Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susi 29

Coś nie tak z okiem...

Polecane posty

Sluchajcie. Widze gorzej na lewe oko. Nosze od dawna soczewki i na lewym oku mam - 5 a na prawym - 4.5. Ale ostatnio z powodu jakiegos zapalenia musialam zrezygnowac z soczeweki isc do okulisty na badanie wzroku i potem po okularki. I tu mam pytanie. Podczas badania okulistka potwierdzila -4.5 na prawy oku, ale lewym nawet -5 nie umialam przeczytac tych liter na dole:( Czy to moglo byc spowodowane tym zapaleniem oka? I dlaczego w soczewkce widze super -5? Niestety okulistka nie odpowiedziala mi na to pytanie wiec pytam Was. Dodam, ze na obydwa oczy dala mi szkla -4.5, zamowilam sobie superowe okularki, zaplacilam za nie ponad 600zl, ale od tygodnia sie niesamowicie mecze gdyz widze roznice w patrzeniu. Te 4.5 na lewym oku to za malo. Nosze wiec zonowu soczewki i widze super! Ale boje sie znowu jakiegos zapalenia.Planuje w poniedzialek isc na badanie do innego okulisty. Co Wy o tym myslicie. Dziekuje za wszystkie opinie:) Pozdraiam.

Gość klonaxa
a przy jakim wzroście chcesz tyle ważyć?? co do soczewek radze je jak najszybciej odstawić, oglądałam niedawno program gdzie była przedstawiona cała prawda o soczewkach. To jedna wielka chemia która niszczy oczy. W końcu nakładasz na nie taką nakładkę która "obciera" oko".

Szkoda, że nikt nic nie pisze... Za trzy goddziny mam wizyte u okulisty to moze sie czegos w koncu dowiem...