Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość kobieta też po 40-tce
Trochę za poważnie tutaj, musimy coś zmienić ;)

moje "otarcia" się o internautow dotyczą głownie portalu randkowego pociągają mnie panowie , ktorzy maja wyrobione poglądy, wymieniają swoje zainteresowania podpierając się tut. ksiązek czy filmów no i mówią zwięźle i z poczuciem humoru lubię "dobre pióro":-)

Gość seniorita222
a jakie są dobre i fajne portale randkowe? możecie jakieś zaproponowac? tak wogle to witam wszystkich!!! :)

Nie korzystałam dotąd z żadnych portali randkowych. :) I mówiąc szczerze nie szukam niczego na siłę. Będzie co będzie. Wchodzę na kafeterię po to, aby porozmawiac z ludźmi. Przychodzi wieczór, dziecko zajęte swoimi sprawami ... cztery puste ściany... a tu namiastka gwarnego ... pubu. :)

Spróbuję rozweselic Was dowcipem. W kolejce przy wejsciu do autobusu tłum ludzi . Blondynka w bardzo w ą s k i e j spódnicy próbuje wejsc i ...nie udaje się jej. Próbuje jeszcze raz i jeszcze ...i nic z tego. Wreszcie, zdenerwowana odpina i popuszcza zamek z tyłu. Znów ponawia próbę wejścia do autobusu i znów nic z tego. Nagle , jakieś męskie dłonie chwytają ją wpół i wsadzaja do środka. Oburzona blondynka woła - kto pozwolił panu tak mnie dotykać!? A na to ów pan - sądziłem, ze mam pani przyzwolenie skoro rozpięła mi pani rozporek! :-)

Seniorita witaj :) Panowie! Gdzie jesteście? Gdzie?! :D

Internautko! Dobre! :D :D :D

Wiecie co, przegladam inne topiki i...można załapać niezłego dołka czytając je. On nie sypia z nią...Ona nie sypia z nim... Ona odeszła...On odszedł... cholera, czy jest sens tkić w związkach w których nie ma juz uczucia, czy jest sens rozdrapywać wciąż te same rany? Przecież każdy ma szansę na lepsze zycie, tylko ...wystarczy podjąć decyzję.

kiedys , na portalu randeczek wytropilam pana na koncu listy, w wytypowanej przeze mnie grupie wiekowej i na moim terenie :-) profil był bez fotki ale baaardzo soczyście opisany/ bez podtekstów ;-)/pan sporo sie nachwalił w temacie swoich zainteresowań po kilku dniach otrzymalam wiadomosc zaczęły się miłe potyczki słowne;-) - czyli to co lubię! potem wjazd na gg potyczki coraz bardziej siarczyste! jestem przepytywana z wielu teamtów oho - myślę sobie, chcesz inteligentnej babki! no to masz!! dawalismy ostro czadu potem przyszła kolej na fotkę/ moja jest na portalu/ ufff , był naprawdę fajny wowczas poczułam to ciepełko, o ktorym dziewczyny juz mówiłysmy wcześniej:-) mieszkalismy w tym samym miescie i juz niebawem umowilismy sie na spotkanie aha! dodam jeszcze, ze mielismy takie same znaki zodiaku. Piersza reakcja na siebie - calkiem fajna:-) Zaczęlismy na całego rozprawiać sącząc pyszne piwko w ogrodku piwnym nad stawkiem w centrum miasta:-) .....

Internautko i co dalej? :)

ok! wyrywalismy sobie tematy i odpowiedzi gdy opowiadalismy sobie o naszej przeszlosci/omijajac tematy bylych/ zabawne było to, ze mielismy ze soba prawie wszystko wspolne; znajomych, podobnych rodzicow, podobne dziecinstwo, bylismy w tych samych miejscach lub blisko poza tym nasze poglądy na takie czy inne tematy były identyczne! to było niewiarygodne i co rusz pękalismy z tego ze smiechu Wreszcie zaczęlismy typować w czym jestesmy rozni:-) i doszlismy do wniosku, ze chyba w ..budowie anatomicznej zabawa byla naprawdę przednia! potem....

Ja jeszcze nie po... ;) Jednak aby nie obudzić śpiących, to pewnie zaraz cichutko, na paluszkach też wyjdę. :( Ech, nie ma więcej chętnych do rozmowy, szkoda. Internautko, czyli znajomość jest kontynuowana? :)

Gość Viola 1966
Uff, juz jestem. Troszkę zamieszania, wiecie babskie pogaduchy do poduchy...... moja przyjaciółka chciała sie wyżalić na męża, więc słuchałam......solidarność jajników, czy płeć mózgu? Nie Kobiety z Wenus a Faceci z Marsa! Oj ciekawe temaciki, choć ja nie mam nic do dodania, bo powiem szczerze - nie poluję na faceta w necie. Owszem kocham wszystkich, czytaj prawie wszystkich, mężczyzn ❤️❤️, którzy mnie kochają.

Gość Viola 1966
Kobietko droga.................... Nie możesz spać!!!! Kto zwoła tu tych szalonych , kochanych i uroczych mężczyzn. Kto? Wioem, że Skołowana jest super babką, ale możemy nie dać sobie rady. Co trzy to trzy! :D

Gość -Peter-
Jesteś! ❤️ dla Ciebie.

Violu, cieszę się, że już jesteś. :) Więc skoro ustaliłysmy jedno ... że nie robimy tu polowania, ;) to może wreszcie znajdą się odważni Panowie, aby miło z nami porozmawiać. :) Przecież wiadomo, że żaden Pan nie chce być zwierzyną... w jego naturze leży raczej bycie łowczym ;)

Gość Viola 1966
....a ja chetnie byłabym upolowaną sarenką. ;)

Violu, od razu widać Twoja siłę! :D Popatrz wreszcie Peter z ukrycia wyszedł na Twój widok. ;) :D

Gość Viola 1966
No właśnie zauważyłam Ciebie Peter. Czy chcesz przyłączyć się do naszego grona dyskutantów, a raczej pogodnych rozmówców? Kiedys powiedziałam, że każdemu Panu dam 😘. Tobie w nagrode za wytrwałość dam nawet 😘😘😘😘 Noah, Peterowi to w ramach promocji . Tobie pierwszemu dałam 😘!

kobieto po...zatem dokończę moja opowiastkę:-) pan powiedział, ze chyba na nastepnym spotkaniu posilimy sie listą tematów, ktore wymyslimy do czasu spotkania, a ktore moga nas różnić:-) było naprawdę wesoło raptem zadzwoniła jego komorka wczesniej mówił, ze ma pilny remoncik w swojej pracowni i doslownie wyrwal sie na spotkanie dzwonil jego kolega ponaglając go do tematu j/w moj znajomy zaczal sie /przepraszając mnie z wdziekiem/z lekka rozwodzic na temat zakupu elementow budowlanych , ktore tamtem mial poczynic moj rozmowca potem dodal, ze bedzie za pol godziny siedzialam jak wcieta :( pewnie taką jak obok miałam minę pomyslalam..dobrze żarło ale zdechło po skonczeniu rozmowy pan znow bardzo przepraszal po chwili uznalismy, ze spotkanie dobieglo konca na pozegnanie dostalam cmoka w lapkę i zapewnilismy siebie, ze na pewno ustalimy na gg termin nastepnego spotkania ....

Gość -Peter-
ODWZAJEMNIAM 😘❤️

Gość Viola 1966
Skołowana jestes szalona 🌻

Gość może ciebie
ta wzajemnosc, tak potrzebna:)

Gość Viola 1966
Peter, powiedz, czy w necie poszukujesz kobiet, łowisz je, czy tylko dobrze sie z nimi bawisz?

Internautko! Dokończ wreszcie Kobieto, bo z napięcia i ciekawości już paznokcie obgryzam. ;) a Ty dawkujesz mi tu po kawałku ! :D

Gość Viola 1966
Skołowana uważaj , kobieta - ta czysta łagodniość pisze, że jest zła!

Może Ciebie też witamy! :D Zapraszamy, zapraszamy. ;)