Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariactwo

To co zrobila moja kolezanka to bez komentarza normalnie..

Polecane posty

Hahahha.....Kochanie, no jak to? Ja zdradzam? Co Ty opowiadasz...Hehehe....Przeciez mielismy przerywany, wszyscho sie moze zdarzyc. :D Ojeja , bk :D

a on nie nie napewno nie... wiem ze konczylem na brzuchu a ona ty debilu jak mozesz .... niehchcesz tego dziecka i sie popłacze koles zgłupieje:D hehe

:D:D:D:D kochanie mnie mozna zaplodnic przez pępek:D

Haha! No ale Kochanie, nie slyszales, w plynie tez sa plemniki? No ja Cie mam uczyc tego co Ty powienienes mnie? :D No jak mozesz mi to robic?? Przeciez tez teraz nie chcialam, przeciez nie zobilabym tego wbrew Tobie. Ty chamie! Nienawidze Cie! Wynos sie... i on zmieknie...

no a on chodz do lekazra zobaczymy kogo nasienie... wyjdszie wynik że jego to pujdzie do wairatkowa bo jush nie zaczaiii :D

a tak szczerze to chyba male szanse na to ze bedzie z tego ciaza ;x no chyba ze babka ma palce jak obcy na 10 cm :D

Gość e tam....
a ona na to ze mozna zajsc w ciaze podczas stosunku przerywanego :] nawet jesli wlasciwy wytrysk byl na brzuch :]

Sluchaj palce to palce...ale mowi sie przeciez, ze plemniki sa bardzo ruchliwe, szczegolnie w srodowisku mokrej pochwy :O No przeciez nie pomacala sobie tylko warg :D Hyhy..mowila,ze wpychala te paluchy :D

trzeba bylo babce poradzic zeby po takich numerach stawala na glowie bo wtedy sperma szybciej wplynie :D:D

to ja obstawiam ze taki numer jej sie jeszcze powtorzy :D az do skutku ;) jak az tak chce tej ciazy to predzej czy pozniej w nia zajdzie

No ok..ale ile jej dasz przy tym jednym razie, nie wiadomo jak z jej plodnymi co nie...byla tydzien z kawalkiem po @...

Gość Lacosta19
Napewno nie zajdzie w ciążę bo plemniki w nieprzyjaznym klimacie szybko obumierają ...

Gość alek
a tak z innej beczki, to ile takie plemniki na brzuchu moga pozyc? pytam powaznie bo mnie to zawsze ciekawilo :)

No ale dlaczego piszesz,ze w nieprzyjaznym klimacie, skoro one zaraz po stosunku zostaly przeniesione na palcach do pochwy? Tam juz jest dla nich rewelacyjnie przeciez!! No chyba,ze one tak szybko umieraja, ze nie da rady ich przeniesc..