Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość Kłestierzina
Co jeszczde?

Gość Kłestierzina
Tak, chyba ja nim jestem, Oczko :-)

Gość Kłestierzina
OK, Internautka. Zwijam się zupełnie. Przepraszam.

Więc ja raczej odpadam. Ja nie chcę mieć super Faceta. Wystraczy mi tylko taki zwykły, dobry i kochający mężczyzna.

Gość Kłestierzina

Skołowana Internautko, nie sądzę, żeby moja rozmowa z tym Panem była nużąca. Jeśli Ciebie nużyła to trudno, dla mnie była interesująca.

to świetnie! zaproponowałam tylko inne miejsce, bardziej szczególne dla czaru jaki niesie sobą Kłest... nie sądzisz, ze topik sztandarowy bardziej przydałby mu zwolenniczek podobnie zadowolonych jak Ty?

Skołowana Internautko, co się z Toba dzisiaj dzieje? Nerwy puszczają , dlaczego i z jakiego powodu jesteś na mnie zła. Jestem zadowolona i to Cię drażni? :)

Piwne, wiesz, ze cieszę się z każdej wypowiedzi, która tutaj się pojawia... uważam , ze Kłest..przesadził w temacie Ryby , o ktorej akurat na tym topiku nic nie było zawitał tutaj z jakimis niezrozumiałymi naleciałościami / nie mam na mysli zmiany nickow, bo to akurat było zabawne/, które misternie tworzył na innych topikach fajnie byloby, zeby topik był c z y t e l n y , wiesz co mam na mysli?

Ok masz rację w tej czytelności. Nie potrzebnie tak ostro go potraktowałaś. Wydaje mi się, że nie nadużył swej wiedzy na temat Ryby- no chyba, że masz z nią coś wspólnego. Tak to wyglądało. Przeciez to tylko zabawa słowami, nikt nikogo nie chciał ani skrzywdzić ani zranić.

Próbowałem... UWAGA CHROMEGO Kiedy pierwszy raz wnidę w jakie zgromadzenie, By poznać ludzi, zważam pierwsze ich spojrzenie: Rozsądni naprzód spojrzą na mą nogę prawą, Głupi naprzód na lewą, którą mam kulawą. 🖐️ Bywajcie...

jeju, nie chodzi o zranienie tylko o jakość topiku a to zaczynało być..ble, ble zauważ, kiedy wbiłam z uwagami Ryba zjawiła się jak UFO nie mam pojęcia kto nią jest ale zapewne mają Ci, przed którymi Kłest odkrył ją na innym topiku mnie poirytowało nakręcanie się Kłesta w temacie, ktorego tu nie zacząl i tyle Tobie się dobrze rozmawiało bo na pewno jest postacią nietuzinkową jesli wbija na nowy topik to powinien oszczędzić nam postaci , które wymyslił na uzytek rozmów wczesniejszych a jesli juz - probować zblizyc to co dla niego oczywiste

Gość rysiek421
Zaraz walnę piąchą w stół i krzyknę ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Walentynkowe popołudnie jest:):):):

hahahaahaahh jeeeeeejjjjjjjjjjjuuuuuuu ale sie nam babeczki rozgadaly ........hahhhaaaahahhahh

Gość rysiek421
Skołowana i całe szorowanie i pucowanie poszło na nic:):).Dobra rada , noś ze soba pistolet z jednym nabojem .:):) i zastrzel :):).

Gość rysiek421
Naczytałem się jak ma wyglądać kandydatka na żonę,ło matko,,,,,,,,,, klon ; Barbie,Skłodowskiej,Ireny Dziedzic,Villas ,Dolly Parton,Merkel,Ireny Kwiatkowskiej, Naomi Cambell, Danuty Lato ,,,,,,,,,,,, i pozostało dodać tylko Teresy Orłowskiej,,,,,,,,,,a aj wolę taką do której , by mozna otworzyć japę wieczorem:):):).

moze taka z \"Swiata Bandych\" bylaby najlepsza ....giumowa ...napompowana .....bylby chociaz spokoj w domciu hihihihihihahahahhahhahah

Gość rysiek421
Rety znów sie dymi z kominka:) co za pogoda:):)