Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jahytref

tesknie za pewna dziewczyna

Polecane posty

Gość a jahytref
irysa, ty nie rozumiesz,nie dasz mi gwarancji ze ona cos czuje do mnie.nie dasz mi.

Dam ci:) Poza tym sam widzisz po jej zachowaniu ze ona czuje i to duzo do ciebie:)

Gość isyssa jak zwykle jest naćpana
:O

Gość a jahytref
irysa nic nie widze!~!! zachowuje sie normalnie do mnie, jak do kazdego faceta kolegi, zadnych glebszyk oznak na to ze jej sie podobam rozumiesz???

jak to a komu ona pisze kocham, komu pisała maile kolegom? jakie imie tam pisała:) na kogo czeka, na kolegow? chyba ze sprawy uczelanine a na kogo czeka jej serce? na tego co pisała w mejlach:) nie bron sie, ona cie kocha:)

Gość a jahytref
a skad ty wiesz, ze maile piszemy?? :O spotykamy sie jak koledzy, nie pisze kocham cie w mailach :O pisze tak jak do innych, wiem, bo czasem czytam gg od niej, wiec nie jestem wyjaktowy dla niej

nie pisze? nigdy nie pisała ze skradełs serce:)? przestan pisze i pisała:)

Gość a jahytref
nigdy mi nic takiego nie napisala, ze skradlem jej serce:O irysa co ty gadasz?:O piszemy normalnie ze soba, wiec nie mam pewnosci ze traktuje mnie inaczej niz innych

Gość iryssa jak zwykle bredzi
Nie sluchaj jej, ona tak zawsze...:O Na kazdy topik sie wpisuje ze swoim belkotem.

Gość ona mysli ze
to niej piszesz :O

Gość a jahytref
nie o tobie pisze irysa :O

oceniam co piszesz i wiem ze ona daje znaki a ty sie zablokowales i to staram cio sie pokazac:)

Gość ona mysli ze
jakie ona mu daje znaki? chetnie pomoge ocenic czy warto ryzykowac

Gość do założyciela
ile masz lat???:) Skąd ją znasz???? Jak często się widujecie?

Gość ona mysli ze
wiadomo ze jak wyskoczy z uczuciem jak filip z konopii to nie bedzie z tego nic:O trzeba jasno ocenic sytuacje, pewnosci nigdy nie ma, ale mozemy przynajmniej okreslic to z prawdopodobienstwem ktore pozwala na takie ryzko

Gość a jahytref
jestem jeszcze dość młody,ponzalismy się w dziwnych okolicznosciach, znamy sie dosc dlugo, na tyle by sie dobrze poznac i polubic, tylko ze ja czuje cos wiecej

Gość do założyciela
asz 21 lat??? czy mniej?

Gość do założyciela
planujesz może jakiś wyjazd????:)

Gość ona mysli ze
powiem Ci tak: ja mowie o innych facetach przy takim jendym moim lubym, dlaczego to robie? nie wiem :O moze by zobaczyl jaka jestem rozchwytywana :O niestety taki ze mnie glupek :) zacznij moze do niej pisac smsy, czesciej niz pisales. zobaczymy czy podchwyci to, potem pojdziesz troche dalej. a spotykacie sie we 2 czy zawsze w jakiejs grupie ze znajmomymi? bo powinienies sie postarac by sie spotykac we 2. pojdz z nia do kina-- z kolega to normalne no i sprobuj cos wyczuc

Gość a jahytref
mam wiecej niz 21 lat, spotykamy sie raz w grupie raz tylko w dwojke, ale to sa kolezenskie spotkania, ona nie pokazuje ze cos do mnie czuje, wysyla smsy takie jak do innych.

Gość ona mysli ze
to odezywaj sie czesciej Ty! zapros ja gdzies, ale nie na randke. zrob to tak by wypadlo naturalnie. albo jakos to zorganizuj, facet jestes w koncu:) wszystko delikatnie i powolutku. pamietaj ze my nawet jak jestesmy zakochane to lubimy zwodzic. obserwuj, krok w przod, 2 kroki.

Gość ona mysli ze
i nie sluchaj tych co Ci mowia ze masz od razu wyznac jej uczucie. to ja moze sploszyc, zwlaszcza jesli uczucie dopiero w niej kielkuje. mozesz jej powiedziec np. dobrze ze jestes juz, brakowalo mi twojego towarzystwa czy cos w tym stylu. my tez nie lubimy wszystkiego od razu. pomalutku pomalutku i bedzie Twoja:) i nie mow ze moze miec kazdego- o mnie tak mowia i nie mam zadnego :O a jak jej bedziesz mowil jaki to jestes jej nie wart to dziewczyna ci uwierzy.

Gość kafettka
Mam nadzieje ze sie odwazy:) na początrek na spacer, rozmowe, spotkanie a potemm siup i dalej:)