Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pączek--róży

Roaccutan

Polecane posty

Gość pączek--róży

ktoś używał? W jakiej cenie? Jakie efekty?

Gość Ambi
Kochana kosztujke 400 zł w Polsce za opakowanie 20g, jesli uda ci sie kupioc w Czechach lub Niemczech zaplacisz ok. 200zł. Mi lekarz przepisal 3 opakowania, mialam to brac przez 3 m-ce. Na poczatku mialam juz bardzo zaawansowany tradzik, z bolącymi stanami zapalnymi, takimi czerwonymi guzami, zaczynaly mi sie robic jeden na drugim okropienstwo. Tak mi sie nagle pogorszylo gdy odstawilam Diane. Po poltora m-ca nie mialam juz prawie nic, tylko strasznie blada buzie, bo to dziala zluszczajaco, troche mi bylo sucho w nosie i mialam drobne strupki, bo wysusza tez blony sluzowe. Przestaly mi sie przetluszczac wlosy, molam je myc raz na 5 dni a nie codziennie jak zawsze. Poza tym czulam sie dobrze, trzeba robic badania krwi bo podwyzsza poziom trojglicerydow i cholesterolu we krwi, poza tym nie mozesz zajscs w ciaze absolutni podczas brania ani kilka m-cy po. Bo uszkodziloby plod. Jest to najskuteczniejszy lek, jednak moze byc podobno w wiekszych dawkach szkodliwy i nie do konca jest znane jego dzialanie, wiec niektorzy lekarze boja si go przepisywac. Ja bylam zadowolona.

Gość Ambi
Tylko prawdopodobnie mialam za mala dawke i za krotki byl okres leczenia zeby efekt byl trwaly. Teraz biore Regulon (dzialanie antyandrogenne) jeszcze i zdarza mi sie ze cos wyskoczy wiekszego, ale jest o niebo lepiej i tak niz bylo wtedy. Znow kolega mojego brata mial juz tradzik prawie wszedzie i to straszny, dostal dawke 80 g /miesiac przez 9 m-cy (ja 20g przez 3) minal juz rok czy nawet 2 a on nie ma nawrotu i nie bierze nic. Wiem ze jego mama wziela kredyt zeby go w koncu z tego wyleczyc. Pisalo sie kiedys nawet o przypadkach sam9bojstwa, ale w koncu wyjasniono ze to nie przez ten lek. Powoduje on przez pierwsze 2 tygodnie pogorszenie cery a dla kogos kto i tak strasznie wyglada i nie wychdzi przez to w domu jest to tragedia, przezciez mialo to byc ostatnia szansa. Ale miesiac leczenia i efekty ogromne.

Gość nervi
Słuchajcie uważnie, bo nie będę powtarzał.Właśnie skończyłem terapie z pełnym sukcesem "Isotretinoinami". Znajomi kupowali mi w Niemczech "ISOTRET-HEXAL" 20mg Isotretinoin. Pozostało mi 100sztuk. Jeśli ktoś potrzebuje chętnie odsprzedam za rozsądne pieniądze. Zainteresowanych proszę o kontakt przez mail: nervi@o2.pl Pozdrawiam

Gość siame
Witam wszystkie pryszczate panie. :) ja równiez borykam sie z trądzikiem, jednak znalazłam pewien sposób zaufałam kosmetyczce, od roku regularnie co miesiac chodze na oczyszczanie ultradzwiekami, skinmaster, wpompowywyanie toniku głowica i maseczki. RAZ W MIESIACU WYSTARCZA. nie mam sladow po oczyszczaniu a efekty sa naprawde zadziwiajace, gładka, lsniaca cera, bez pryszczy, chyba ze sama cos zaczne grzebac przy twarzy to mam mały slad. jednak moim zdaniem wazne sa kosmetyki . Pochodze z małego miasta, i chodze do jednej kosmetyczki choc wybór ich jest przeogromny. Moja kosmetyczka pracuje na francuskich kosmetykach ACADEMIE. Sa to dosc drogie ale naprawde skuteczne kosmetyki. W większych miastach napewno znajdziecie gabinety pracujace na tych kosmetykach. Gorąco polecam. Ja osobiscie kupiłam tylko krem normalizujacy i jest bardzo skuteczny. A sa tez toniki,zele, maseczki, ampułki i peelingi. poczytajacie troche i warto sie dowiedziec bo to naprawde działa. Kosmetyczka sprawdzi jaki typ cery macie, jak bardzo jest problemowa, moze wam zaproponuje czestsze wizyty badz pewne próbki do domu, ale napewno was nieokaleczy jak niektóre panie i pomorze w walce z cera. ja do tego ze chodze do kosmetyczki to pije herbatke jakas na cere i biore DROMIN. Jestem zadowona. :) pozdrawiam