Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxsssssssssss

czuje,ze

Polecane posty

Gość xxxxxxsssssssssss

niedlugo ze mna zerwie :(

Gość Noah..
nic nie dzieje sie bez przyczyny :( a zerwanie jest tylko skutkiem .... smutnym zresztą .........

Jesli zerwiesz z nim pierwsza, a wcale tego nie chcesz i zrobisz to wbrew sobie, to wcale nie poczujesz sie lepiej, zjedza Cie watpliwosci :(

Gość Noah..
hmmm dziewczyny czesciej zrywają wiec wnioskuje ze autorem jest facet :) .......dziewczyna chyba by wybrała bardziej subtelny nick

Gość xxxxxxsssssssssss
Noah- ja jestm ''czysta'' ;) zmieczulona ma troche racji tym bardziej,ze jestemy razem bo kazde z nas boi sie samotnosci (takie mam wrazenie)

Gość Noah..
dzieki :) xxxxxxsssssssssss chciałem tylko być pewny ze jesteś kobietą :) czy ma racje ze bedziesz mila lepsze samopoczucie ? szczerze wątpie Jesli tylko strach przed samotnoscią trzyma was razem to moze umówcie sie ze kazde z was spróbuje szczescia osobno bo meczyć sie w takim związku to koszmar

Gość jaskierzolty
ciesz sie, ze to czujesz... ja niczego sie nie spodziewalam i wole tego nie wspominac jakbym dostala w pysk!!!!!!1

Gość xxxxxssssss
ja nie zerwe... przyzwyczailam sie juz do niego :) nie wyobrazam sobie siebie z kims innym...

Gość Noah..
no własnie ..........przyzwyczajenie :( takie własnie przyzwyczajenie rozwala mój związek( formalny) bo ten w sercu nabiera mocy ;)