Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Jeśli dubeltowa wrażliwość to pasuje do mnie jak ulał. Po prostu nadwrażliwiec jestem w każdym calu. :(

Violu, znak ryb u Ciebie przeważa... jesteś najbardziej \"rybną " rybą jaką znam :) ksieżyc masz w Pannie, wenus w Wodniku,a Mars też w rybach. Natomiast ascendent w raku tak jak Atlantis powiedziała. Ciekawy układ planet dla kobiety :) a to dlatego ze w dniu Twego urodzenia aż cztery planety były w znaku Panny a dwie w rybach, do tego masz medium coelli w rybciach :D Fajnie ;)

Eee tam nie przejmuj się tym, choć tacy lduzie mają w zyciu cięzko... Po innych spływa,a wrazliwcy kisza się w swoich emocjach długo i namiętnie... Faceci na ogół wpadają w nałogi, szczególnie Raki..:)

Viv - bardzo dziekuję ❤️😘🌻 Atlantis również Tobie dziekuję😘❤️🌻 Ja nie przejmuje sie swą wrażliwością, oswoiłam ją. Czasem to ona pomaga mi widzieć świat w sposób inny niz wszyscy, przewidywać rzeczy , których inni jeszcze nie dostrzegają, odczuwac empatię, i kochac wszystko i wszystkich (nawet exika).

To zależy... :) Faceci Ryby mają generalnie wielkie problemy ze sobą, często zawodzą w zyciu... Raki natomiast nie umieją dźwignąć się z porażek, szczególni uczuciowych... I bardzo często popijają... Są bardzo nieprzewidywalni... Ryby natomiast (mężczyźni) specyficzni w związkach... Czasem ciężko się z nimi dogadać..:)

Rybki (kobiety) często potrafią odczuwać coś na kształt bezwarunkowej miłości i chwała im za to..;)

Dobrze, ze nie jestem facetem - ja po lampce szmpana juz odpływam . Tak było po ślubie cywilnym . Do samochodu byłam prowadzona przez męża i świadka, bo sama nie dałabym rady:D:D:D:D. Taki ze mnie pijaczyna, który więcej gada o alkoholu niz go wącha. :D:D:D

viola, nie krzycz na mnie ihihih ale cos Ci powiem... Ty masz w gwiazdach zapisane dwa zwiazki malżeńskie, mozesz sie powoli rozglądać za nowym partnerem :) Tym bardziej że samotnosć (najbardziej psychiczna) jest dla ciebie szkodliwa .Więc do dzieła kobieto :D

Toć to dla mnie sama radość - ciekawe czy ten przyszły zwiazek bedzie cudny. Chyba zaraz Cie ucałuje za daną mi nadzieję. 😘😘kiss]

vivian... jesteś astrologiem? :) Bo widzę, ze zacięcie czarownicy w Tobie jest...;) Do 2 lat Viola powinna wejśc w związek... Bardzo stały i szczęsliwy...:) W ogóle masz przed sobą super lata... To co złe za Tobą, zaczynasz nowy rozdział w życiu...:)

Chcesz to w wolnej chwili \"popatrzymy\" na ten nowy związek :) A teraz moze łyk szampana? ;) Od kompa do łożka dojdziesz Violu :D

Zawsze taka byłam - na imprezach z przyjaciólmi zawsze rozrabiam jak pijany zając. :D:D:D Śmieje sie wtedy do utraty tchu.

Oj to cudnie, bo ostatnio wiodło sie nienajlepiej. :O Było szaro , smutno i ponuro....:( Ale w środku mej duszy diabeł sie czai.....:D

Violu, ale wiesz co? Ty masz w sobie silna potrzebę wolności... Związek, miłość, to wspaniała sprawa, ale widzę, że nikt nie może Ci wchodzić na Twoje terytorium..:) I dobrze... :)

Atlantis... czy astrologiem ? To za duzo powiedziane ale zajmuję sie troszkę astrologią, numerologią, tarotem , poza tym interesuję się ogólnie psychotroniką. To taki mój mały \"konik\" ;)

o tak tak, zawsze musiałam liczyć na siebie , ato dało mi wiarę przede wszystkim we mnie. A ja i me zycie to moja twierdza, tak jak me małżeństwo i mój synuś- niech no ktos go skrzywdzi - jeśli niezasłużenie.

A co Ci tam pisać kobieto :D Do końca 2008 masz supermana w domu i tyle Ci powiem..;) Ale jak znajde chwilkę, cos naskrobię...:D Vivian na pewn też..;)

Atlantis, to świetnie :D W takim razie pozwolę sobie kiedys Cię \"wykorzystać\" ;) A to dlatego że jeśli sama sobie próbuję odczytać np karty to oczywiście nie jestem obiektywna ;) Tak więc staram się tego unikać. Violu w wolnej chwili poszukamy Twojej szczesliwej gwiazdki ;D

Atlantis - jestes kochana ❤️ Viv - Ty jak zwykle kochana jesteś{serce] Zmykam juz , bo mój mężczyzna dopomina sie o wpuszczenie do kompa.

Gość zimna jak lód
No i mialam racje to był iście babski wieczór;) Ale tak na marginesie babski to znaczy na 100% udany:P A ja gotowałam na dzis oboadek kurowalam swojego pana bo ciągle ma złudzenie że chory:P no i tak jak Wy conieco wyczytalam w necie. I to by było na tyle pozdrawiam wszystkie kobiety i mężczyzn a chrapia że az tu słychać:P