Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unicorn0102

Guzki na kości za uchem!!Pomocy!!

Polecane posty

Kochani ok. miesiąc temu wyczułam 2 guzki na kości za uchem, czy ktoś z was tak miał i co to może byc?? Prosze o odpowiedzi.

Gość a nosisz okulary
? Bo tak się robi czasami od okularów, nie ma co panikować.

mój synek też ma takie,to powiększone węzły chłonne.Może byłaś troszkę ostatnio podziębiona?

do a nosisz okulary!! Nie rób sobie jaj, ja naprawde sie obawiam o swoje zdrowie , a okularów nie noszę!! Ludzie za jednym uchem mam 2 dosyć duże guzki- do tego doszedł dzisiaj stan podgorączkowy. Proszę o poradę osoby, które miały z czymś takim styczność. Teraz pisząc te słowa jest mi przykro że coś złego z tego wyniknie. Te guzki są na kości za uchem( w miejscu gdzie nie rosną włosy) .

Gość panika...
nie martw się ja właśnie tez tak mam to powiększone węzły chłonne - oznaka zbliżającej się choroby (grypa, angina itp) przynajmniej ja tak mam że jestem chora to węzły za uszami mam jak fasolki

Gość alek
no jasne ze wezly. pod szyja tez moga byc

Ale te węzły to na kości? Czy gdzieś pod skórą? No nie wiem gdzie konkretnie, nie znam się.

Gość ddddddddd
Kurde tez tak mialam ze 2 razy i jajkos zyje :) nic nie robilam z tym i samo przeszło

Dzieki kochani, że jesteście!!! Nie myślcie sobie ;-( bo żadną panikarą to ja nie jestem, ale takie cudo to pierwszy raz w moim ponad 30-letnim życiu. Kurde, no wiecie boję się i chyba skonsultuje to z lekarzem. Dzięki za porady. Zdam relacje z badania i niech to będzie coś niegroźnego!!!!! Dobranoc Życzliwe Duszyczki!!

Gość mam lepszy sposób
ja też mam guzki-te moje to kaszaki :O mam je od miesiąca :O