Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powieedzcie mi

jak mam się wziąć za siebie

Polecane posty

Gość powieedzcie mi

jestem bardzo znudzona życiem, pracą, od 3 miesięcy chronicznie zmęczona :( nic mi sie niechce. ciągl jestem wykonczona i zdołowana. po proacy tylko leze. Dom zarasta brudem, stosy prasowania, podloga niemyta ze 2 miesiace niemoge, niemam sily nanic

Gość bedzie lepiej
jeszcze tylko przed tobą jesienne zmęczenie, zima, krótkie dni , a potem juz z górki

Gość powieedzcie mi
ciężkie jest to życie..

noooo :o do tego dochodzi jeszcze brakjakiejkolwiek radosci z zycia :o normalnie jak kalafior :o

Mam to samo. Co prawda fazami bo czasem, aż mnie energia roznosi, ale ogólnie to dokładnie tak jak u Ciebie :(

Gość enter po linku i sie pokaze
ja mam to samo i jeszcze chyba jestem w ciazy

Gość powieedzcie mi
i z tego co widze to wcale cie to nie ciesz:(

no nie wiem niby to by nie byl najgorszy moment ale tez nie najlepszy

a moze to brak witamin, ruchu, powietrza ? za duzo siedzimy w pracy/ na uczelni/ w czterech scianach ? bo kurcze ja nie mam pomyslu co z tym zrobic :o

ale jest na to sposob trzeba tylko raz zmusic sie do uprawianaia jakiegokolwiek sportu to moze byc cokolwiek ale najlepiej zwiazane z wyjsciem z domu np godzina na rowerze i tak przez kilka dni samopoczucie o 100% lepsze

Gość powieedzcie mi
ja tez wczoraj pojechalam na godzine ze szczeniakiem do tesciow zeby sie biedak wyszalal z ich psem wrocilam jeszcze bardziej znudzona i poszlam spac o 7 a caly czas siedzialam przed domem na sloneczku. juz nawet moj szczenius mi humoru nie popraiwa:(

Gość powieedzcie mi
enter a ty tak robisz?

sport ok, tylko nie bardzo mam czas :o chociaz nie powiem - jak jezdzialm na wakacjach kiedys przez kilka tyg. rowerem toi sylwetke ladna mialam i humor lepszy :) ale to bylo kiedys :o

jak mi sie uda zmusic to robie ale najgorzej sie zmobilizowac, wlasnie mimo ze wiem ze mi to pomoze to nieraz nie jestem w stanioe sama sie przekonac ale jak juz sie zmusze na sile zawsze jest efekt

Gość dziewczyny radze
sprobujcie podrac przez kilka dni magnez i jakies witaminki Najbardziej jednak na takie zmeczenie pomaga magnezik ,i nie zalujcie sobie ,zawsze maksymalna dawke

aa przeciez to nie musi byc rower, masz czas lezec w domu cale popoludnie a nie masz czasu na godzine sportu?

magnez i witaminy to tylko polowiczne rozwiazanie na dluzsza mete nie jest dobre nie mozna ciagle faszerowac sie sztucznymi witaminami

Gość powieedzcie mi
z tym czasem to jest tak, hmmm jak leze w domu to mysle ze mam zrobic to i tamto i wmawiam sobie ze zaraz to bede robic, ale niestety ... a przyokazji wmawiam sobie ze niemoge pojsc np na ten rower bo musze zrobic to i tamto:) a pozatym jestem tak zmeczona ze niemoge reka ruszac a tu wysilek...

Gość dziewczyny radze
Ale to pomaga .Witaminy mozna jesc naturalne ,z magnezem nie jest juz tak latwo ...A to on odpowiada za nasze samopoczucie ...Rob jak uwazsz...Mozesz dalej lezec na kanapie :)

Gość powieedzcie mi
do tego dochodzi ciezki okres w pracy zachrzan na maxa- ale tylko ja tak mam inni siedza i plotkuja caly dzien

a w czym oprocz czekolady jest jeszcze magnez ? u mnie jest tak ze pracuje i studiuje - wracam z pracy ide sie uczyc ide spac ide do pracy wracam z pracy ide sie uczyc ide spac ide do pracy ... :o nie powinnam narzekac no ale ...

toz jak wyjdziesz na godzinke to sie swiat nie zwalli sama sobie wmawiasz ze musisz robic cos innego i i tak tego nie robisz a z wysilkiem fizycznym to jest tak ze jak juz sie zmusisz po 5ciu minutach zacznie ci sie podobac a po godzinie bedziesz zmeczona i o wiele szczesliwsza a adrenalina da ci wiecej sily do dzialania i pomimo zmeczenia zrobisz pozostale rzeczy ktore planowalas uwierz mi inaczej sie nie da, jesli sama sie nie zmobiliczujesz nikt ci nie pomoze

Gość powieedzcie mi
ale chyba tak zrobie ze pojde po witaminy, zaaplikuje sobie dawke witaminek i magnezu i zobaczymy, w przyszlym tygodniu jade na szkolenie 4 dni moze mi sie poprawi humor.... ale watpie

Chyba podreptam dziś do apteki po magnez albo poszukam w domciu może mam w apteczce. Niestety nie mam roweru. A szkoda bo może to byłby dobry sposób. Czy ktoś ma jeszcze jakies propozycje, jak wyrwać się z tego stanu?

Gość powieedzcie mi
ja chyba wezme psiaka do lasy bedzie pozytecznie dla niego i dlamnie - o ile sie zmusze:) ponoc wlasnie spacery najbardziej pomagaja

Ja mam kota więc na spacer z nim nie pójdę. Mój mężczyzna do późna pracuje, a współlokatorka śpi do południa więc najwyżej samotny spacerek, no ale może przynajmniej wykorzystam to, że mam pod blokiem fajne podwórko i tam można spacerować.

Gość ja mam to samo jak wy
w domu bałagan ,nie wiem za co sie wziąsc ,nie mam poprostu siły .Może to jakieś przesilenie . Ja juz właśnie sobie kupiłam wczoraj magnez z witaminami (plusz ) i wczoraj poszłam na spacer nad morze nie było mnie 4 godziny w domku , itroche to pomogło .Ale dzis juz znowu nie mam siły. zmuszę sie do sprzątania i jadę zaraz na zakupy ubraniowe ,może energia powróci. Enter wiesz jak ja bym bardzo chciała by w ciąży , staramy sie juz prawie rok i nic .i przez to wszystko ciąglwe myśle tylko o tym i nie chce sie życ,

Gość wiecznieniezdecydowana
Witam wszystkie styrane przez życie :) Ja cały czas regularnie biorę wietaminy i magnez, i niestety nie czuje zbytnio pomocy :/, nie wiem jak Wy ale ja jestem sama (podobno z wyboru :P) i nie mam za bardzo mobilizacji ani do sprzątania, ani do gotowania, nie mówię już o uczeniu się (tylko dla siebie) już nie cieszy mnie słońce za oknem bo okna mam brudne i powinnam sie wziąć za sprzątanie, ale wiem ze i tak nikt tego nie zauważy a dla samej siebie już mi sie nie chce. Coraz trudniej znaleść coś co cieszy, pracę mam jako taką, ale jej nie lubię, popołudniami zasówam na spotkania (udzielam sie troche społecznie) nic mnie już nie zadowala i nie cieszy, zastanawiam sie czy to tylko taki etap czy już mi się akumulatory rozładowały i czas jechać do rodziny sie naładować? Ale koniec narzekania, wiem że bedzie dobrze i Wy też musicie w to wierzyć, bo zawsze po zimie przychodzi wiosna i a po lecie jesień :) Będzie dobrze!!! Częstuje gorzką czekoladą, kto chętny? Podobno poprawia humor i ma dużo magnezu :) Pozdrawiam i życzę powodzenia

a ja nie wiem czy chce byc w ciazy ale ja bede to bede wolalbym skonczyc studia niewiele mi zostalo a tak to co wszystko na szybkiego przeprowadzka i wogole i rok szkoly w plecy a i tak juz jestem opozniona bo mi sie chcialo po drodze durne szkoly robic prace mam moj facet tez kochamy sie jest w porzadku slubu na razie nie chcemy brac ale to akurat najmniej wazne