Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lim

wibrator w ciąży

Polecane posty

Gość lim

jak myslicie : czy uzywanie wibratora w ciąży moze zaszkodzic dziecku?? chodzi mi o drgania, czy maja jakiś wpływ na dzidzie?? bo chyba jak jest wyłączony to nie ma złego wpływu na malenstwo bo to tak jak podczas zwykłego stosunku...ale jak z tym drganiami??

Gość Moniczka -----------
:O

Gość no i po co ta mina
jak się jest w ciązy, to już nie można cieszyć się seksem???? takie wszystkie święte jesteście??? zaraz pewnie autorka topiku zostanie przykładnie zjechana przez "matki-Polki"

Gość święte krowy

Można ale po co zadawac głupie pytania :O

Gość zadała takie pytanie
bo chce znać odpowiedź, po to jest forum

To jej odpowiedz

Gość lim
Jaki bezsens dlaczego głupie pytanie!! pytanie jak pytanie, a co wszystkie takie cnotki...haha chyba to normalne, ze lubie sex , czesto sobie urozmaicamy z mężem nasze wspólne chwile, a teraz gdy jestem w ciąży mam poprostu pewne obawy... I do tej pani co sie wpisała na gorze pode mną: myśle o dziecku dziewczyno a to ze lubie sex nie ma nic wspólnego z tym czy beda dobra matką...boshe jakie zacofanie społeczne

Gość wybacz ja się cieszę seksem
bez wibratora. I wcale nie oznacza to, że jestem święta :o Niech wkłada tam co chce, ma prawo się bawić sztucznym penisem. Tylko niech potem dziecko nie zgrzyta zębami od tych wstrząsów:o:o:o

Gość To sobie wyłacz te
wibracje, :O

Gość Ty za to taka światowa
:o

Gość dlatego też
autorka się pyta, czy to nie będzie szkodliwe, a wy potraficie ją tylko zjechać :o tytułem wyjaśnienia - ja nie używam wibratora, ale uwazam, że jak ktoś lubi to czemu nie, nawet w ciązy (jeśli to nie jest niekorzystne dla dziecka) - dlatego autorka pyta :o jestem pewna, że gdyby było to szkodliwe, nie używałaby wibratora

Gość lim
dzieki za odpowiedź.... wiem ze wyłączony nie szkodzie, te drgania chyba jednak moga miec jakiś wplyw. a do " moniczki:-( i niunki1983 : jeżeli poczułyście sie takie zgorszone to po jakiego .... tu zaglądacie, a kysz a kysz haha oziębłe pannice sex jest piękny również w ciąży, ale wy chyba o tym mało wiecie:-(:-(

A poważniej, ciąża to nie choroba. Nie takie rzeczy robią kobiety nosząc dziecko pod sercem. A te drgania są w pochowie, nie rzucają kobietą po łóżku, więc nie powinny jej tym samym zaszkodzić, o ile nie ma zagrożonej ciąży i wszystko przebiega prawidłowo.

Gość Moniczka -------------
Jak dla mnie to możesz sobie kulki w dupe wsadzic i nie interesuje mnie to a zgorszona sie nie poczyłam, dlaczego i nie nazywaj mnie oziębłą pannicą ROZUMIESZ !!!! Bo nią nie jestem :)

nie używasz wibratora=jesteś oziębły. To jest dopiero zaściankowe. Wybacz, znamy lepsze sposoby na udany seks, bez użycia ciał obcych. :o:o:o

Gość orgazm to skurcze
które nie szkodzą dziecku, moze z wibracjami jest podobnie?

Gość lim
o boshe te wszystkie idiotki które nawet boją sie pomysleć o wibratorze pewnie pala papierochy w ciąży, obrzerają sie słodyczami i ziemniakami , jedzą za dwie , tyją, i myślą ze są super mami....w ten sposób szkodzicie swoim dziciom. Ja się czuje super w ciąży(20tc) i jestem pewna ze moje dziecko tez, bo jest szczęśliwe gdy mama jest zrelaksowana i spełniona, również chodzi tu o sferę seksu, to ze mój mąż widzi we mnie atrakcyjną kobietę i uwielbiamy takie jgraszki to nic złego!!

A i jeszcze jedno sex z wibratorem jest tylko dla ciebie piękny to wspołczuję wyobrażni

Gość lim
nie no zaraz walne.... mam rozumieć ze wszystkie tu obecne kobiety, panny, pannice itd. brzydzą się używaniem wibratora?? jestem w szoku...... bo dla mnie to bardzo normalne ze go mam i ze go używamy czasami razem z mężem... ale ja wychowałam sie i dorastałam w innym społeczeństwie może to dlatego nie jest dla mnie temat zgorszenia

Dziecko jest szczęśliwe gdy mama jest zrelaksowana- hehehhe to bierz wibra i do dzieła niech mały wie ze mamusia jest cytuję " spełniona " :O

Gość lim
a wg was sex oralny to też fuj dla kobiet w ciąży??

Gość lim
no pewnie moniczka nie wierz co to znaczy być spełnionym w seksie?????????????????????????????????? no to współczuję:-(

Gość owszem - bo przecież
plemniki moga ci zaszkodzić na żołądek, a co szkodzi tobie, szkodzi i twojemu dziecku

Gość lim
no i nie wiedziałas ze dzidzia dobrze sie czuje gdy mama jest zrelaksowana, myslałas ze jak jest zdenerwowana bo nie uprawia seksu 9 m-cy to wszyysko ok?? rozumiem ze jak ciąża jest zagrozona to trzeba się wstrzymac, ale gdy nie przeciwskazan to chyba to nic złego. a sex odpręża :-) rewelacyjnie, moze kiedys zrozumiesz o czym piszę:-)

Gość Pytałam kiedys gina
co dziecko w moim brzuchu odczuwa gdy ja doznaję orgazmu. Wiecie co mi powiedział : Mozna to okreslic jako radosc tego malucha bo jego rodzice się kochają!!!! Jezeli matka jest smutka--dziecko to odczuwa Jezeli jest radosny --odzuwa Napewno maluch nie dochodzi do orgazmu,ale mój gin powiedział ze jak nie ma przeciw wskazan to mozna smiało się radowac sexem,byle pchnięcia nie były zbyt mocne i zadnych figur typu Kamasutra :-) czyli ostre. Kobieta ciężarna moze cieszyc się sexem tak samo a moze nawet lepiej niz przed. I nie wazne czy to zabawy z "zywym" czy sztucznym penisem. Co niektóre tu plują na samo słowo wibrator :-) :-) a jak by im dac taką zabaweczkę to baterie zajechały by na AMEN No cóż przecierz ksiądz zabrania zabawy z Wibrusiem.

Gość lim
no widzisz to ze mam większą ochotę na sex niż ty to też źle??

Dobra ide se wibra kupic :P

A kto Ci domawia spełnienia? Nam każesz rozumieć siebie, a Ty nie potrafisz pojąć, że ktoś obchodzi się bez tego plastiku, czy cyberskóry w kształcie członka (buhahahaha). I co ma do wibratora seks oralny? Kto Ci odmawia seksu w ciąży?! Ale nie każdy seks=wibrator. A spełnienie daje wiele rzeczy.

Gość Pytałam kiedys gina
Moniczka ja widzę ze ty cos tu mylisz. Niektóre kobiety urzywają Wibrusia nie dlatego ze im facet nie wystarcza. One chcą urozmaicic zycie sexualne. Moniczko cos mi się wydaje ze ty biedactwo to masz super sex.PO CIEMKU I 10minutek góra. Moniko a co myslisz o minecie ???? W czasie ciąży oczywiscie. Myslisz ze dziecko zauwazy to ze tatuś zadowala mamusię językiem.??? Proponuje ci wporowadzenie do sypialni kilku małych zabaweczek a zobaczysz ze Twój facet oszaleje. I nie krytykuj