Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste pytanie

Jakie są różnice pomiędzy studentem, żołnierzem i filozofem, jeśli chodzi o seks

Polecane posty

Gość proste pytanie

student - ma czym, ma z kim, nie ma gdzie... żołnierz - ma czym, ma gdzie, nie ma z kim... filozof - ma czym, ma gdzie, ma z kim, tylko po co?

Gość no ja tez powiem
o studencie Na egzamin z logiki studentka przyszła bardzo wydekoltowana i w mini (podobno miała dziewczyna warunki). Myślała, że pójdzie jej jak z płatka. Weszła do sali, profesor zadał jej kolejno trzy pytania, na które nie znała oczywiście odpowiedzi. Wdzięczyła się za to strasznie, wiec w końcu zdenerwowany profesor wpisał jej dwoje i wywalił za drzwi. Na korytarzu kumple od razu pytają jak poszło. Ona na to: - Ten alfons wpisał mi dwoje!!! Profesor usłyszał to przez uchylone drzwi, wybiegł na korytarz i poprosił ja o indeks. Przepisał ocenę na trzy i powiedział: - Może i ja jestem alfons, ale o swoje dziwki dbam.

Gość no ja tez powiem
Studentka zdawała egzamin na AM u Poznaniu z układu kostnego. Pan podał jej miednice i poprosił o zidentyfikowanie płci dawnego właściciela. Po namyśle dziewczyna mówi: - To był mężczyzna. - A dlaczego Pani tak uważa? - Bo tutaj był kiedyś członek. - Oj był, i to wiele razy.

Gość i ja tez powiem
pan zdzichu, ktory uchodzil za bardzo spokojnego czlowieka pewnego razu otrzymal list - grozbe -z elektrowni, ze zalega z zaplata za swiatlo juz od 3 miesiecy i ze jak nieureguluje naleznosci, to odetna mu prad. pan zdzichu odpisal: "szanowny panie dyrektorze elektrowni, kazdego miesiaca zbieram wszystkie rachunki, za prad, czynsz, wode i inne media, wrzucam je do szklanej kuli i losuje 3 ktore place, jezeli panska firma jeszcze raz przysle do mnie list w podobnym tonie, to oswiadczam, ze nie bedzie brala udzialu w loterii przez najblizsze pol roku". :-D

Gość Atlantis is calling
haha zajebiste z ta loterią :D:D