Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lim

wibrator w ciąży

Polecane posty

Gość O super
albo ciąza albo experymenty! nie ma tak dobrze aby dało sie wszystko połaczyc

Gość Przyszły ojciec.
Jak te wypowiedzi to oczy z orbit wychodzą. Dziecko po wibratorze będzie szczękało zębami !? Aż strach pomyśleć, że niektóre z was będą matkami. Mam nadzieję, że dzieci jednak inteligencję odziedziczą po ojcach. Co za bzdury.

Gość kolna
Czepiasz się tak naprawdę. Dobrze,że niektóre kobiety tak świadomie podchodzą do swoich potrzeb. Wydaje mi jednak, że na okres ciąży a szczególnie po najlepiej sprawdzą się kuleczki gejszy ( np smartballs , widziałam je na fun factory) , wtedy zbliżenia nadal sprawiają ogromną przyjemność

Gość nie wiem raczej nie
Nie:D

Gość gość
co jeszcze sobie to psity włozysz, moze tłuczek

Gość xxx84
Co za zacofane społeczeństwo! Czytam to I nie wierze! Poziom waszych wypowiedzi na proste pytanie jest poniżej zera, to już pół biedy ze jesteście zacofane I ale poziom kultury tez ma dużo do życzenia. Lim, również się nad tym zastanawiałam, na innym forum (gdzie wypowiadane się trochę poważniej na poważny temat) stwierdzono ze raczej nie powinno się używać w związku na drgania.

Gość gość mi
m.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/orgazm-w-ciazy-jak-najbardziej-nawet-orgazm-wielokrotny-jest-mozliwy,152_2534.html Wszelkie gadżety typu wibrator, kulki gejszy są w ciąży zabronione. Czyli lepiej nie używać wibratora.