Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

No to czuję się w pełni usprawiedliwiona i żeby dostosować się do sobotnich tradycji idę nastawić pranie :-)

Hej Vivian! czy Twój nick ma jakiś związek z Vivien Leigh - słynną Scarlett O\'Hara z Przeminęło z wiatrem? To była kiedyś jedna z moich ulubionych książek i bohaterek :-)

przyznam że nie kojarzyłam swego nicku z tą aktorką ale ...kiedys słyszałam takie porównanie mojej osoby ( jak miałam czarne włosy i sporo lat mniej ;) )

Gość zimna jak lód
witam poczytałam ale macie ciekawy watek. Ja jednak wolalam tamte czasy chyba nie lubie tych wyścigow szczur ow tej polityki i słuchania w codziennych informacjach kto i jak brutalnie kogos pobił ile promili miala matka dziecka porzuciwszy go przed sklepem tylko jak to się mowi coś za coś w zyciu nie ma nic za darmo więc mamy to co mamy kosztem czegoś może i masło maslane ale własnie tak sadze A o sexie przynajmniej tyle młodziezy nie było zdemoralizowanej co teraz ale stara jestem i inaczej tio odbieram

Witaj Zimna :) Właśnie... przemoc! To co dzieję się obecnie jest przerażające a kiedyś było nie do przemyślenia. Młodzież przeraża swoim stosunkiem do rówieśników jak i osób starszych, zero szacunku dla nauczycieli.. Ehhhh ogólnie - hulaj dusza piekła nie ma :(

Gość Indiana z Violą zniknął

ja spędziłam wakacje za granicą, widziałam tam grupki młodzieży bardzo późną porą (nawet koło północy) i ci młodzi ludzie zachowywali sie zupełnie inaczej - nie byli tacy głośni i wulgarni, bo u nas takie grupki nastolatków spotkane w środku nocy raczej nie wzbudzają zaufania, a powiedziałabym nawet, że wręcz przeciwnie :-O mamy się czym niepokoić

Gość jednocześnie

Jednocześnie... Czy widzisz w tym jakis problem? Mam propozycję, nie interesuj się tym co nie powinno Cię wogóle obchodzić.Każdy ma prawo znikać jak chce, kiedy chce i z kim chce, a Tobie nic do tego :p

ester... to prawda.... w innych krajach młodzież może nie jest idealna, ale w nocy mozna w miarę bezpiecznie chodzić po ulicy... Będąc w różnych krajach zwykle obserwuję ludzi, ich zachowanie, sposób bycia, mimikę dosłownie wszystko, porównuję do nas i kurczę, te porównania nie wyglądają najlepiej. Wygląda na to, że 1:0 dla obcokrajowców... Mamy na pewno jako Polacy zalety, ale też wiele wad... Co dziwne, za granicą mozna od razu wyłowić z tłumu Polaka...:) A młodzież rzeczywiście inna... Często też wyskakuję na południe do naszych sąsiadów Słowaków... Lubię ten kraj za spokój jaki tam panuje, kulture bycia, usmiech na twarzach... Regeneruję siły po warszawskim piekiełku..:) I tam młodzież oraz starsi ludzie sa po prostu normalni...

Gość zimna jak lód
jakos ponuro na topiku wwięc ja pozdrawiam👄👄 maximka nie ma ziz sie ulotnił nie wspominając przeziebionego rtsia:( ale dobrze że jest co poczytac bo jak zwykle dyzurna się znajdzie

Jak znam zycie, niedługo usłyszymy trzepot skrzydeł ... zlecą się po kolei jak anieli z niebios...:P

Gość zimna jak lód
No coś Ty dzis sobota pewnie randkuja albo flirtuja w necie;) A my siedzimy sobie w ciepluchnym domeczku i szczerze powiedziawszy chetnie bym z niego wyszla i pojechala gfdsizes do teatru kina filharmoni opery ale to tylko mrzonki i marzenia więc na necie mogę sobie pomatzyć

Coś mowią w TV, że gdzie niegdzie prądu nie ma..:) Ale może masz rację.... \"rumansów\" im się zachciało pewnie...:) Nawet Indianę wcięło niespodzianie..:) A Ziz wyjdzie przed północą, gdy otworzy wieko swego domku...:P

Jaka cisza.......... wygląda na to, że jakaś częśc naszego kraju została pozbawiona \"prundu\"..:) Ciekawe...:D

Vivian koniecznie wyślij, jak dobrze pójdzie to nie tylko będę Cię nazywać Vivien, ale również Scarlett ;-) Atlantis nie wiem co w nas jest, ale ja też rozpoznaję Polaków za granicą zanim jszcze usłyszę, że posługują się moim ojczystym językiem, niestety wydaje mi się, że nie chodzi o wyróżnianie się w sensie pozytywnym :-) P.S. jak widać nie wszyscy \"romansują\" w sobotni wieczór, ja się krzątam i od czasu do czasu zaglądam do netu pogoda oczywiście nie zachęca do opuszczenia domu, ale nawet gdyby była super to tutaj gdzie mieszkam nie widuje się samotnie spędzających wieczór pań po 30-tce :-(

Ester...:) Tutaj gdzie ja mieszkam też nie... :) To znaczy pewnie takie panie są, ale z reguły mają je za lekkie, nie wiedziec dlaczego..:D Za nic nie poszłabym sama np. do lokalu... Co innego teatr czy kino. :)

Razem ze mna Indianazniknął powiadacie- ciekawe, że wszysscy sie tego dopatrzyli;);) :D. Ale niestety - poszliśmy w inne rejony Polski.......:( A szkoda :D Dziewczyny, ja miałam tyle niespodzianej pracy, zew ho ho. Moja przyjaciółka pomyślała, że jej teściowa majaca jutro 73 urodzinki uwielbia torty. I według mojej psiapsiółki ja robie doskonałe , więc zleciła mi jego wykonanie. Rozumiecie wobec tego , że nie mając w domku potrzebnych produktów skazana byłam na edrówke do sklepu, pieczenie biszkoptu i ucieranie kremu. Za to śmiechu przy tym było coniemiara. A i łapki mojej psispsiółce pobić musiałam za podkradanie kremu:( :D. Obgadałyśmy cały ród męski ....Ups , bo sie wyda i będzie złośc naszych szanownych Panów ;). A na jaki temat były tu pogawędki? Płyniecie na wyspę, czy już na niej jesteście? W ostatnia sobotę swej łazienki użyczyła Viv, były pompowane krokodyle , wieloryby i karp żywy, gitary i palma z salonu........... A co dzisiaj planujecie?

Ja czytam sobie to i owo w necie... Nareszcie mam trochę czasu na jakieś nowinki..:) Co do imprezki... Może warto teraz poprosić panów o jakąś inicjatywę, może niespodzianki jakieś by przygotowali? My, senne księżniczki chcemy poczuć w żyłach gorącą krew...😴 :D Ale panów nie ma..;) Torcik powiadasz... ślinka pociekła do pępka...:)

U mnie też prund jest, gorzej z czasem wolnym. Jakoś tak mam że lubię sobie mnóstwo roboty znaleźć ;) Teraz staję juz do apelu, gotowa czy to do wyprawy na wyspę, czy na pogawędki przy gorącej herbacie... z rumem któś sobie życzy?

Ja też nie romansuję jak widać, a przyznam sie nawet że miałam juz isć spać, tylko po pewnym sms-ie szeroko oczy mi się otworzyły i teraz przez pare godzinek Morfeusz nie zechce mnie wziać w swoje ramiona... a niech go :p

Smacznego.. choć juz raczej nie ma do czego ;) Sorki, zaczytałam sie i nie zauważyłam Twego postu :( Herbatka z cytryna dla Ciebie Atlantis :)

Dziewczyny, no co Wy :O Spac chcecie - no nie! Grześki wcinasz Atlantis, kiedy szarlotka na stole, Skołowana deserek z alkoholem wnet postawi, teraz jakiś wermucik, tudziesz szampanskoje...;) i do dzieła na wyprawe po wyspie. Jak Panowie nie dołącza - to znajdziemy sobie Tubylców. A co tam! Nie możemy, wszystkie wolne i piekne księżniczki jesteśmy. :D:D:D:D