Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powieedzcie mi

jak mam się wziąć za siebie

Polecane posty

Gość ja mam to samo jak wy
enter Ty jeszcze nie chcesz dziecka ,ja pragne ,tak juz jest że nie jest tak jak byśmy chciały. Ale może za jakis czas juz będziesz sie cieszyla ta ciąża ,napewno bo dziecko to cos wspaniałego ,masz faceta jakos sobie poradzicie . Ja teraz załuje że wcześniej nie zaszłam jeszcze przed slubem jak byłam młoda ,a teraz to same problemy z zaciążeniem i ze zdrowiem i prawie 30 na karku.Trzymaj się i jeśli to ciąża to dbaj o siebie

Gość enter po linku i sie pokaze
hej hej ale jeszcze jestes mloda na pewno Ci sie uda jakby co chetnie sie zamienie ;)

Gość powieedzcie mi
ja siie wyłączyłam, bo prubuje sie za jakas robote wziąż, żeby dzien szybciej minął mam pytanie tez czasami mazy wam sie zeby połozyc sie spac i przespac tydzien, miesiac.... i niemusiec sie meczyc na tym swiecie?

Gość enter po linku i sie pokaze
do powidzcie mi z Twoich wypowiedzi wynika ze mozesz miec depresje a z tym ciezko sobie samemu poradzic wiem bo sama to przeszlam gdy mialam 18 lat pomogl mi psychiatra i wsparcie rodziny tez mialam jak Ty nic mi sie nie chcialo, ciagle spalam , przestalam wychodzic z domu , nic mnie nie cieszylo jesli przez dlugi czas bedzie sie to utrzymywac proponuje zebys poszla do lekarza chociaz pogadac niech on to oceni czy leczyc czy moze sama bedziesz w stanie sobie pomoc