Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdddds

Mam już dosć samej siebie!!!!!!!

Polecane posty

Gość vdddds

codziennie obiecuję sobie ,ze od jutra sie zmienie będę bardziej o soebie dbala, odchudzala się, zacznę uczyć sie jezyków, będę śmielsza, pewniejsza siebie, ..................... i jutro nigdy nie nadchodzi ;-(

Gość Konley
heh,skąd ja to znam......:(

Gość taka tamm
wyluzuj trochę. Stresujesz się niepotrzebnie i to źle wpływa na twojeżycie. Dbać o siebie trzeba ale bez przesady a reszta się ułoży. Zbyt wysokie wymagania powodują tylko flustracje. Żyj po prostu z dnia na dzień. Będzie dobrze.

Gość o matko jedyna
to moze od razu sie pochlastaj skoro tak do zycia podchodzisz:O? Jak chcesz np.cwiczyc to powiedz ze od dzis a nie od jutra.

Gość vdddds
ale ja żyję z dnia na dzień,ale tak jakbym tylko wegetowała.Niby chodzę do pracy, niby pojdę do jakiegos klubu ale mam wrazenie ,ze nie robie nic,ze to wszystko jest bez sensu

cos ci napisze.. dbac o siebie -nie koniecznie znaczy byc szczupla i jeszcze niewiadomo co. zapomnij o diecie.zacznij poprostu o siebie dbac na tyle zebys sama sie ze soba dobrze czula. niedawno jechalam tramwajem. widzialam dziewczyne gdzies w moim wieku siedzaca z na oko swoja 2 letnia coreczka. do szczuplej bylo jej daleko ale zwrocilam na nia uwage nie dlatego tylko poprostu swoj styl byla zadbana i normalnie ubrana (bluzka,dzinsy).widac ze dobrze sie ze soba czula a przy tym miala swojego anioleczka z boku i az milo bylo na nia popatrzec bo lubila sama siebie. zycze powodzenia w pracy nad wlasna soba. pozdrawiam i papa🖐️

Gość Konley
bezśilność,dół,brak jakiejkowiek siły na cokolwiek,wszystko idzie nie tak jak powinno,brak wiary we własne siły(skoro wszystko wcześniej szlag trafiał to skąd brać tą wiare?)ehh pojeba**e to wszystko sorki,to Twój topoc,ale musiałam sie wygadać

Gość taka tamm
więc po prostu nie masz chwilowo jakiegoś celu ale nie łącz tego ze sobą, że ci się nie układa bo coś tam w wyglądzie nie tak czy coś. każdy ma jakieś trudne chwile nie jestes odosobniona. W życiu tak bywa raz lepiej raz gorzej.

Gość vdddds
dziękuję, ja własnie potrzebowalam takiego wsparcia. Normalnie w 'rzeczywistosci' to ja jestem radosna i raczej nie narzekam, nikomu się tak nie wyżalam... a moze powinnam Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam , moze jutro sie zmobilizuję ,obudze rano i zaczne zmieniac swój swiat

Gość Konley
vdddds >no to powodzenia:) i mam nadzieje że fajnie ułożysz sobie życie:)czego i sobie zycze:)

Gość spokojnie to tylko awaria
A po co tyle naraz chcesz zmienić?Przecież to szok dla organizmu!:)Zacznij metodę małych kroczków.Dziś zrób maseczkę,jutro chwilę poćwicz,za kilka dni wykuj kilka słówek:)

Gość vdddds
Konley- jakos chyba trzeba, bo inaczej to bedzie tylko gorzej. Ja nie umiem małymi kroczkami, bo atk to mi isę wydaję,ze nic nie robię. Mialam juz takei dni, wypełnilam sobie 16 godzin reszta to byl sen....no ale nie dałam rady i po kiku dniach zrezygnowalam. Nie pamietam dlaczego, mialm gorszy dzień...odpuscilam

Gość Konley
heh,też tak mam niestety,że musze odrazu widzieć "efekty" imetoda małych kroków mnie poprostu dołuje>widze brak efektów i odrazu daje sobie siana,do tego brak systematyczności:O to już wogóle walcze z "sobą" o siebie bo jakoś musi być,żeby to "jakoś" było jak najlepsze:)boszzzzz,jak ja bym chciała być optyminską..... (narazie brak mi sił na jakiekolwiek działanie- ale staram sie......

Gość Konley
ps.ale cholera musimy sobie jakoś dać rade...................:)

Gość vdddds
jak uda mi się jutro cos zmienic to napiszę, obym znalazła w sobie chęc i siłę.. a tak naprawde to ja potrzebuje kopa..abym zaczęła cos robić a nie tylko gadam i gadam

Gość vdddds
powodzenia, jakos trzeba :-)

Gość vdddds
łatwiej powiedzieć, trudniej zrobić

Gość Konley
[ja kopiąca cieie] :)też tak mam że gadam i tyle z mojego gadania:((poprostu czcze gadanie), ale od jutra sie sprawdzamy,co która zrobiła:) na tym topiku;) i opiepsz dla tej która dała dupy w danym dniu(oczywiście nie dosłownie:) ) ehhh,w tej chwili chyba jestem optymistką.... ciekawe co będzie za godzine:O

Gość Konley
kurcze bo ja bym cholernie chciała sie zmienić ale brak mi siły,stanowczości i samozaparcia:(

Gość vdddds
dobra jutro zaczynamy!!!

Gość vdddds
razem bedzie łatwiej, szkoda życia tak tylko gadac i gadać,trzeba zacząć zmieniać siebie i swoj swiat

Gość Konley
to od jutra:) i piszemy wszystko,te dobre rzeczy i swoje grzeszki;)

Gość Konley
też czuje że marnuje tyle lata na "gdybanie" i wogóle... trzeba zacząć coś zmieniać:)

Gość vdddds
musze juz zmykać bo strasznie jestem zmęczona pozdrawiam i do jutra pappapapappa

Gość Konley
dobranoc i do jutra:)

Gość vdddds
musi nam sie udać!!!!!! tym razem musi sie udać