Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zagubiona 9999999

kochać 2 mezczyzn jednocześnie?

Polecane posty

Gość zagubiona 9999999

mam pytanie do was czymozna kochać dwoch meżczyzn jednocześnie? nie wiem co robić bo mnie to chyb spotkało a mianowicie mam faceta który jest super uczuciowy troskliwy czuły obsypuje mnie wyznanami no poprsotu każda kobieta chcuałabt mieć takiego a moze dużo o takim marzy. kocham go a przynajmoiej mi sie wydaje albo wydawało do chwili kiedy poznałam innego faceta nie jest on ładny nie grzeszy urodo z zadnej strony ale ogrmnie na mnie działa od samego poczatku od pierwszego spotkania rozmawiałam z nim jak bym go znała latami i nie tylko o błachych sprawach lecz o bardzo intymnych sprawach i delikatnych rozmawia nam sie super chciałabym zeby mnie dotykał trzymał za reke a do tego wszystkiegi jest to facet na którym bardzo zależy mojej przyjaciółce to ona nas poznała. nie wiem co kompletnie robić zależy mi na przyjaciółce bo to przyjażń długoletnia nie chce też skrzywdzić mojego faceta bo wiem ze mnie bardzo kocha i było by mi z nim dobrze bardzo dobrze. ale do tego 2 strasznie mnie ciagnie jakas niewyobrazalna siła. co jam robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować