Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeża narzeczona

Szukam dziewczyn z Krakowa na 2007

Polecane posty

Gość Ikeas
czy znacie moze jakies miejsca noclegowe dla gosci w krakowie?? albo sale ale niewielka bo na 50 os jestem w trakcie poszukiwan , mam nadzieje ze ktorejs z Was sie cos przypomni :)

Czesc Ja również z Krakowa i biorę ślub w sierpniu 2007:) Przyjęcie weselne będę miała w dworze w Mogilanach. Prócz tego jeszcze nie mam nic załatwone :) Ale dużo obiektów już zjeździłam zanim wybrałam ten i służę informacją

Gość Niedswiadczona
Hej! Ja zamierzam wziac slub w Sierpniu 2008, zaczynam sie rozgladac za sala, ale jak na razie to nic nie znalazlam. Najbardziej to chcialabym miec przyjecie na zewantrz, rozwazam wynajecie duzego namiotu, Jednak potrzebuje znalezc miejce, jakis dworek gdzie jest park, duzo zieleni, gdzie moglibysmy poustawiac stoly itd. Macie jakies sugestie? Ten dworek w Mogilianach to ma jakis park dookola?

Gość emilka24
hej! Mam prośbę do Veli, ponieważ mam zaplanowe przyjęcie w tym samym miejscu co Ty (Dworek Skawiński), jeśli będziesz już po to napisz proszę jak było - jedzenie, obsługa itd. Z góry bardzo dziękuję!!!

Gość T4mara
Witam serdecznie. Mam do odstąpienia wolny termin w Dworku Skawińskim w sali parkowej na 17 lipca 2010 roku. Sala jest przepiękna, wokół obiektu rozciąga się park, można zrobić sobie tam sesję plenerową, tutaj zdjęcia z oficjalnej strony dworku www.dworek-skawinski.pl/pl,sala-parkowa sala jest nowa, chyba w tym roku ją kończyli. Na pytania odpowiem mailowo, bądź telefonicznie tpokrzywka@interia.pl, 608-04-15-67 Zależy mi na odzyskaniu wpłaconej zaliczki - tj 3.000 zł Na ten termin mam też zarezerwowany świetny zespół z krakowa - Kamerton- mogę też termin odstąpić (zaliczka wpłacona 400 zł)- od negocjajcji, o zespole można się więcej dowiedziec z ich strony, można też posłuchać ich piosenek naprawde świetnie grają ( my wybraliśmy wokalistkę - Karolinę, ale podejrzewam że możnaby jeszcze zmienić ją jeśli spodoba sie ta druga) zainteresowanych proszę o kontakt