Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość Facet na pionie
No, no... Zabrzmiało prowokacyjnie, Oczko. Pozwalasz sobie na coraz więcej. Ciekawe, gdzie wytyczasz sobie i swoim deklarajom granice...?

Gość Facet na pionie
Wiele rzeczy, Oczko. Nie należy jednak brać się za nierealności.

Ja nie poczyniam sobie więcej ja jestem jedynie prowokatorką i to było zamierzonym działaniem.

Gość Facet na pionie
W celu osiągnięcia czego, Oczko?

Gość Facet na pionie
A o czym? Dużo tych kropek, jak na mnie :-)

1 kropka. o budowach Twoich 2 kropka. o muzyce 3 kropka . o gotowaniu 4. kropka o życiu 5 kropka o etc etc etc

Gość Facet na pionie
Widać, Oczko, lubisz pławić się w sztucznościach. Szkoda czasu na takie zabawy. Zamiast siedzieć tutaj dla zabawy, daj lepiej szansę tym Twoim bocianom, bo się kiedyś zniechęcą i odlecą gdzie indziej.

Gość Facet na pionie
1. Z budowaniem przez łikend nic się nie ruszyło. Nie dostałem przyobiecanych poprawek. 2. Akuratnie przesłuchuję sobie płytkę z ngraniami Antala Doratiego (Copland) :-) No fajne to jest. 3. Od niemal pół roku gotuję sporadycznie. Z dwóch powodów. 4. Żyje się w Alensztacie w sposób prosty i zgodny z naturą, polując w okolicznych ostępach, zbierając leśne runo, zasadzając się z ościeniem na rybę.

Gość Facet na pionie
Jak to "pa"? A dokąd obywatelka się spieszy?

Gość Facet na pionie
No, może czasami potrafię być miły.

No zostanę Lubisz las, widzę, że bardzo. Ja go wprost uwielbiam. Jednak sama boje sie po nim chodzić.

Gość Facet na pionie
??? Ja to się po mieście boję chodzić. Po lesie nie. Co człowieka może spotkać złego w lesie? Chyba, że go jakiś dziki zając zaatakuje.

Gość Facet na pionie
A las uwielbiam. Wiosną planuję zasadzenie paru tysięcy drzew.

Kocham znbieranie grzybków i jadóg. A zapach lasu wciąż tkwi w mych nozdrzach i pamięci. Muszę porosić Tatkę o spacer do lasku, pójdę tam jutro wczesnym rankiem.

Gość Facet na pionie
He, he, Oczko. A myśmy zeszłego lata zebrali z Janowiczem ze siedemset prawdziwków. Mam spory zapas suszonego grzyba oraz spory zapas zamrożonego grzyba :-)

Gość Facet na pionie
A na kanie, tośmy patrzeć nie mogli :-) Kanie i prawdziki rosną na hektarach, które w zeszłym roku sobie kupiłem.

Z dzieciństwa mam złe wspomnienia. Jedno , kiedy coś mnie bardzo przestarszyło, ni to zwierz ni to człowiek ni to zjawa. :D:D:D A drugim razem, będąc panienką zostałam nagabywana przez podpitego faceta do ,,numerka\".

Gość Facet na pionie
A hektary kupiłem sobie, celem wybudowania eremu :-) Ryba się wprawdzie burzy, kiedy o tym napomykam, ale ja z kolei, dostaję białej gorączki, kiedy ona dręczy mnie swoimi Antypodami :-)

Gość Facet na pionie
No bo jak facet sobie podpije, staje się zaraz odważniejszy. Powinnaś do lasu chodzić z solidną saperką.

Wiesz kani to ja sto lat nie znalazłam. Pewnie jaka pomroczność jasną miałam. A to takie pyszniutkie grzybki- już mi ślinka leci na samo wspomnienie.:P

Mój tatko służy za odstarszacz i saperkę w jednym . niczym Bazyliszek wzrokiem zabija.

Gość Facet na pionie
A myśmy w tamym sezonie jedli wszystko, co popadło. Nawet wielką, jak piłka futbolowa purchawicę :-)

Gość Facet na pionie
No ale szanowny Tata już zapewne nie młodzieniaszek. Sugeruję, Oczko, wynalezienie sobie młodszej ochrony.

Dlaczego kupiłeś sobie aż taka dużą działkę? Lubisz przestrzeń? A może będziesz tam mieszkał z wielka rodziną?

Z tą ochroną to masz rację;) Do niedawna miałam kawał solidnej ochrony, ale życie- ochrona zawiodła. Szukam teraz nowej:D