Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaaaaaaaaaa

strasznie silne zawroty głowy

Polecane posty

Gość majaaaaaaaaaa

tak silne że praktycznie świat mi wiruje non stop. zdarza mi się to od ok miesiaca w miejszym lub większym nasileniu co kilka dni. mam też inne objawy - jakby nerwicowe. ale trudno mi uwierzyć że tak silne zawroty może powodowac nerwica. już nie wyrabiam....

Gość majaaaaaaaaaa
ale czy naparwde nerwica może powodować to AZAK SILNE?jak chodze noramlnie jak pijana....

Gość a może zmiany wewnątrzmózgowe
Biegaj co tchu do lekarza.

jakie masz cisnienie?mozesz miec zmiany w odrebie kregoslupa szyjnego.

Gość nerwica może wszystko
idź prosto do psychologa, nie trać czasu na innych lekarzy bo tylko zjesz masę niepotrzebnych leków.

Gość Viola 1966
pipek ma może rację - może top być kwestia nadciśnienia lub zmian w kręgach szyjnych

Gość nerwica może wszystko
badania możesz zrobić, ale sama mówisz że masz oprócz tego inne objawy nerwicowe, więc najlepiej idź do psychologa. nerwica MOŻE powodować tak silne zawroty głowy

Gość beta 36
Ja tez od dwoch lat borykam sie z zawrotami glowy.Mam bardzo silne co kilka miesiecy nieraz nie moge wstac nawet z lozka przez kilka godzin bo mam tak mi sie kreci.Pierwszym razem trafilam do szpitala i tam mi zrobiono badania EKG,tomografie glowy,doopler tetnic okolomozgowych,badania krwi ,przeswietlenia .Nic badania nie wykazaly.Potem poszlam do neurologa prywatnie nastepne badania glukoza,tarczyca,poziom zelaza i to ostatnie wyszlo nie za ciekawie.Lekarz powiedzial ze od za niskiego poziomu zelaza moga byc te zawroty,przyjmowalam 3 miesiace nawet sie poprawilo.Ale te zawroty co kilka miesiecy wracają.Otatnio robilam rtg.szczeki bo zakladalam aparat na zeby i dentystka cos zauwazyla ze jest nie tak z gornym odcinkiem kregoslupa szyjnego jest u mnie za prosty brak naturalnego wygiecia .Poszlam do masazysty i rzeczywiscie okazalo sie ,ze mam jakies zwezenie i cos z jakims wiazadlem .Jak narazie mialam dwa masaze i nastawiania.Mam zalecone cwiczenia w domu i raz w miesiacu jest u mnie wskazany masaz po okresie.U mnie to wszystko zaczelo sie po ciazy i porodzie.Neurolog tez po czesci zganial na nerwice ale ja nie bardzo w to wierzylam, lekarze jak nie mogą znalezc przyczyn zawrotow czesto wlasnie na nerwice zganiają ,a sugerowalam juz dawno lekarzowi czy to nie od kregoslupa to twierdzil ze na pewno nie.Mysle ,ze na pewno powinnas zrobic jakies badania dla wlasnego spokoju.Troche za bardzo sie chyba rozpisalam ale chcialam Ci opisac kilka mozliwosci od czego to moze byc.Pozdrawiam i zycze zdrowia ,zeby Ci to jak najszybciej przeszlo.

Gość majaaaaaaaaaa
ciśnienie mam niskie....wyadje mi sie że to skutki uboczne tabletek antykoncepcyjnych, bo ja to mam odpiero od niedawna....

Gość majaaaaaaaaaa
jest sobota

Gość zapytaj tu - moze ktoś
mam takie zawroty juz 10 lat żadnej przyczyny nie wykryto mam poprostu nerwice i niskie cisnienie

Gość fffffffffffffffff
To moze byc nerwica ale i wiele groznych chorob. Koniecznie do lekarza a jak nie znajdzie przyczyny to zostanie diagnoza-nerwica.Jak lekarz nie umie znalezc przyczyny to tylko to sobie pozostawia jako diagnoze.

Gość jelinka8
Może to być zaburzenie neurologiczne. Tutaj https://psychomedic.pl/neurolog-warszawa są specjaliści, którzy mogą pomóc. Można skutecznie pozbyć się problemu. Zawroty głowy są bowiem bardzo niebezpieczne.