Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość La Folia Espagna
No pewnie, Oczko, z militarnymi granatami, jako kobieta, wiele wspólnego nie miałaś? Możesz się uważać za wytłumaczoną :-)

No wiesz , an obozowych musztrach oboźny- młody kapral zawszek azał zastępowi młodych harcerek padać o dziwo zawsze do błotka. Tak więc widzisz, że i z wojskiem ma cos wspólnego. :D:D

Gość La Folia Espagna
W wojsku są żołnierze, nie harcerki, na ile się orientuję, Oczko. Swoją drogą, dość dziwne to było harcerstwo, szkoro musztry uczył kapral. Nie pomyliło Ci się coś, Oczko?

A czytać nie potrafisz LTE - na obozie harcerskim role oboźnego pełnił harcerz, który był aktualnie kapralem w wojsku. Co za LFE! UF!

Gość La Folia Espagna
NIe rozumiem. To nie mieliście odpowiednio wyszkolonych druhów, że trzeba było wojsko wołać na pomoc?

OKI...uciekam odpoczywac...pol dnia latalem sobie...troche zmeczony jestem .....powodzenia ... i meczenia sie nawzajem ....hihihiiihhihiiiih👄

padam od machania łapkami, by Ci wytłumaczyć jak dziecku ratunku, Abi!!! O wiem co zrobię! Pocałuję LFE kilkanaście razy to zrozumie!(on tego nie cierpi i zmieni temat)

Gość La Folia Espagna
Nie trać nadziej, Oczko. Bez nadziei nic nie wskórasz.

Gość La Folia Espagna
W dziedzinie czego, Oczko?

Gość La Folia Espagna
Nie, ponieważ całowanie, to czynność wysoce intymna. Kobietę, która całuje się z mężczyzną, muszą łączyć silne związki emocjonane.

LfE jeśli nie chcesz - Twoja szkoda. Życzę miłego popołudnia, bo moje będzie bardzo miłe, tyle Panów do obgadania;). Oj , przepraszam, o facetach dzis nie gadamy wcale- dzień bezfacetowy! Do zobaczenia!

Gość La Folia Espagna
Cześć, Oczko. Udanego wieczoru. Ja także zaraz zmykam sprawy załatwiać.

Gość La Folia Espagna
No tak, Oczko, nie byłabyś sobą...

Gość podnoszenie topiku

Gość jakie podnoszenie znowu ....

Gość takie zwykłe podnoszenie

łoj di ri di rach ciach ciach ......tra la la la bum hahhhahahahah no to wiecie rozumiecie no .....

Gość rysiek421
:):)

Gość rysiek421
O rety, jakie tutaj się zrobiły ostre dyskusje.A ,,,,,,,,,,,,,,,moze jakas pani wybierze się na wyspę,zabieram ze soba tylko siekierkę i szałwię bo mam zapalenie dziaseł:),zanim dopłynę(MY) przejdzie:):):):):).

Gość rysiek421
Ale sie topik zrobił,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, taki zmilitaryzowany dyskusje : o rg-42 ,F-1(nielatajacy),rpg-7, i o kapralach uczących volksturm machac łapkami,dobrze ,ze już zapomniałem jak wyglada pancer division:):0 ,zawsze milej(a bezpieczniej to na pewno) jest przy paniach o kwiatkach porozmawiac:)

Gość rysiek421
Skolowana ,a u mnie w ogródku już cos zakwitło na zólto i na niebiesko,nie miałem jeszcze czasu zejśc i przyjrzeć się co to jest ,wczoraj miałem ochotę wziąć kocyk i polezeć wsród tego kwiecia (dwie sztuki) ale obowiazki wygoniły mnie do stolicy Dlśl i wrociłem dopiero wieczorem i z majówki w ogródku były nici.Włącże zaraz jakąs kamerkę w Australi i popatrzę jak wygląda lato.Mała pokusa wyjazd do Australi:):)?