Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Tubylców? A z chęcią..:) O ile dzikość jakowaś się w nich jeszcze zachowała...:D Mam nadzieję, że jeszcze nie do końca ucywilizowani będą...;) A teraz niech wesołe bąbelki szampana ukoją naszą niezależność i wolność...:) Chlup...:)

Atlantis, no to sobie popijemy szmpanka i zagryziemy szrlotką z bitżą śmietanką, a Panowie uwiedzeni zapachem owego ciasta wnet dołączą. Tubylcy, ach Tubylcy, wszak to tez mężczyźni. My ich przerobimy na swe modły;) No nie?!

To ja poproszę obiecane tiramisu i lampkę szampana :) Atlantis jak Cię czytam to zastanawiam się... jesteś spod znaku barana czy skorpiona? A moze lwa? ... nie , ten ostatnio to raczej odpada ;)

Viola... jak weźmiemy w obroty, to z Tunylców na pewno zostanie kupka popiołu... :D vivian.... Koziorożec jestem... :) 14 styczeń, zimowa dziewucha...:)

No to Viv razem pójdziemy. :D Tiramisu - ja tez chciałabym od Skołowanej. Mi Atlantis na skorpionka wygląda, co to zalety swe zna i madra z niej kobietka. :D

Koziorożec??? No to mnie zaskoczyłaś :D A moze poprostu za mało Cię jeszcze znam ;) Chociaż ... hm ciekawe jaki ascendent? :D Tubylcy? Cholera, teraz to juz do rana nie zasnę ;)

haha... wiem czemu Skorpionek, bo niby taka harda wydra jestem...:D Nieee... Koziołki to raczej rogate dusze..:) A wy jakie macie urodzeniowe znaki?

To ja do niczego w sprawie wiedzy astralnej jestem . Tubylcy , wiec beda nasi, nie ma to tamto {gdzies to słyszałam, ale nie pamietam- podoba mi się}. Ugrzecznieni i tacy na nas napa....... :D

Ja Rybcia z urodzenia co widać po romantycznej duszy, samotniczym usposobieniu i chęci dogadzania wszystkim......:)

No to dawać tu Tubylca...:) Panowie forumowi podrywają jakieś tubylcze dziołchy w knajpach albo na czatach, więc my tez sobie poużywamy ! Halooo... czy jest tu jakiś Tubylec??? :D

To swoja drogą niezła z nas mieszanka wybuchowa. Mogłaby jeszcze dołączyć Kobietka i Skołowana, ZXimna i Estere...(jakos tam - poproszę ja o zmiane nicka). Nasi Panowie zas to leniuszki takie, co to śpią przed telewizorkiem tuląc zapewne pilocika do piersi. :D

No masz cI los Skorpion i do tego Lew... :D Wybuchowa mieszanka :) I uwielbiają sex...:D A Rybki sa bardzo uczuciowe i melnacholijne... nad wyraz wrazliwe...:)

To juz wiem wiele o Tobie Atlantis :) Powiedz ... masz bardzo żywą mimikę twarzy i sporo gestykulujesz ?

Oj, obawiam sie , że zaraz zleci sie cała ich gromada, a my tylko we trzy jesteśmy. Damy radę? Oj czy damy?

No nie wiem.... :) Raczej trzymam się w ryzach :) Ale ciagle gdzies gonię, robie kilka rzeczy naraz np. czytam pięć ksiązek, nieustanny głód wiedzy i kopalnia pomysłów, lubie podróżować... :) W drugiej połowie życia, a właściwie juz po 30-tce zaczyna zawsze przeważac ascendent...:)

Zgadza sie, ascendent bierze górę i chyba się z tego cieszę ;) Wiedzialam że duzo musisz czytać, poza tym napewno jesteś szczupła a głodu wiedzy nigdy się nie pozbędziesz. No i duzo mówic lubisz, nawet wtedy kiedy nie trzeba ;)