Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana24latkaaaaaaaaa

NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE.BIJE MNIE A JA GO KOCHAM!

Polecane posty

Gość Rozczarowana24latkaaaaaaaaa

moja historia jest skomplikowana.z moim narzeczonym mieszkałam rok-a od 2lat jestesmy para.ostatnie pół roku przezywałam szok.strasznie sie zmienił.choc ja rowniez bywałam nie dozniesienia!wciaz kłotnie, prowokowałam go itp.skakałam do niego z rekoma, az mi oddał-kopal, poniżał itp. po dwóch dniach sie godzilismy.zasem miaąłm go juz dosyc.ale szybko zapominałam moje krzywdy.wczoraj sie wyprowadziłam, jest mi ciężko wciąż płacze po kontach, nie moge sobie miejsca znaleść.a tematem naszej kłótni była praca-szukałam jej i jakos mi nie wychodziło, skonczyłam mgr chciałam pracowac w swoim zawodzie, ale nici.on kazał mi zaczepic sie o byle jaka prace,zebym tylko sie dokladala na stancje-bo on popadał w coraz wieksze długi.pomimo staran, nikt sie do mnie nie odezwał.wciąż chciałabym byc blisko niego, tak mi go brakuje.to jest chyba nienormalne, nie panuje juz nad soba..........

Gość xxxxxxxxxxxxx
no to lec do niego.. znowu ci wpierd... za tym tesknisz??

Gość dziewczyno droga
przecież to debil! jak o nim czytam i zaraz o tym, ze za nim tesknisz to uwierzyc w to nie moge :O

Gość porazkaa
;/ nie do pomyslenia,ze on Cie tak traktuje,a Ty nadal kochasz.I jeszcze wmawiasz sobie,ze Ty go prowokowalas!:/ Na serio uwazasz ze to twoja wina?;/

Gość xxxxxxxxxxxxx
znam taka jedna... tylko ona se jeszcze dala zrobic dziecko.. Maz jej wpieprzy, a ta mu jeszcze obiadek poda.. :P Prawda jest taka, ze jak pozwolisz, by cie traktowano, tak cie traktuja... Nie chrzan tu o milosci, bo jak mozna kogos kochac, kto ci krzywde robi? Ty jestes raczej wspoluzalezniona

Gość Dobranockaa24
nie wiem, moze boje sie ze zostane sama-mam juz swoje lata.jestem wysoka dziewczyna wiec trudniej mi znaleść faceta.(nie uwazam sie za brzydka).

Gość Wszyscy potepiaja feministki
a ja jak czytam topiki takich naiwnych panienek to mam ochote zostac jedna z nich

Gość tak a propos
to jak na magistra robisz katastrofalne bledy ortograficzne a tak w ogóle to współczuje!

Gość zbytdobryzebygokochac
Marna prowokacja. BIta ponizana, dlugi a kompa ma i internet i jeszcze pisze sobie spokojnie :) jak gdyby nigdy nic.

Gość Challenger
Kopa w ryj i z kolanka w brzuch

Gość małee pytankoo
ciekawi mnie twój zawód bo piszesz że masz magistra i nie możesz znależć w tym zawodzie pracy.Nigdy nie słyszałam o zawodzie magistra!?

Gość Rozczarowana24latkaaaaaaaaaa
czepiacie się nie wiadomo czemu! moim zawodem wyuczonym jest zawód pedagoga. oprócz tego skonczylam profilaktykę społeczną! to nie jest żadna prowokacja!ja nie szukam u was pomocy.pragnełam to cała chorą sytuację "wykrzyczec" na forum

Gość niestety tak to jest
że jaden płacze po "kontach" a drugi na koncie ma debet :-0

Gość a ja z zawodu
jestem dyrektor...i też pracy nie mogę znaleźć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nikt sie nie czepia
a czego sie spodziewałaś? ze jak zakładasz topik o takiej tresci to Ci kazdy przyklaśnie i powie - wracaj dziewczyno do niego? My tutaj czytając Twoją sytuacje potrafimy ocenic ją obiektywnie, T y tego najwyrazniej nie potrafisz. Rób co chcesz.