Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia bandzia

czy na poczatku ciazy mozna miec niechec do jedzenia?

Polecane posty

Gość andzia bandzia

Gość oczywiście że tak
ja na poczatku schudłam 2 kilo!!

Gość andzia bandzia
bo ja prawie nic nie jem ost o 16 na sile zjadlam bulke.Uwielbiam slodycze a teraz nawet torty mnie nie ruszaja

Gość andzia bandzia
up

Gość A_N_N_A
Można. Ja przez ok.2 tygodnie żywiłam się tylko białym serem i zapijałam mlekiem.

Gość Iza..
Jestes kopia mnie w tej kwestii:)Nie martw się,nie ma czym. Pierwsze 3, 4 misiące nie mialam apetytu.Martwilam się tymbardziej,ze zawsze bylam tzw.chudzielcem. Z jedzeniem bylo tragicznie, na nic,ale to na nic nie mialam ochoty,a powinno sie rpzeciez jesc.Co jest wrecz zadziwiające nawet slodycze przestalam jesc!!Ja-ktora mogla sloik kremu czekoladowego zjesc na raz!!Kto mnie zna wie ze to bylo naprawde dziwne i wręcz niepokojące.Do 4 mieisac nic nie przytylam, a jedzenie to dla mnie byla udręka,moglbym nic nie jesc... Dobrze kochana ze nie widzisz mnie w tej chwili.Dupsko mam duze, moje kosci zalały się tłuszczem, nie wiem kiedy nagle pokohcalam jedzenie i slodycze. Zobaczysz jeszcze bedziesz tesknic za swoim brakiem apetytu.Swoja droga teraz wmuszaj w siebie owoce, jogurty, twarog, platki z melkiem-to co zdrowe.za jakis czas apetyt wroci, moze az za,tak jak u mnie.....Powodzenia:)

Gość trzymamn kciuki
up