Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosy

STYLISTA szczecin

Polecane posty

Gość miladorka
Ogólnie polecam Panią Agnieszkę z salonu Escada na Pl. Żołnierza. Fryzura długo dobrze się układa. Miałam też okazję korzystać z usług chwalonego wyżej Pana Marcina z Evolution na Pocztowej. Niestety nie podzielam wcześniejszych zachwytów. Strzyżenie bardzo przeciętne, bez żadnego polotu, do tego w domu okazało się że niezbyt równo. Za dwa dni byłam na poprawce, ale fryzura i tak nie układała się należycie. Byłą to pierwsza i ostatnia moja wizyta u w/w Pana. Do tego dość drogo. Ja osobiście nie polecam, co nie znaczy że komuś innemu nie zrobi włosków lepiej. U innych fryzjerów z tego studia nie byłam, więc nie mogę nic powiedzieć.

Gość karem
Jeśli chodzi o stylistów w Szczecinie to zdecydowanie odradzam imperium wizażu. Ścinała mnie tam Justyna Mielnik fryzjer. Kobieta ma gdzieś zdanie klienta i robi to, co jej się podoba, ma kompletnie gdzieś uwagi klienta. Do swojej pracy też niezbyt się przykłada: w moim przypadku bardziej była skoncentrowana na telefonie komórkowym.

Gość karem
Dodam, że Pani Justyna Mielnik to męski fryzjer/stylista. Z tego, co słyszałem to dobre jest hair factory. Wczoraj tam dzwoniłem, żeby sie umówić na następny dzień na wizytę- wszystkie terminy były zajęte. Z braku laku poszedłem dzisiaj do imperium wizażu, które szczyci się na swojej stronie internetowej, że są najlepszym zakładem fryzjerskim w Szczecinie - cały grafik mieli wolny. Powinno to mówić samo za siebie. Dam znać jak trafię do dobrego fryzjera. Tymczasem jeszcze raz odradzam justynę mielnik - pocałuj mnie w d*pę za te cztery dychy

Gość ciachciach
Aktualnie kto i w jakim ??? zakładzie fryzjerskim w Szczecinie jest przez Was godny polecenia, bez cenowego szaleństwa. Potrzebuję dobrze mieć pocieniowane włosy półdługie, dobraną fryzurą oraz farbę która nie spłynie po pierwszym myciu ;)

Gość monkaa26
polecam wam studio evolution na Przyjaciół Żołnierza 51. Dziewczyny pracują na KEMONIE,robiłam u nich farbe HD jestem zdumiona efektem.Mają całkiem fajny miły wystroj,no i ceny bardzo sprzyjające.Po pierwszym razie zdobyli we mnie stałą klientkę.Polecam z czystym sumieniem. Mają jeszcze dwa studia w Policach i czytałam same pozytywne opinie. tel.gdyby ktoś chciał to.91 307 00 90 www.evolutionstudio.pl

Gość szukająca..wciąż
pomocy!! Pani Joanna Dębska.. Zapadła się pod ziemię. Jestem załamana gdyż zawsze kiedy zajmowała się moimi włosami byłam w 100% zadowolona , zarówno z cięcia jak i farby..od 5 lat kiedy opuściła LOR mam jakąś masakrę na głowie zgotowaną przez tych wszystkich wypasionych fryzjerów.. u żadnego nie byłam więcej niż 2 razy :/ Nadaremnie szukam namiaru na Panią Asię. Królestwo za kontakt z nią!!!

Gość szukająca..wciąż
Mogę wypowiedzieć się jeszcze odnośnie Pana Darka z Ego, gdyż też pokuszona pochlebstwami pobiegłam do niego. Odwiedziłam tego Pana jeszcze kiedy pracował w Lorenie.. po 5 minutach chciałam uciekać... Ból głowy jaki mi za sponsorował był nie do opisania. Myślałam,że zacznę wyć z bólu. Bardzo gwiazdorzy a co fryzury.. poszłam bo panie go zachwalały ale bez rewelacji. Zapytałam co mi do zaproponowania bo chciałam zmienić fryzurę a wyszłam w takiej samej (zwykłe skrócenie końcówek) kolor a raczej dwukolor.. od nasady głowy do poziomu oczu jeden kolor, reszta ciemniejszy...

Gość mmore
Polecam nowy salon Inspiracja M&E ul. Jagiellońska 10/14. Dziewczyny maja indywidualne podejście do klienta i znaja się na swojej pracy. Jestem zawsze bardzo zadowolona z fryzury i koloru, dodatkowo oferują wspaniałe masaże. Polecam panią Arlete i Sylwie oraz masażystkę Małgosie.

Gość Gosiaczekolada
A ja nie polecam pani Agnieszki z Escady na pl. Żołnierza. Byłam dwukrotnie, dwukrotnie ze względu na pozytywne opinie w sieci. Za pierwszym razem musiałam prosić o poprawkę gdy zobaczyłam tył głowy w lustrze a za drugim razem przeżyłam lekki szok po umyciu w domu. Może z włosami prostymi sobie radzi, ale z falowanymi i puszącymi się nie. Cięcie fatalne, ułożyć bardzo ciężko. Tłumaczyłam jak chcę i jakie mam ciężkie włosy a w obu przypadkach cięcie było takie samo niestety... Dalej szukam fryzjera...

Gość Zadowolona!!!
Witam wszystkie Panie!!! Chciałam poleci p.Gosię z Evolution która jako pierwsza zrobiła śliczne pasemka (białe nie żółte) i zero plam . Chodzę do niej już długo i zawsze jestem ZADOWOLONA. Polecam!!!!! teraz przyjmuje w salonie L'or ul:Rodła 8 telefon91 359 44 04

" 20:52 [zgłoś do usunięcia] szymanek Polecam Monikę Sućko ze studio Indygo na ul.Kopernika,świetnie strzyże mężczyzn,ale równie dobrze stylizuje i strzyze kobiety.Jestem klientką od kilku lat i strzyze się u nie moja cała rodzinka wiec polecam" A kiedy ona sie urodziła:classic_cool:?

Gość ladykam
Najlepszy fryzjer to Piotr Kmiecik. Cala rodzina do niego chodzi. Jest bardzo drogi ale warty swojej ceny.Najbardziej polecam

Gość beauti
Polecam Ernesta! Naprawde klasa. Strzyzenie utrzymuje sie przez dlugi czas i nie musze modelowac. Wiele moich kolezanek ktorym polecilam chodza do niego juz od lat. Tylko jednej nie pasowalo bo wycial jej za duzo wlosow. No ale nie kazdemu mozna dogodzic. Ciagle nowosci przywozi ze swiata bo wiem ze prowadzi szkolenia za granica.Tylko jes niestety drogi :-)

Gość Shirly
Jacek Łukasik z Modern Design , raz pójdziesz i zawsze będziesz tam wracać , zawsze ma jakieś propozycje co do fryzury, zmiany koloru, świetnie farbuje, ma bardzo dobre cięcie. Bardzo zdolny i nowoczesny stylista. Polecam!!!

Gość gość
Witam we wtorek ide do stylisty pana przemka wolskiego czy ktos wie jaki on jest w robieniu ombry??

Gość On 35 lat
Witam, szukam stylisty od fryzury oraz ubioru. Może ktoś poleci ??

Gość gość
ty, jadrolinia, bezczelna wypowiedz normalnie szok jak ludzie potrafia byc aroganccy,a z tym salonem musi byc naprawde cos nie tak bo czytalam wiele niepochlebnych wypowiedzi niezadowolonych klientek:(I oczywiscie polska rzeczywistosc jak cie widza tak cie pizza jak nie masz markowych ciuchow ,wypasionych to jestes gownem ale czy od tego twoje zycie zalezy jak wygladasz I co posiadasz?

Gość gość
moge tylko odradzic piotr kmiecik design studio, najbardziej niestarannie i niedokladnie zrobiony kolor w moim zyciu !!

Gość gość
Do On 35 lat Nie wiem, czy nie za późno, ale jeśli nie znalazłeś nikogo od ubioru - www.fabrykastylu.eu

Gość szpilka997
Męski fryzjer na basenie WDS - naprawdę dobrze i fajnie tam jest. Men factor chyba się nazywa.

Gość gość
men factor na Wds - dobrze i salon tylko dla facetów

Gość gość
Sprawdz tutaj jezeli szukasz czegos naprawde dobrego www.evitaspa.pl

Gość gość
Zależy jaki dokładnie zabieg Cię interesuje. Przedłużanie włosów szczecin na pewno zrobią Ci profesjonalnie w coco33.pl . Mnie do gustu przypadły przede wszystkim ceny. No i pracownicy są bardzo mili i pozytywnie nastawieni do klienta, co również jest istotne.

Gość gość
witam was drogie forumowiczki a co myslicie o salonie fryzjerskim w evitaspa? ktos byl ?jakie wrazenia?jak stylisci? chcialabym sciac wlosy tylko nie mam zadnego pomyslu wiec poszukuje dobrego stylisty.

Gość Jowita L
Ja sombre robię u pani Roni Witwickiej w Vell na Malczewskiego 1. Jestem zauroczona efektem. Pełen profesjonalizm. Polecam

Mi znajoma poleciała swoja fryzjerkę - panią Joanne. Przejrzałam realizacje z jej strony na fajsie - www.facebook.com/KJ.Pasja bo słowa słowami ale ja jestem wzrokowcem :) Umówiłam się na ombre i nie żałuje wyboru. Praca na firmowych kosmetykach, profesjonalizm i przede wszystkim miła i luźna atmosfera która sprawia, że chce się wracać :) Człowiek czuje, że oddaje swoje włosy w dobre ręce. Polecam :)