Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lim

wibrator w ciąży

Polecane posty

Gość lim
mój mężuś woli mój języczek :-) ale spoko pare gadżetów juz mu kupiłam, jest zachwycony moimi pomysłami jak wracam z takich zakupów chodzi uśmiechnięty przez całe dnie, normalnie jak dziecko cieszy sie z nowych zabaweczek opócz gadzetów dla nas kupuje czesto w sex shopie swiece zapachowe, płyny da kapieli do łazienki i podobne gadzety...

Gość Do limm
Zboczona matka a fuj

Gość Pytałam kiedys gina
Lim jakie zapachy najbardziej was kręcą??? Mój ma za niedługo urodziny a ja się głowię co mu sprezentować,moze własnie taka jakas zabaweczka byłaby Oki albo podniecający zapach poleć mi coś

Gość lim
hahaha a fuj a fuj, a gdybyś jeszcze zobaczył mnie w akcji to bys sie popłakał ze wstydu a fuj , haaaaahahaaa

Gość Pytałam kiedys gina
>>>>>>>Do Limm>>>>>> jaka zboczona??? Sam/a bys chciała miec tak szalone zycie sexualne ale się boisz przyznac. Zapewne teraz łapy masz w majtach

Gość lim
różne kupuje , duzo fajnych erotycznych jest zapachów, ja lubie piżmo i zapach orchidei, ale ostatnio kupiłam swieczki o zapachu sexu, tak sie nazywał zapach:-) bardzo ładnie pachniały. jak pójdziesz do sex shopu to zobaczysz nie bedziesz wiedział co wybrac tyle tego jest

Gość Pytałam kiedys gina
Ostatnio serwuje mojemu facetowi daktyle i powiem Ci Lim ze jego mozliwości zwiększyły się. O daktylach czytałam gdzies ze poprawiają męskość tylko na efekty trzeba czekać jakies 2-3 tygodnie i tak tez było. Co dziennie garsc daktyli i masz ogiera w łóżku,bez sexu dnia nie wytrzyma :-)

Gość Pytałam kiedys gina
ha,ha no i tu mamy problema Nie mieszkam w Polsce a w moim miescie nie ma ani jednego Sex shopu :-( Miasto bardzo duze a tak potrzebnego sklepu nie ma(normalnie duze zadupie)

Gość a gdzie mieszkasz
? bo widać, że tam dośc rozwiąźli jesteście ;-)

Gość Do limm
Tak trzymam i sie z was nabijam :P bez odbioru

Gość Pytałam kiedys gina
Do a gdzie mieszkasz Nic ci do tego Holandia :-) Pasuje

Gość a gdzie mieszkasz
a co ma mi pasować - z ciekawości pytam, bo tutaj rzadko pisza o takich sprawach a co dopiero na macierzynskim, gdzie w zasadzie temat seksu nie istnieje

Gość Pytałam kiedys gina
widzisz Lim ile pustaków tu krąży??? Zadajesz pytanie a tu cię sru błotem obrzucą Ale to nic takie jest zycie jak jest się niedoskonałym a ktoś jest lepszy to najlepiej na niego siąść i zbesztać ,ale co tam są ludzie i parapety

Gość wibra
a to dziecko wychowasz potem z wibratorem ? :(

Gość Do limm
A motylek za grzechotkę bedzie służył :P

Gość Pytałam kiedys gina
jak to na tym temacie omija się temat sexu??? >>a gdzie mieszkasz>>>> otwórz oczy i poczytaj Prawie na kazdym temacie znajdziesz np.mam dni płodne będziemy je wykorzystywac Jak myslisz o co w tym chodzi???------------będą łowić ryby??? He,he,he

Gość a gdzie mieszkasz
ogólnie uważam, że w sumie to autorka przełamała pewne tabu - wypowiedziała głośno mysli niektórych kobiet a niektóre na pewno zgorszyła. osobiście uważam, że wszystko jest dla ludzi, o ile oboje akceptują rózne zachowania, a wy dwie jestescie bardzo odważne, bo ja to tylko o czyms takim mogę pomysleć ewentualnie

Gość Pytałam kiedys gina
Wibra dzieci trzeba od małego oswajać

Gość a gdzie mieszkasz
jesli seks jest dyskutowany tylko pod katem prokreacji, to dla mnie temat seksu nie istnieje, bo zadnych szalenstw tam nie ma, - pozycja misjonarska, potem nogi w gorę. w ogole się zastanawiam, czy oni wtedy jakakolwiek przyjemnosc odczuwaja ptzy tym robieniu dziecka

Gość Pytałam kiedys gina
ja myślałam długo zanim wprowadziłam pierwsze zabaweczki do sypialni. Mój mąż należał do takich jak te co niektóre tutaj. Mówił ze skoro potrzebuje zabawek to to znaczy ze mnie nie zadowala. Nic mylniejszego. Zanim wprowadziłam zabawki,weszły sexi ciuchy a powoli ,powoli inne rzeczy.

Gość a gdzie mieszkasz
u mnie raczej nic nie wejdzie - wszystko niby mozna wprowadzic, ale tej zachety nie ma :-o

Gość Pytałam kiedys gina
>> Sama sobie zmieniaj pozycję szepnij świństwo do ucha... Przecierz to ma byc sex a nie odwalenie numerku tak jak facet chce i nyny,

Gość a gdzie mieszkasz
no coz - widac, ze nie moge sie do tego przelamac, wszystko na razie w wyobrazni, no ale nie narzekam, po prostu troche wam zazdroszcze i tyle

Gość Pytałam kiedys gina
no to sprowokuj. Jestes kobietą,działaj bądz odwazna Ja jak założyłam pierwszy raz sexi bieliznę to myślałam ze mnie mój facet wyśmieje,bo figury nie mam idealnej,a przebranko było króliczek Playboya A teraz sam lubi założyc swoje sexi majtki z "trąbą" słonika Jezeli nie pokarzesz facetowi tego co lubisz to on jak "cielę będzie stał!" Nic nie zrobi w tym kierunku,bo myśli ze Ci jest fantastycznie.

Gość a gdzie mieszkasz
mnie wyśmiał, więcej nie próbuję :-o

Gość moj facet sam
zaproponowal kupno wibratora, zdziwilam sie, bo czesto mezczyzni boja sie, ze sztuczny zastapi orginal, ale ja i tak wole mojego johnego, lubie zabawy z wibratorkiem, ale wlasnie ten "zywy" podnieca mnie bardziej, u nas nie bylo nudy w sypialni, po prostu chcielismy sobie sprobowac, amam tez kuleczki dopochwowe :D bosko

Gość Moniczka -----------
króliczek playboya - :O

Gość Moniczka -----------
To musiało dziwnie wyglądac

Gość Pytałam kiedys gina
ja nie uznaję sexu po ciemku :-P :-P muszę widziec twarz mojego faceta jak reaguje na doznania,jak podgląda wtedy gdy doprowadza mnie do szału Kochalismy się nawet na lustrze,bo chciałam zobaczyc jak on we mnie wchodzi i wychodzi,bo te to sobie zawsze to podejrzy więc czemu mi ma byc odebrana ta przyjemność. Mówię wam to było super,całe szczęscie lustro nie pękło

Gość a gdzie mieszkasz
moniczka - rozna rzeczy podniecaja roznych ludzi, moze podzielisz sie z nami, co ciebie i twojego pana podnieca ? w koncu to anonimowe forum ;-)