Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość kobieta też po 40-tce
Maximie, dziękuję za odwiezienie i raz jeszcze za wspaniałą zabawę. Miłych snów. Dobranoc. :)

melduje się na zawołanie, jednak chyba wszyscy przygotowują się do snu, więc życzę miłych snów. czy kotś może lubi nocne rozmowy?

Pozwólcie moje drogie Panie, że zaproponuję Wam weekend\'ową atrakcję. Organizuję wycieczkę odkrywczą. Będziemy poszukiwać naszych marzeń, nadziei i pragnień. Wyjeżdżamy w sobotę rano, wracamy w niedzielę wieczorem. Czeka nas moc atrakcji. Cena: ładny i uroczy uśmiech. Nie akceptuję sztucznych, fałszywych ani na odczep się. Wiem, że to dużo, ale koszty są wysokie, a ja muszę mieć chociaż minimalny zysk. Listę zamykam w piątek o godzinie 23.55.

skołowana internautka ... czy zdołamy je pokazać wszystkie? chyba nie, ale spróbujemy.

Uśmiechem miłość się zaczyna promykiem złotym lśni spod rzęs bo gdy uśmiechnie się dziewczyna przybiera wszystko inny sens dostrzegasz nagle kwiaty rozumiesz wiatru szept i znowu, jak przed laty wędrowałbyś, gdzieś szedł ............................................

Gość rysiek421
Wreszcie poniał ja eto ustroistwo:)

Gość rysiek421
Czy są jeszcze wolne miejsca ,bo ja tak w biegu do ostatniego wagonu:)?

Gość rysiek421
Witam opolszczyznę i tych co nie wyjechali do arbeit-u:)

Gość rysiek421
Wejdę ale nie dzisiaj bo jeszcze sporo mam do zrobienia ,ło matko miesza mi sie gdzie piszę:)

No nie Skołowana, mylisz sie Ja jestem i już nowemu Uczestnikowi naszych słownych gier posyłam na dzień dobry 😘. Skołowana , wielki buziak dla Ciebie😘 Maxim , jak zwykle buziaczki 😘 i uśmiech, o taki :D Ziz dla Ciebie 😘 i ;). A czy zabierzesz mnie w tę wspaniałą podróż. Dam kilka szczerych uśmieszków:D:D:D:D:, szczyptę humorku ;), dużo słodyczy 😘 i całe serce ❤️. Prosze wpisz mnie na listę uczestników tej wycieczki. [proszaca minka]

Jako belfer Ci daruję, bo sama piszę bzdurki-pazurki. Skołowana, jakbym mogła tu nie zawitac kiedy zaczyna dzieć sie cosik ciekawego.:)

Skołowana, tylko teraz musimy zwołać wszystkich z naszej stronki. Maximek, to gentelmen i błędó wkobietom nie wypomina. Dla tego posyłam mu moc 😘 Noaszku, włączyś się do nas? Poślę Ci gorącego buziaczka😘, a może nawet kilka 😘😘😘😘😘😘😘