge tylko odradzic piotr kmiecik design studio, najbardziej niestarannie i niedokladnie zrobiony kolor w moim zyciu !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do On 35 lat Nie wiem, czy nie za p贸藕no, ale je艣li nie znalaz艂e艣 nikogo od ubioru - www.fabrykastylu.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpilka997
M臋ski fryzjer na basenie WDS - naprawd臋 dobrze i fajnie tam jest. Men factor chyba si臋 nazywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
men factor na Wds - dobrze i salon tylko dla facet贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprawdz tutaj jezeli szukasz czegos naprawde dobrego www.evitaspa.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zale偶y jaki dok艂adnie zabieg Ci臋 interesuje. Przed艂u偶anie w艂os贸w szczecin na pewno zrobi膮 Ci profesjonalnie w coco33.pl . Mnie do gustu przypad艂y przede wszystkim ceny. No i pracownicy s膮 bardzo mili i pozytywnie nastawieni do klienta, co r贸wnie偶 jest istotne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam was drogie forumowiczki a co myslicie o salonie fryzjerskim w evitaspa? ktos byl ?jakie wrazenia?jak stylisci? chcialabym sciac wlosy tylko nie mam zadnego pomyslu wiec poszukuje dobrego stylisty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jowita L
Ja sombre robi臋 u pani Roni Witwickiej w Vell na Malczewskiego 1. Jestem zauroczona efektem. Pe艂en profesjonalizm. Polecam

Udost臋pnij ten post

Mi znajoma polecia艂a swoja fryzjerk臋 - pani膮 Joanne. Przejrza艂am realizacje z jej strony na fajsie - www.facebook.com/KJ.Pasja bo s艂owa s艂owami ale ja jestem wzrokowcem :) Um贸wi艂am si臋 na ombre i nie 偶a艂uje wyboru. Praca na firmowych kosmetykach, profesjonalizm i przede wszystkim mi艂a i lu藕na atmosfera kt贸ra sprawia, 偶e chce si臋 wraca膰 :) Cz艂owiek czuje, 偶e oddaje swoje w艂osy w dobre r臋ce. Polecam :)

Udost臋pnij ten post