Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ellea

Orgazm tylko w jednej pozycji...

Polecane posty

Gość Ellea

Mam pewien problem. Mam 23 lata i drugiego partnera. Seks sprawia mi wiele radości i zawsze kończy się orgazmem ale mogę go osiągnąć tylko w jednej pozycji, mianowicie gdy on siedzi oparty np o ścianę a ja na nim. Było tak zawsze, a mi się marzy, żeby móc się spełniać w każdej pozycji..Poza tym ta "moja" pozycja nie jest uwielbiana przez mojego mężczyznę niestety:( Czy ktoś ma podobnie? Czy można to zmienić?

Gość mam to samo...
chętnie poczytam jakiś rad.

Gość sznycel
Poćwiczmy parę pozycji razem, może nie jest z Tobą tak źle ...:-))

jakie tu chamstwo panuje.. dziewcznyma ma wazny problem a wy ja chyba z dziwka pomyliliscie.... a tak powaznie to proponuje umowic sie do seksuologa.. podejrzewam ze wiele innych pozycji juz probowaliscie i nic wiec jaka porada fachowca bedzie najlepszym i chyba jedynym wyjsciem...

Gość malinka24
to wcale nie taki poważny problem, ja mam w pozycji misjonarskiej... a tak na marginesie to mówimy tu chyba o orgazmie pochwowym...bo lechtaczkowy to można w każdej pozycji mieć :)

Gość aniaaaaaaa
Lachudra, a kto ciebie od przodu bierze, ten nie ma orgazmu, Nie?

Gość nat1alka
Autorko mam taki sam problem:) i orgazm tez osiagam tylko w takiej pozycji, ale mojemu facetowi to przynajmniej póki co odpowiada

a ja chciałabym się niewstydzić swojej reakcji podczas orgazmu:( Mój facet przez to nie bardzo wie czy mi się podoba... a co do samego orgazmu to najlepszy mam na siedzącą jak sama sobie go zrobię...niestety:|

Gość bezpestkowy słonecznik
Aguilla, a jak reagujesz na ten orgazm?

Gość no nie kurcze...
tyle dziewczyn WOGÓLE nie osiąga orgazmu, a Ty zamiast sięcieszyć że go masz, to wydziwiasz... :O

Gość otóż to
;)

Wstydzę się swojej reakcji podczas orgazmu (łechtaczkowego) więc sam orgazm wygląda przeważnie tak, że na kilka minut przed cała drżę, a samo szczytowanie to jest uśmiech na twarzy i zaczynanie rozmowy (należę do gaduł :|) Orgazm pochwowy (bez dotykania łechtaczki, tylko ocieranie) kończy się u mnie wybuchem płaczu...szkoda że jest bardzo rzadki - u mnie zależy od silnego podniecenia i dłuższej abstynęcji sekualnej :(

Gość tez mam podobnie
tylko ze gorzej, orgazm dostaje tylko wtedy kiedy mam wyprostowane nogi :/ nie zgrywam się, podczas orgazmu napinaja mi sie miesnie nog, jesli mam zgiente lapia mnie odrazu skurcze,i co ja mam zrobic :/

Gość Ellea
ech no właśnie, czyli też ciężko...A ja zapomniałam jeszcze dodać, że bez równoczesnego całowania piersi nie ma mowy o orgazmie. Skomplikowana sprawa ale widzę, że nie jestem jedyna.

Gość kasia120
Widze, ze nie jestem jedyna... bo ja również mam orgazm tylko w tej pozycji... a chcialabym miec jeszcze w wielu innych..tylko jak to zrobic :(

Gość no to mam tak samo
tylko, ze ja moge miec tylko na stojaco, inne pozycje nie dosc, ze bezorgazmowe, to na domiar zlego bolesne :/

Gość yogshi
mam pytanko?? spotykam sie z tym pierwszy raz i tak mnie zastanawia bo moja kobieta na orgazm reaguje smiechem i zieje jak po dobrym kawale czy to noramlne ????

Gość origazmi
zieje to pies. Ja mam tylko na jezdzca, z poprzednim partnerem tylko po misjonarsku. Bardzo rzadko mam pochwowe, ale są swietne!!

Ellea. Osiągasz orgazm w takiej pozycji bo w niej najlepiej czujesz ucisk na łechtaczce. Większości kobiet nie udaje się osiągnąć orgazmu bez kontaktu(penisa brzucha, wzgórka łonowego partnera czy jego moszny) z łechtaczką. Nawet większość tych które maja orgazm "pochwowy" nie jest świadoma że podczas ruchów frykcyjnych penis naciąga skórę wokół i na łechtaczce powodując pobudzenie wystarczające do orgazmu. łechtaczka jest NIEZBĘDNA nawet do orgazmu pochwowego - kobiety jej pozbawione NIE MIEWAJĄ ORGAZMÓW. Dlatego musisz zadbać, by w każdej pozycji partner pocierał lub uciskał lub "obijał" twój wzgórek swoim ciałem.

Co do piersi, to nie ma w tym nic dziwnego, bo kobiety mają bezpośrednie połączenie nerwowe sutków z łechtaczką (dla ścisłości faceci takiego połączenia z penisem nie mają, stąd pieszczenie ich brodawek niewiele daje). Pieszcząc piersi, ściskając je aż do bólu czy gryząc (ale to dopiero w fazie głębokiego podniecenia) osiągasz efekt taki jakbyś pieściła łechtaczkę. Co do ściskania ud, to ściskająąc uda zaciskacie też mięśnie miednicy (w tym zwieracze odbytu i pochwy co zwiększa doznania i szanse na orgazm. Nie od dziś wiadomo, że im silniejsze mięśnie Kegla (pochwy), tym szybsze i mocniejsze orgazmy.