Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczypak

prawda o seksie

Polecane posty

Gość a pycha chyba nie zna sie
na zartach:) dystansu troszke dziewczynko bo zejdziesz na zawal w mlodym wieku jak tak wszystko bedziesz odbierala:)))))

Gość alienczyk
1% mężczyzn wstrzymuje się od seksu, a ludzie intelektu traktują seks jak dopust boży ze wzgędu na jego monotonię. Monotonię, która zabija wyobraźnie twórczą.

Gość pycha...
jestem spokojna bez obaw tylko pinkolicie bez sensu!!!co moze teraz taka moda na wstrzemiezliwosc?

Gość taaaak taaaak
ja czytalem ze 5% ludzi nigdy nie uprawialo seksu, do czego ten swiat zmierza, same prostaki i nieinteligentni ludzie, ja spadam wysiadam na najblizszej stacji :)

Gość pycha...
nie rozumiem po co tu sie wstrzymywac przed czyms co jest naturalne!!

Gość pycha...
nie twierdze ze trzeba to robic po 10 razy dziennie z kazdym kto sie napatoczy ale jezeli ma sie ukochana osobe to jest to najwiewkszy wyraz milosci!

Gość nvber
ale zwierzece... To tez jest naturalne ..To ograniczenie twojego umysłu ,nie daj sie mu.. nie daj sie słabosciom...

Gość pycha...
a pedalow i lesbijki zostawmy w spokoju:)

Gość a pycha chyba nie zna sie
no cos ty.. oni probuja po prostu wyjsc na wyzyny:) w ludziach jedna z niedobrych cech jest to ze nie zrozumieja postepowania drugiego czlowieka dopoki na wlasnej skorze sie nie przekonaja jak to jest byc w jakiejs konkretnej sytuacji.. wiec gadaja gadaja; przekonuja; wymyslaja czym by tu zablysnac na forum; a to wszystko im sie moze zmienic w zaleznosci od sytuacji.. taka sztywnosc umyslu; brak wiary ze moze byc inaczej.. a przeciez kazdy ma prawo do swojego zdania

Gość nvber
to nie jest żaden najwyzszy wyraz miłosci Wiesz co jest nim ?Pewnie nie bo lubisz kopulacje Przytulenie sie do drugiej osoby ,a nie zwierzeca kopulacja ..

Gość pycha...
wszystkie zywe organizmy to robia wiec dlaczego nie my?poza tym widze ze ty walczysz z tym zeby tego nie robic sam widzisz ze jest to nienaturalne a skoro chcesz zyc w celibacie to do zakonu musisz sie wybrac

Gość nvber
Jestescie jak inni ,ograniczeni jak tłum ... Wyzbyjcie sie słabostek ..Wygrajcie z naturą ,która nakazuje wam kopulować ,nie będzcie zwierzątkami..

Gość nvber
nie rób sobie nadziei bo to jakis kopulant sie podszył ..

Gość pycha...
popieram znudzona:)

Gość pycha...
poza tym jak bys nie wiedzial kochany to przed seksem sa pieszczoty czyli przytulania o ktorych wspomniales i pocalunki jest to mega wyraz milosci! a tak poza trym to ciekawa jestem czy jestes w zwiazku i czy zamierzasz byc bo powiem ci szczerze ze chyba nikt nie zaakceptowalby twojego dziwactwa

Gość nvber
i bardzo dobrze nie beda musiały moje dzieci życ wsrod bandy Prostaków,złodzieji ,kopulantów ,pedałów ,gwałcicieli ,matek wyrzucających swoje dzieci do śmietnika,pedofilów ,wojen itd .. Zero tolerancji dla ludzkich zwierząt..

Gość pycha...
a powiedz mi taka rzecz czy ty negujesz swoich rodzicow ze cie zrobili?gdyby nie ta obrzydliwa kopulacjka to bys tu nie byl i nie pisal takich glupot:)

Gość nvber
romantycy nie mają szans w świecie bezmozgich zwierzątek... Tu rządzi seks i kasa...Załuje ,ze sie urodziłem

Gość nvber
a kto powiedział ,ze chce tu pisać ..?Nigdy nie chciałem sie urodzić i żyć w tym chorym świecie..

Gość taaaak taaaak
ahaaaa juz wiem, on zaluje tego ze inni maja laski i sie z nimi pieprza a on nie ma, bo zadna na niego nie chce spojrzec ja tez tak mam, jak mi nie chce dac dupy znaczy sie dziwka, wszystkie sa dziwki, bo daja innym a mnie nie, jestem sflustrowanym inteligentnym prawidzkiem ktrory marzy o seksie i chce zostac zwierzecym prostakiem ;)

Gość nvber
dla mnie pedofilia i inne bezmozgie pały to sie w głowie nie miesci.. NIe ma ludzi normalnych ..Są tylko instynkty ,które nimi rządzą..

Gość nvber
hm..To tylko domysł..NIestety pudło..Mogłem miec kobiete ..Kilka proponowało mi randkę,ale przeciez nie zostane kopulantem...

Gość nvber
wy sobie żyjcie wsrod waszych instynktów i ograniczeń ..JA chce byc człowiekiem ,a nie podłym zwierzęciem..

Gość pycha...
Boże co ty czlowieku opowiadasz?moze miales jakies nieprzyjemne zdarzenia zwiazane z seksem??a wiesz pedofile sa osobami chorymi wiec nie wiem o co ci chodzi!myslisz ze bez seksu bedzie ci sie super zyc?do czasu!jestes tylko czlowiekiem i w koncu przyjdzie moment i nie daj Boze zeby byla jakas kobita obok ciebie !

Gość pycha...
a pozniej sie slyszy o gwaltach..

Gość taaaak taaak
Oj chyba cos ci sie pomylilo. Kilka kobiet proponowalo ci randke? MI zadan jeszcze nie proponowala, cos sciemniasz, no chyba, ze masz kase to wiadomo one tylko dlatego proponowaly ci randke jak to dziewczyny

Gość nvber
mam 24 lata i nigdy nie bede miał dziewczyny.. Co zyskuje: 1..Zero kopulacji 2.Oszczedzam cierpienia swoim potomkom ,których nigdy nie bedę miał(nie będą musiały patrzeć na ten chory świat.)

Gość nvber
co robie?NIe bede sie tłumaczył ..Zapytaj tych kobiet dlaczego ..Zresztą i tak im odmówiłem.PRzecież chcę być sam do końca życia..

Gość pycha...
sory ale jestes spaczony i ograniczony mam nadzieje ze to nie zarazliwe:)