Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z problemem

Na co becikowe ?..........

Polecane posty

Gość właśnie dlatego zbulwersowana
buahaha dowcip roku: taksówkarz króty jest zadowolony z polskich dróg.... i pewnie też tylko raz na 4 lata zmienia oponki? masz nas za idiotów? ciekawe czy w ogóle masz prawka, na każdym kursie uczą, że głupi olej wymienia się co 15 tys czyli 2 wypady z NL do polski i jedziesz do warsztatu kochana.... nie wspominając o innych standardowych wymianach..... i masz nowy samochód? tak, a na przeglądy gwarancyjne nie jeździsz? ciekawe ps na jednych oponach robi się standardowo 2 sezony (no chyba, ze ktoś bardzo mało jeżdzi

WLASNIE DLATEGO ZBULWERSOWANA. Ty jestes jakas psychiczna i to zdrowo.Kto ci powiedzial ze moj tata chwali sobie drogi?? czy ja tak powiedzialam???? Jesli tak to GDZIE???????????? Dlaczego mam nie miec prawka?? czy to taka burzuazja miec prawko?? Na to wyglada ze wiesniara z ciebie straszna. Jakim ty gratem jezdzisz????????? Bo ja zmieniam olej co 50 tys.Przeglady robie co roku,i nie bylo co przegladac. Jak chcesz wiedziec to tu pierwszy przeglad robi sie po 2 latach jazdy samochodem,jesli kupilas nowe auto. W moim aucie od nowosci nie zmienila nawet zarowki bo nie bylo potrzeby. Nie mam tu nikogo za idiote oprocz ciebie.

miałam taką starą toyotkę corollę i to auto nigdy się nie psuło, ale to nigdy, ale zachciało mi się nowej toyotki, szczyt głupoty = kupic nowe auto w salonie! juz nigdy nie popełnie tego błędu, niby wszystko ok dieselek 2 l ,a nadkole zostało w holandii :), zderzak z przodu jest tak nisko zamontowany, że jak zjeżdżam z miejsca parkingowego to go gubię :) co do volva to faktycznie trochę za drogie i za bardzo awaryjne jak na tą kasę, ale normalnie niczym innym nie da się jeździć niż jakaś terenówką :) chyba najlepiej kupic jakieś subaru :) np. legacy outback, może nie urwę zderzaka :) choc mocno powątpiewam, juz chyba po prostu wszystko zaczeli robić na odwal, o zgrozo!

kindzia! a żarówke juz zmieniłam 4 razy i tylną lampę własnie przykręciłam nową , bo mąż nie zauważył drzewa :) czyli jaki wniosek becikowe nalezy dołozyć do nowego terenowego autka, nie ma wyjścia :) pozdrawiam i dobranoc

ASIOL masz racje.Dorzuc tysiaka i kup tereniaka ;) Ja auto tez mam z salonu(obecnie 2) teraz przymierzam sie do sportowej alfy(nie z salonu) ale zamoze 3 lata znow kupie sobie maszynke prosto z pod igly.Moj maz twierdzi ze nigdy w zyciu nowego auta bo za duzo sie traci,ale zyje sie tylko raz !!! dobranoc !!! ps gdzie to nadkole dokladnie zgubilas??? podtzuce Ci nastepnym razem ;)

"Moi rodzice mieszkaja w Krakowie od weikow zarania ( z mala przerwa,Niemcy)ale tez im sie jeszcze nic nie urwalo?? Moze Krakow to takie szczesliwe miasto , tata wali po krakowie dziennie okolo 300-500km bo jest taksowkarzem" stąd wywnioskowałam.... jak masz gwarancję to przegląd musisz w nowym aucie robić co rok, inaczej tracisz, chyba, że tniesz koszta i gwarancji nie bierzesz - ale nie będę się z tobą bić bo mazdy nigdy nie miałam- po prostu japońskie plastiki mi się nie podobają ;) olej co 50 tys nie skomentuję.... asiol.... subaru polecam 100%, mieliśmy kiedyś do zabawy (mój mąż czasem w rajdach startuje) imprezę.... auto nie do zajechania....

kindzia pislas cos o wspolnej kawie w krakowi ;) nie moge znalesc tej wypowiedzi:( ale bardzo chetnie:D

WLASNIE DLATEGO ZBULWERSOWANA Tobie sie wydaje ze wszystkie rozumy pozjadalas,a wychodzi na to ze jestes polglowkiem.Ja lepiej wiem kiedy mam przeglad samochodu i kedy mam zmienic olej. Japonsiek plastiki cie nie interesuja bo poprostu nie stac cie na porzadny samochod.Ot co.Jezdzisz jakims klonkiem w ktorym musisz zmieniac olej co pare setek kilometrow buaaahhhhaaaaaaaaaaaa turlam sie ze smiechu jak czytam twoje wypociny :) :) :) :)

Gość
Kindzia w motoryzacji jest NR 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kindza cieszę się że przyczyniam się do Twojej radości ;) Twoja ignorancja w sprawch motoryzacj również mnie rozbraja.... szkoda, że przez takie jak ty, potem trzeba walczyć ze sterotypem, że każda "baba" to kiepski kierowca.... no i Twoje poczucie wższości....też jest zaje-fajne.... myśli, że złapała Pana Boga za nogi bo parę groszy u "Holendra" zarobiła... dziecko przemian ustrojowych i dziewietnastowiecznego kapitalizmu.... obudź się mamy XXI wiek- jesteś 2 stulecia do tyłu :)

ps ale w sumie tato taksówkarz, mama "badylara".... trzeba ci wiele wybaczyć.... w końcu jak się w środowisku drobnych cinkciarzy dorasta, to takie się ma później poglądy.....

zyje na tym swiecie 29 lat i NIGDY W ZYCIU NIE SPOTKALAM TAK PRYMITYWNEJ OSOBY!!! Czy ty myslisz ze mnie obrazasz??? phiii ;) Naprawde lata mi kolo tylka co piszesz.Widzisz ja sie nie wstydze napisac ze moj tato jest taksowkarzem bo to jego wybor i zawod ktory kocha a mogl by siedziec za biurkiem i przekladac papierki (jest ekonomista) Mama badylara?? Tez dobrze,tyle ze pewnie bys chciala byc taka badylara ktora prowadzi sobie firme,lubi siedziec za biurkiem,rozmawiac z klientami a na dodatek ty tez przyczyniasz sie do zapelniania jej konta kupujac coca cole ciastka,lody.Dzieki tobie nie jezdzi starym klonkiem-tak jak ty,nie musi sie szczypac na bilet samolotowy do Holandii,a weekendy spedza za miastem z tata,bo ich dzieci sa juz samodzielne,mieszkaja osobno i radza sobie w zyciu.Maja swoj drugi miesiac miodowy. A ja pracuje u holendra za \"euroski\" jak to lubisz okreslac.Organizuje przyjazdy polakow do pracy a potem nadzoruje ich prace,zapewniam im noclegi i transport i jest fajnie.Nie musze ci sie spowiadac jak jezdze samochodem,bo to nie twoja sprawa,ale jestem swiecie przekonana ze tyle ile ja przejechalam to chocbys miala dwa zycia to ci nie wystrczy. :P

Gość ciekawe kiedy
pokażą cię Kindzia w interwencji hihihi :P

Gość karamina
A jak ja jezdze starym klonkiem to co? Gorsza w jakis sposob jestem? W jaki? Dlaczego? Bo nie mam nowej terenówki? To, według ciebie Kindzia mnie degraduje?

Gość ciekawe kiedy
ej Kindzia to masz strasznie płaską dupę od tego jezdżenia swoja wypasiona bryka :P

Gość
widziałam kindzie na zdjeciu! Lacha niemiłosierna!!!!!!!Chciałabys miec tak \"płaska dupe\' jak ma kindzia

KARAMINA kazdy jezdzi tym na co go stac.I nie jest gorszy ani lepszy tyle ze ja sie tu nasluchalam tylu glupot ze nawet nie zal mi tych bab tylko ogarnia mnie pusty smiech. nie widzialas mojej dupy wic nie masz nic do powiedzienia.W interwencji mnie nie pokaza.Bo niby dlaczego?? Nie ma powodow,ale pewnie ciebie to by z przyjemnoscia pokazali i zrobili reportaz stulecia.

Gość
a nas nie poczestowałas?Ale kolezanka...!!!..hihihihi

SUPER MAMA i nas nie zaprosilas?? ja bym tez cosik przyniosla i do roweru sie dorzucila zebyc miala wiecej przezutek :) NETAR Swinia to swinia zezarla i poszla spac

Kindzia w życiu nie chciałabym nikogo obrazić, co najwyżej stwierdzić fakt. "jestem swiecie przekonana ze tyle ile ja przejechalam to chocbys miala dwa zycia to ci nie wystrczy"- znowu nieuzasadnione poczucie "lepszości".... nie będę się z tobą licytować, bo nie zniżę się do twojego poziomu....ale z mojego punktu widzenia jest to zabawne, co piszesz.... PS ze słodyczy najbardziej lubię śledzie.... a od cocacoli 1000x wolę Marwit... i wszystkim polecam, trzeba dbać o zdrowie ;)

WLASNIE DLATEGO.......... Co ty pleciesz????????? Najpierw mi wciskasz kity ze auto mam przegladac po 15 tys km potem zal ci ze jezdze plastikowa mazda zaraz wkrecasz ze nie mam prawka albo zle jezdze.idiotyzmy wypisujesz o mojej rodzinie.Ty musisz byc zdrowo stuknieta,ehhh zdrowo.I na dodatek nie pamietasz co pisalas pare postow wyzej. Pij marwit moja mama lubi stalych klientow !! :) ;)

Gość
Zbulwersowana dali ci to becikowe czy nie?Bo juz sie pogubiłas Odwal sie od kindzi tylko gadaj do rzeczy Czepiasz sie wkólko tych aut i czepiasz Prawko ci zabrali czy co? Czemu nie piszesz na temat Wez zadzwon do swojego mozgu na szarą komórke i zapytaj czy tam wszystko jest na miejscu