Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o fffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Co za żenada! Ostatnio zepsuł mi się samochód a mieszkam pod Warszawą i....

Polecane posty

Gość uuuuuu bidulka
zastępczego auta nie dostała.... wszystkie autoryzowane serwisy mają to w standardzie!!!! naprawiasz auto w jakiejś szrociarni posłużę się cytatem autorki: "Ludzie!!! Co za wieś!!!!!!!!!!!!!!!"

Gość ja tą panią kojarzę
a ja kojarzę autorkę topiku z tego forum :classic_cool: od jakiegoś czasu udziela się na forum ślubnym i wylewa swoje żale. sama nie ma faceta, nie bierze ślubu więc wchodzi tu najwyraźniej tylko i wyłącznie po to, żeby wyładować się na innych dziewczynach, które mają to o czym ona skrycie marzy. normalna osoba nie zwróciłaby nawet uwagi na kobietę chwalącą się weselem córki. poza taką osobą, która sama skrycie marzy o weselu, ale jak na razie nie ma na nie szans. nie ma jak wyładować swoje żale z powodu braku chłopaka na forum! namieszać, poobrażać innych. a oto próba twórczości tej samej autorki: "ten dział jest tak głupi, że aż dobrze, że go tutaj zrobili Przynajmniej zbera wszystkie pustaki z okolicy i nie zaśmiecają reszty forum Jak czytam te wypociny niedoczonych 20latek, to się niedobrze robi Licytują się na kredyty, kiecki i pierścionki- żenada... A najgorsze, że same w życiu nic nie robią, 24 godziny na dobę przy kompie, gadają o bzdetach, licząc na to, że jak juz złapią frajera, to się zacznie sielanka- ciuszki, pierscionki, nowe mieszkanie, prezenciki To jest żenujące i żałosne. Nienawidze wesel i takich kretynek, które chodzą na nie pasjami... Jeszcze śmieszne jest to, że każdy paszczur sobie wyobraża, że jak założy jakąś kieckę, welon i się wytapetuje, plus zrobi wesele na 2000 gości, to od razu taka z niej księżniczka Szkoda mi tylko tych frajerów, którzy się na to łapią... Ale proszę, nieoceniajcie wszystkich kobiet według tego, co tutaj czytacie. Są jeszcze na świecie takie, które sa wierne, żyją przez całe życie z jednym mężczyzną, nie wykorzystują go, nie potrzebują niczyjego utrzymywania, potrafią komuś uprać gacie, wymasować plecy, ugotować pyszny obiad, nie wymagają prezentów, pierścionków, torebek itd. " panienka naobrażała dziewczyny z forum ślubnego, napluła na nie, a następnie wyraziła swój żal, że ona jest taka dobra i wspaniała, gacie by prała swojemu facetowi a i tak żaden jej nie chce. paskudna zazdrośnica!!!!!!!!!

Gość ja tą panią kojarzę
a i nie wypieraj się, że to nie ty jesteś autorką zacytowanego przeze mnie fragmentu. słownictwo jest to samo, sposób stawiania emotikonów ten sam. może ci się wydawać, że możesz sobie obrażać ludzi na forum i zostaniesz anonimowa. a tu dupa.... ... paszczurku...