Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E_g_o_i_s_t_a

Jak smakuje nasienie??

Polecane posty

Gość Diabelek666
Sperma jest troszke kwaskawa w kazdym badz razie jest ochydna nie polecam jeje polykac bo odrazu ci sie podniesie

Gość minotaur
Zależy, co znajdł przedtem. Trudno powiedzieć. Smakowało różnie. Raz słodkie, raz lekko kwaskowe. Jarek mówi, że moje jest słone.

Gość gottaka
słona, nie lubie słonego dlatego mi nie smakuje mój facet konczy w buzi ale ide to wypluć , nie jestem w stanie tego połknąć

Gość minotaur
Ja tam połykam. Potem najwyżej trochę drapie na podniebieniu. Ale Jarek mojego nie połyka. Rozmazuje sobie co najwyżej po twarzy. Ale ja tego nie lubię, bo potem mu wisi na wąsach ... :-(

Gość UWIELBIAM
NASIENIE Z RANA JAK ŚMIETANA!!!

Sperma faceta ma różny smak. Czasem jest ostra, kwaśna, gorzka, słodka (w zależności od tego czym Twój facet się odżywia). Jeżli lubisz robić lody z połykiem radzę Ci abyś poleciła swojemu partnerowi jeść dużo owoców - przede wszystkim grejfruty albo ananasy. Poza tym sperma jest dobra na ząbki, ponieważ regularne połykanie sprawia że ząbki są bielsze :-)

pare razy próbowałam sie prezmóc, ale jakoś nie lubię połykać - nie smakuje mi sperma, nie odpowiada jej konsystncja i nie bdę tego połykała na siłę.. a smak ma jak taki osolony kisiel:O