Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka11

Nie wiem już sama co robić?

Polecane posty

Gość PYTANIE NAJWAŻNIEJSZE
i jak długo jesteście małżeństwem?ile masz lat? a ile on?

Gość kasiulka11
dzięki Mała Małgośka za podtrzymanie mnie na duchu jakoś lżej mi się troche na serduszku zrobiło

i wiesz co autorko Mała _małgoska ma chyba rację

Gość kasiulka11
jesteśmy 8 lat po ślubie, ja mam 28 on 34

to tymbardziej ratuj co sie da

Gość Doniaaaaa
Jak już raz sprobował cie zdradzić a ty mu to wybaczysz to powtórzy to kolejny raz. Zawsze tak się mówi a bo tak wyszło, jak nie wyzył się za młodu to po co się żenił żeby cię zdradzać??? Dla mnie jest on już skończonym zere (przepraszam jeśli cię uraziłam), ale nigdy bym nie wybaczyła facetowi gdyby mnie zdradził, zawsze żyłabym potem w przekonaniu że mnie zdradza a to męczarnia na całe życie, już nigdzy nie odzyska tego zaufania jakim go dażyłaś. Spóźni się z prac, już będziesz się martwić czy nie jest może z kochanką czy cię nie zdradza a po co się tak zamęczać na wszystko chcesz przymykać oko ty też jesteś człowiekiem nikt nie chce być zdradzany ale jeśli popełnił błąd niech poniesie tego konsekwencję. Bo najgorsza w małżeństwie jest zdrada.

Gość kasiulka11
mówicie żeby spróbować spróbuję bo ja go nadal kocham to boli ale go kocham i to na pewno nie przyzwyczajenie.

Gość Noah..
łatwo jest dawać dobre rady.......:O moze posłuchaj co ma do powiedzenia Twoje serce i działaj w rytm melodji którą gra zycze powodzenia 🌻

Gość kasiulka11
do Doniaaa właśnie tego się tylko obawiam że nie będzie w stanie odbudować tego zaufania a ja nie chcę być natrętną żoną wszędzie go sprawdzającą bo to nie na tym polega. Chciałabym cofnąć czas...

Gość Doniaaaaa
Wiesz co naprawde ci współczuję, ja to bym się chyba nigdy z tego nie pozbierała to jest wielki ból w sercu i żal, i nawet ta pewnie informacja nie może dojść do ciebie że mogło się takie coś stać, jak ktoś kogo się kocha, na kim ci najbardziej zależy mógł ci takie coś zrobić

Gość Doniaaaaa
po twoich wypowiedziach widać że go bardzo kochasz, to porozmawiaj z nim czy on ciebie też kocha tak jak dawniej a może się coś zmieniło? bo jeśli sie kogoś kocha to takiego czegoś się nie robi chyba za mało cię kocha a może mu już ta miłość przesza, co chciał zdobyć jakieś nowe doświadczenie czy co

Gość Doniaaaaa
Naprawde porozmawiaj z nim szczerze czy w ogóle to wszystko ma jakiś sens, tylko nie rób żadnych awantur ani też nie płacz bądź twarda pokaż mu że jesteś silna że świat nie tylko kręci się wokół jego pępka

Gość Doniaaaaa
Dlaczego chciałabyś cofnąć czas przecież to by nic nie zmieniło to on popełnił błąd a nie ty? to on powinien mówić jeśli żałuje tego co zrobił "chcę cofnąć czas". Czy ty obwiniasz się za coś? nie powinnaś. A tak w ogóle macie dzieci?

Gość kasiulka11
mamy dwóch chłopców i on jest w nich wpatrzony jak w obrazek, on niby się stara to wszystko naprawić, ale u w moim serduszku została zadra i boje się że już nie zniknie

Gość kasiulka11
jedynym plusem tej sytuacji było to że w końcu szczerze sobie porozmawialiśmy bo wpadaliśmy już chyba w taką rutyne, zawieźliśmy dzieci do babci i trzy dni i noce spędziliśmy razem śmiejąc się i płacząc na zmiane...